سلام
چند تا سوال داشتم.
1- خفنترین بازی که برایGalaxy Tab 10.1 اومده چی بوده ؟ کمترین و بالاترین حجم بازیهاش تا الان چقدر بوده ؟
2- سیمکارت میخوره ؟ و اگه سیمکارت میخوره سرعت باز کردن صفحات توی اینترنت چجوریاست ؟ ترجیحاً اینترنت ایرانسل.
3- از نظر نرم افزاری چه برنامه ایی داره که مثلاً تو مسیر خونه هستم بتونه سرگرمم کنه ؟ ( زمانی که مثلاً بازی خاصی نداشته باشم)
4- موقعی که تو اینترنت جستجو میکنم میتونم همزمان آهنگ هم گوش بدم ؟
5- کیفیت صداش با هدفون چطوره ؟ و اینکه مدیا پلیرش از نظر اکولایزر اینا چجوریاست ؟
6- روش میشه هیتلر شکن نصب کرد ؟
7- الان قیمت جهانیش چنده و تو ایران چقدر روش سود میگیرن ؟
8- از نظر بازی مشکلی که نداره از همین پکهایی که تو بیرون میفروشن استفاده کنیم ؟ مثلاً یه پکیجی دیدم که نوشته بود تمام بازیهاش رو داره.
9- بلوتوثش رو میشه راحت با گوشیهای دیگه به اشتراک گذاشت و فایل ارسال کرد ؟
10- در مورد بک گروند میشه برای هر تبی یه بک گروند تنظیم کرد ؟
11- در مورد کیبردش هم یکم توضیح بدید.
12- سرعت پپاسخدهیش چطوره ؟ تو چرخیدن منوها سریع عمل میکنه ؟
ببخشید سوالهام زیاده
چند تا سوال داشتم.
1- خفنترین بازی که برایGalaxy Tab 10.1 اومده چی بوده ؟ کمترین و بالاترین حجم بازیهاش تا الان چقدر بوده ؟
2- سیمکارت میخوره ؟ و اگه سیمکارت میخوره سرعت باز کردن صفحات توی اینترنت چجوریاست ؟ ترجیحاً اینترنت ایرانسل.
3- از نظر نرم افزاری چه برنامه ایی داره که مثلاً تو مسیر خونه هستم بتونه سرگرمم کنه ؟ ( زمانی که مثلاً بازی خاصی نداشته باشم)
4- موقعی که تو اینترنت جستجو میکنم میتونم همزمان آهنگ هم گوش بدم ؟
5- کیفیت صداش با هدفون چطوره ؟ و اینکه مدیا پلیرش از نظر اکولایزر اینا چجوریاست ؟
6- روش میشه هیتلر شکن نصب کرد ؟
7- الان قیمت جهانیش چنده و تو ایران چقدر روش سود میگیرن ؟
8- از نظر بازی مشکلی که نداره از همین پکهایی که تو بیرون میفروشن استفاده کنیم ؟ مثلاً یه پکیجی دیدم که نوشته بود تمام بازیهاش رو داره.
9- بلوتوثش رو میشه راحت با گوشیهای دیگه به اشتراک گذاشت و فایل ارسال کرد ؟
10- در مورد بک گروند میشه برای هر تبی یه بک گروند تنظیم کرد ؟
11- در مورد کیبردش هم یکم توضیح بدید.
12- سرعت پپاسخدهیش چطوره ؟ تو چرخیدن منوها سریع عمل میکنه ؟
ببخشید سوالهام زیاده