ارسال پاسخ

البته یه چیزی که هست کارکرده خریدن شرایط فعلی کنسول مشخصه معمولا تا الان دریفت پیدا نکرده باشه شانس دریفت گرفتنش خیلی کمتره من فقط سویچم رو اک گرفتم بقیه کنسولامو همیشه کارکرده میخرم گوشی هم همینطور این سویچ هم اون زمان کارکردش تحت هیچ شرایطی حتی یکدونه هم پیدا نمیشد یا خریدار نداشت یا خریدارای گیمر داشت که نگه میداشتن وگرنه چون طرفدار کم داره کارکردشو خیلی مفت میشه گیراورد من اون زمان که سری جدیدا هک نمیشدن باز یه تومن زیر قیمت اکش فروختم خریدار نداشت

صرفا نظرمو گفتم قطعا سویچ اولد برتری هایی داره ولی شاید برای خیلیا این قیمت و هزینه مقرون بصرفه نباشه و بخاطرش پشیمون بشن از خریدش تو این شرایط کنسولای سری اول گزینه بهتریه

درمورد تفاوت اولد اطلاعی ندارم دوستان نظر بدن بهتره ولی کپی خورش که قطعا میصرفه اون زمان که قیمتا ارزونتر بود کمر ادم خم میشد زیر هزینه بازیا سویچ  :D اکثر بازیا هم پیدا نمیکنید برای همین کپی خور کنید راحت میشید بازیا هم حجمی ندارن راحت میتونید دانلود کنید اگه واسه انلاین بازی کردن نمیخواید جیلبریک کنید من ورژن جدیدارو نمیدونم چجوری شده ولی اونی که من داشتم بین فریمور اورجینال و کاستون فریمور میشد راحت سویچ کرد یعنی هم انلاین میشد بازی کرد بازیای اورجینالو هم میشد هکیارو بازی کرد حالا نمیدونم الان وضع چطوره ولی انلاینم نتونید بازی کنید چیزخاصی از دست نمیدید

درمورد اینکه ۱۲-۱۳ تومن ارزش داره تصمیمش با خودتونه چقدر دوست دارید هزینه کنید من باشم نظر شخصیم اینه به عنوان کنسول دوم نه ارزش نداره یه سری اول ارزون قیمت پیدا میکنم دیگه هزینه کپی خور کردن هم نداره خالا شما از پس هزینش برمیاید دوست دارید اولد بگیرید دیگه تصمیمش با خودتونه بیس کنسول همونه یه سری اپگرید داره دیگه ولی اینکه تعریفشو شنیدید و موندید بگیرید یا نه باید بگم ۱۰۰٪ ارزششو داره حالا شاید من ژاپنی بازم و بازیایی که بیشتر بیسشون برای ژاپنه رو ترجیح میدم برام اینطور بود ولی بعد از ps2 این کنسول تنها کنسولی بود که به شدت باهاش حال کردم و مثل دوران نسل ۶ با بازیاش واقعا حال کردم و هنوزم از فروشش پشیمونم

اگه کنسول اولتون ps5 هست میخواید کنسول دوم بگیرید ۱۰۰٪ سویچ بگیرید من الان سری اس دارم اگه نمیگرفتمش هم هیچ چیز خاصی از دست نمیدادم حتی با یدونه از انحصاریاش هم حال نکردم (اینم فقط برای گیم پس نگه داشتم) ولی انحصاریای سویچ تک تکشون فوق العاده بودن

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or