سوالات، مشکلات و بحث در مورد Nintendo Switch

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Donger

کاربر سایت
NintendoSwitchLogo_svg.png

از این تاپیک ها برای همه کنسول ها داریم
توی این تاپیک سوالات و مشکلاتتون رو در مورد کنسول Switch مطرح کنید
مطلبی هم هست بگید :D

مشکلات تایید شده توسط نینتندو:

1- قطع شدن Joy-Con سمت جپ

Joy-Con سمت چپ ارتباط وایرلس خود را با کنسول از دست می دهد، این مشکل از سمت نینتندو تایید شده اما هنوز راهکار قطعی ای برای آن ارائه نشده
راه حل موقت برای حل این مشکل، نزدیک شدن به کنسول، عدم استفاده از Skin های Joy-Con، عدم قرار دادن گوشی موبایل و وسایلی که امواج الکترومغناطیس تولید می کنند در نزدیکی Joy-Con در زمان استفاده می باشد.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل این است که آنتن Joy-Con سمت جپ بر روی برد قرار دارد اما برای Joy-Con سمت راست یک آنتن مجزا در داخل آن تعبیه شده است.
راهکار های ابداعی کاربران باز کردن Joy-Con و تغییرات در بخش آنتن Joy-Con با لحیم برد می باشد.

2- پیکسل سوخته

صفحه نمایش برخی از کنسول ها دارای پیکسل سوخته هست.
نینتندو این مورد رو طبیعی می دونه و طبق اطلاعات مندرج در وب سایت نینتندو چند پیکسل سوخته معمولا در LCD ها دیده می شن و از نظز نینتندو این مورد، مورد خاصی نیست!!!

مشکلات گزارش شده توسط کاربران:

1- خط و خش انداختن داک بر روی صفحه نمایش

مشکلاتی توسط کاربران گزارش شده که صفحه نمایش کنسول بعد از چندین بار ورود و خروج به داک، خط و خش بر می دارد.
برای جلوگیری از بروز خط و خش می توان با قرار دادن دستمال میکروفایبر در بخش جلویی داک مانع تماس مستقیم صفحه نمایش با بدنه داک شد و به این ترتیب از خط و خش جلوگیری کرد.
همچنین راهکار دیگر استفاده از محافظ صفحه های Glass هست.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل خم بودن جلوی داک هست.
برخی از داک ها در بخش جلویی خودشون خمیدگی دارند و صاف نیستند.

2- مشکلات باند وایرلس 2.4Ghz

این باند که در حال حاضر محبوب ترین باند فرکانسی وایرلس می باشد، با مشکلاتی در کنسول سویچ مواجه هست.
کاربران گزارشاتی مبنی بر قطعی و وصلی وایرلس، عدم اتصال به وایرلس و کندی سرعت وایرلس در این باند گزارش کرده اند.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل وجود ندارد و استفاده از باند 5Ghz (که نیاز به پشتیبانی مودم/روتر/اکسس پوینت شما از این باند را دارد) توصیه می گردد.

مشکلات گزارش شده با فراوانی کم و به صورت نادر: (عموما توسط یک کاربر گزارش شده اند)

1- صفحه آبی مرگ

صفحه نمایش کنسول بعد از روشن شدن صفحه آبی به نمایش در می آورد.
در حال حاضر راهکاری برای این مشکل نیست

2- صفحه نارنجی مرگ

صفحه نمایش در زمان کار ناگهان به رنگ نارجی در میاید.
راهکار این مشکل ریست کردن کنسول با نگه داشتن دکمه پاور است.

3- رنگ صفحه نمایش

رنگ صفحه نمایش به زردی و یا قرمزی متمایل است.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

4- پریدن صفحه نمایش

صفحه نمایش در زمان بازی به صورت مکرر پرش پیدا می کند، اصطلاحا Flicker
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

آخرین ویرایش:
خواهش میکنم و اینجور که معلومه مموریت مشکل داره و بهتره یه مارک خوب و اورجینال بگیری بزاری روی دستگاه.
چه مارکایی پیشنهاد میکنید؟ اینی که داشتم SanDisk بود، اگه میشه ی چندتا مارک خوب بگین تهیه کنم ممنون

چه مارکایی پیشنهاد میکنید؟ اینی که داشتم SanDisk بود، اگه میشه ی چندتا مارک خوب بگین تهیه کنم ممنون

فرقی نداره فقط اصل باشه و همین سن دیسک اگه اصل باشه و مدلهای رده بالاش مثل الترا یا Extreme PRO خیلی عمری هست و مارکهای سامسونگ evo و adata و ویکومن و لکسار هم خوبن ولی باید از جای معتبر بگیری فیک نباشه.

• Like
Reactions: mortezaaa2731
فرمت مموریت exfat نیست؟اگه هست fat32 کن و تست کن.
مال سیگ پچم میتونه باشه ولی میگی از فریمور قبل مشکل داشتی باهاش مال سیگ پچ نمیتونه باشه و اینکه همون فایلهای هک کلین بریز و چیزی اضاف نکن شاید مال پلاگین یا چیزی باشه و ورژنهای قدیمی تر retroarch هم تست کن مثل ورژن 1.15.0 و از این لینک دانلود کن.
علی جان اخرین سیگ پچ میزاری بگیرم بقیه بازی هام هم اجرا نمیشن
اون پوشه گفتی پاک کردم همه چی به فنا رفته بود درستش کردم
فقط بازی کنترا جدید اومده با بازی هاگوارتز نمیره تو بازی پیغام چک اینترنت میده کنسل میکنی نمره

آخرین ویرایش:
فقط بازی کنترا با بازی هاگوارتز نمیره تو بازی پیغام چک اینترنت میده کنسل میکنی نمیره

فقط بازی کنترا جدید اومده با بازی هاگوارتز نمیره تو بازی پیغام چک اینترنت میده کنسل میکنی نمره

اخرین سیگ پچ

اگه دیدی بازم مشکل داری از اخرین ورژن پک hats که کامله استفاده کن و اگرم بازیت بعد ریختن همه اینها باز مشکل داشت باید ببینی از چیه مشکل و یا فایلهای بازی مشکل داره یا باید حالت هواپیما خاموش یا روشن کنی و یا لینک اکانت میخواد باید با برنامه Linkalho پروفایلت لینک اکانت کنی.

لینک دانلود(اخرین ورژن برنامه Linkalho )

اموزش لینک اکانت کردن سوییچ برای اجرای بازیهایی نظیر Nes Online یا مدرن کمبت

• Like
Reactions: dishdish
دوستان وقتتون بخیر
آقا سوییچ من مدل OLED هست و سخت افزاری کپی خور شده. جیلبریکش بدون مشکل کار میکنه و راحت میشه بازی کرد و همه چی. ولی بعد از آپدیت بخش استوک، دیگه بعد از نشون دادن لوگوی نینتندو صفحه سیاه میشه و بالا نمیاد.
اموزشی هست که بشه این بخش رو درست کرد؟
من این 2 تارو پیدا کردم که نمیدونم چقدر به کار من میاد و چقدر کم خطره:

FIXING THE SYSNAND & THE EMUNAND WITH THE EMMCHACCGEN - Sthetix
UNBRICKING THE NX CONSOLE : FLASHING THE EMUMMC TO THE SYSMMC - Sthetix

لطفا راهنمایی بفرمایید که بتونم بخش استوک رو درست کنم اگر بشه.
ممنون

دوستان وقتتون بخیر
آقا سوییچ من مدل OLED هست و سخت افزاری کپی خور شده. جیلبریکش بدون مشکل کار میکنه و راحت میشه بازی کرد و همه چی. ولی بعد از آپدیت بخش استوک، دیگه بعد از نشون دادن لوگوی نینتندو صفحه سیاه میشه و بالا نمیاد.
اموزشی هست که بشه این بخش رو درست کرد؟
من این 2 تارو پیدا کردم که نمیدونم چقدر به کار من میاد و چقدر کم خطره:

FIXING THE SYSNAND & THE EMUNAND WITH THE EMMCHACCGEN - Sthetix
UNBRICKING THE NX CONSOLE : FLASHING THE EMUMMC TO THE SYSMMC - Sthetix

لطفا راهنمایی بفرمایید که بتونم بخش استوک رو درست کنم اگر بشه.
ممنون

سلام
اگه از ناند بکاب 30 گیگی داشته باشی با ریستور راحت درست میشه.

باید دید بالا اومدن دستگاه از ناند مجازی هست یا ناند اصلی و احتمال میدم چون میگی بالا میاد از ناند مجازی (CFW EMUMMC) که روی مموری جانبی نصبه بالا میاد وگرنه اگه تو هکاته با CFW SYSNAND میزنی و بالا میاد خوب از روی نانده و شاید با یه ریست کارخونه ای از همونجا Stock SYSNAND هم درست بشه ولی اینم بگم اگه با CFW EMUMMC بالا میاد نری ریست کارخونه کنی که فایده نداره.

به هر حال همون اموزشهایی که گذاشتی روش کار هست برای ترمیم ناند و این پستم ببین در همین مورده و قبلا دوستان انجام دادن درست شده دستگاشون و انجام دادنش یه خورده پیچیدس و دقت زیاد میخواد باید بدون دلهره انجام بدی و اینم بگم مموری جانبی که در حال حاضر روی دستگات داری چون احتمال زیاد CFW EMUMMC یا همون ناند مجازی روشه در بیار بزار کنار و از یه مموری دیگه استفاده کن برای انجام ترمیم ناند و دستگاه درسته بالا نمیاد ولی شما فایلهای هک بریزی همون هکاته بالا میاد و برای ترمیم ناند کافیه همون (برای این گفتم مموری فعلیت بزار کنار مشکلی پیش اومد فایلهای ناند مجازی روی مموریت پاک نشه حداقل بتونی با اون بالا بیاری دستگاه) و نتونستی هم بده تعمیر کارهای معتبر بلد هستن و فقط حتما اینبار تو زمانی که ناند اصلی درست هست و کار میده اون بکاب 30 گیگی بگیر از ناند تا اگه باز همچین مشکلی پیش اومد راحت بتونی درستش کنی.

اموزش بکاب گرفتن کامل از ناند نینتندو سوییچ

سلام
اگه از ناند بکاب 30 گیگی داشته باشی با ریستور راحت درست میشه.

باید دید بالا اومدن دستگاه از ناند مجازی هست یا ناند اصلی و احتمال میدم چون میگی بالا میاد از ناند مجازی (CFW EMUMMC) که روی مموری جانبی نصبه بالا میاد وگرنه اگه تو هکاته با CFW SYSNAND میزنی و بالا میاد خوب از روی نانده و شاید با یه ریست کارخونه ای از همونجا Stock SYSNAND هم درست بشه ولی اینم بگم اگه با CFW EMUMMC بالا میاد نری ریست کارخونه کنی که فایده نداره.

به هر حال همون اموزشهایی که گذاشتی روش کار هست برای ترمیم ناند و این پستم ببین در همین مورده و قبلا دوستان انجام دادن درست شده دستگاشون و انجام دادنش یه خورده پیچیدس و دقت زیاد میخواد باید بدون دلهره انجام بدی و اینم بگم مموری جانبی که در حال حاضر روی دستگات داری چون احتمال زیاد CFW EMUMMC یا همون ناند مجازی روشه در بیار بزار کنار و از یه مموری دیگه استفاده کن برای انجام ترمیم ناند و دستگاه درسته بالا نمیاد ولی شما فایلهای هک بریزی همون هکاته بالا میاد و برای ترمیم ناند کافیه همون (برای این گفتم مموری فعلیت بزار کنار مشکلی پیش اومد فایلهای ناند مجازی روی مموریت پاک نشه حداقل بتونی با اون بالا بیاری دستگاه) و نتونستی هم بده تعمیر کارهای معتبر بلد هستن و فقط حتما اینبار تو زمانی که ناند اصلی درست هست و کار میده اون بکاب 30 گیگی بگیر از ناند تا اگه باز همچین مشکلی پیش اومد راحت بتونی درستش کنی.

اموزش بکاب گرفتن کامل از ناند نینتندو سوییچ
والا بک آپ از نند دارم تا جایی که یادمه. حجمشم فک کنم 60 گیگ هست فکر میکنم.
مرسی بابت ایده استفاده از ای مموری دیگه. اصلا خودم به این موضوع فکر نکردم. خب الان از بین این 4 تا لینک و ویدیو کدوم یکی آسون تر و بهتره؟
در ضمن الان چک کردم CFW EMUMMC و CFW SYNMMC میان بالا هر دو. ولی Stock SYSMMC نمیاد.

آخرین ویرایش:
والا بک آپ از نند دارم تا جایی که یادمه. حجمشم فک کنم 60 گیگ هست فکر میکنم.
مرسی بابت ایده استفاده از ای مموری دیگه. اصلا خودم به این موضوع فکر نکردم. خب الان از بین این 4 تا لینک و ویدیو کدوم یکی آسون تر و بهتره؟
در ضمن الان چک کردم CFW EMUMMC و CFW SYNMMC میان بالا هر دو. ولی Stock SYSMMC نمیاد.

همون بکاب داری دیگه برای اولد 60 گیگه و سری قدیم 30 گیگ و بنظرم یه مشکل نرم افزاری هست اگه CFW SYSNAND بالا میاد اول یه کاری کن یه مموری دیگه بزار فقط فایلهای هک بریز ولی فایلهای هکت اون قبلیها نریز و اگه بلدی خودت اتمسفر و سیگ پچ و هکاته پک کن بریز و بلد نیستی پک هتس استفاده کن این لینک اخرین ورژنش بگیر(حتما فایلهای هک یا همین پک بگیر یا خودت بلدی درست کن شاید فایلهات مشکلی داره) و حالا دستگات بالا اومد اول برو Stock SYSMMC ببین درست شده یا نه و اگه نشده از فایلهای هک نیست باید همون وارد CFW SYSNAND بشی و ریست کارخونه ای بزنی و باز چک کنی ببینی Stock SYSMMC درست شده یا نه و قبل اینکارها هم یه بکاب از سیوهات و غیره بگیر چون همه چیز میپره و اگه درست شد که هیچی و درست نشد همون بکاب 60 گیگی ریستور کن اموزش هم بالا گذاشتم و بکاب هم ریستور شد احتمالا خیلی از بازیهات و سیوهات بپره بهتره یه ریست کارخونه باز بزنی و مموریت هم با کامپیوتر فول فرمت کنی(اگه ناند مجازی نصب باشه بهتره با یه برنامه پارتیشن بندی همه رو یه تیکه کنی بعد فرمت کنی حجم مموری از دست نره) و فرمت fat 32 هم کن و از نو بازیهات نصب کن.

بنظرم ناند مشکلی نداره بخوای اون اموزشها اجرا کنی ولی با اینکارها اگه نشد باید طبق اون لینکی بود خودم توصیه کردم و اولی رو میری و درست نشد دومی.

همون بکاب داری دیگه برای اولد 60 گیگه و سری قدیم 30 گیگ و بنظرم یه مشکل نرم افزاری هست اگه CFW SYSNAND بالا میاد اول یه کاری کن یه مموری دیگه بزار فقط فایلهای هک بریز ولی فایلهای هکت اون قبلیها نریز و اگه بلدی خودت اتمسفر و سیگ پچ و هکاته پک کن بریز و بلد نیستی پک هتس استفاده کن این لینک اخرین ورژنش بگیر(حتما فایلهای هک یا همین پک بگیر یا خودت بلدی درست کن شاید فایلهات مشکلی داره) و حالا دستگات بالا اومد اول برو Stock SYSMMC ببین درست شده یا نه و اگه نشده از فایلهای هک نیست باید همون وارد CFW SYSNAND بشی و ریست کارخونه ای بزنی و باز چک کنی ببینی Stock SYSMMC درست شده یا نه و قبل اینکارها هم یه بکاب از سیوهات و غیره بگیر چون همه چیز میپره و اگه درست شد که هیچی و درست نشد همون بکاب 60 گیگی ریستور کن اموزش هم بالا گذاشتم و بکاب هم ریستور شد احتمالا خیلی از بازیهات و سیوهات بپره بهتره یه ریست کارخونه باز بزنی و مموریت هم با کامپیوتر فول فرمت کنی(اگه ناند مجازی نصب باشه بهتره با یه برنامه پارتیشن بندی همه رو یه تیکه کنی بعد فرمت کنی حجم مموری از دست نره) و فرمت fat 32 هم کن و از نو بازیهات نصب کن.

بنظرم ناند مشکلی نداره بخوای اون اموزشها اجرا کنی ولی با اینکارها اگه نشد باید طبق اون لینکی بود خودم توصیه کردم و اولی رو میری و درست نشد دومی.
CFW SYSNAND اجازه ریست کردن نمیده. ارور میخوره همون اول کار.
روی استوک چیز خاصی ندارم پاک بشه مهم نیست. برای ریستور هم یه روش رفتم و اصلا فایل های بک آپ رو پیدا نمیکنه. حالا روش شمارو میرم ببینم چطوریه.
فک کنم برای من فقط میشه لود کردن کنسول تو NxNandManager و بعد هم Full or Partial Restore رو باید بزنم و فایل بک آپم رو انتخاب کنم درسته؟

آخرین ویرایش:
CFW SYSNAND اجازه ریست کردن نمیده. ارور میخوره همون اول کار.
روی استوک چیز خاصی ندارم پاک بشه مهم نیست. برای ریستور هم یه روش رفتم و اصلا فایل های بک آپ رو پیدا نمیکنه. حالا روش شمارو میرم ببینم چطوریه.
فک کنم برای من فقط میشه لود کردن کنسول تو NxNandManager و بعد هم Full or Partial Restore رو باید بزنم و فایل بک آپم رو انتخاب کنم درسته؟

با این برنامه کار نکردم و نمیدونم و حالا خودت میدونی ممکنه بزنی درست بشه یا نه و اصلش با هکاته بکاب و ریستور میکنن.
در مورد ریست نشدن به حالت کارخونه یه بار دکمه پاور 12 تا 15 ثانیه بگیر کنسول خاموش بشه و دوباره امتحان کن شاید درست شد و همین مورد معمولا تو خرابی ناند به وجود میاد.
میتونی همین ناند هم که داری با هکاته شاید ریستور کنی و اول طبق اموزش بکایی که من گذاشتم یه بکاب از ناندت بگیر همون بکاب هم بزار یه جا برای ترمیم ناند اکه درست نشد لازمه و حتما قبل هر کاری این بکاب بگیر شاید بدتر شد تا حداقل لینو داشته باشی و و بعد این بکاب اولی که داری ببین اسم همین بکابی که هکاته بود دقیقا با پسوندش چیه عین همون بزار و ریستور کن و فایلهای boot هم در کنارش باشه و تو اموزش هم گفتم بهتره برای بکاب و ریستور از مموری با فرمت exfat استفاده بشه تا فایل یه تیکه باشه و چند پارت نشه و البته اگرم بشه مشکلی نیست میشه با یه برنامه باز تک پارت کرد.

با این برنامه کار نکردم و نمیدونم و حالا خودت میدونی ممکنه بزنی درست بشه یا نه و اصلش با هکاته بکاب و ریستور میکنن.
در مورد ریست نشدن به حالت کارخونه یه بار دکمه پاور 12 تا 15 ثانیه بگیر کنسول خاموش بشه و دوباره امتحان کن شاید درست شد و همین مورد معمولا تو خرابی ناند به وجود میاد.
میتونی همین ناند هم که داری با هکاته شاید ریستور کنی و اول طبق اموزش بکایی که من گذاشتم یه بکاب از ناندت بگیر همون بکاب هم بزار یه جا برای ترمیم ناند اکه درست نشد لازمه و حتما قبل هر کاری این بکاب بگیر شاید بدتر شد تا حداقل لینو داشته باشی و و بعد این بکاب اولی که داری ببین اسم همین بکابی که هکاته بود دقیقا با پسوندش چیه عین همون بزار و ریستور کن و فایلهای boot هم در کنارش باشه و تو اموزش هم گفتم بهتره برای بکاب و ریستور از مموری با فرمت exfat استفاده بشه تا فایل یه تیکه باشه و چند پارت نشه و البته اگرم بشه مشکلی نیست میشه با یه برنامه باز تک پارت کرد.

فعلا طبق اون آموزش لینک اولی که شما دادی دارم با برنامه NxNandManager ریستور میکنم. قبلش هم بک آپ نگرفتم. ایشالا که بدتر نمیشه. بعدم ظاهرا چند مرحله تو یکی از پیلود های هاکته داره. برم جلو ببینم درست میشه یا نه.

برای دستگاه یک کارتریج جدید اومده که همه ی بازی هاش می تونه بدون مد کردن اجرا کنه
اما مزایای کاستوم فریمور اصلا نداره اپدیت و چیت یا پچ گرافیکی هم نمی شه روی بازی ها نصب کرد
صرفا اگر خیلی سر مد چیپ گارد دارید بخریدش

• Like
Reactions: pouria.sh

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or