سواران تاریکی

goodgodhero

کاربر سایت
سواران تاریکی
من در این مقاله قصد دارم 6 ضد قهرمان محبوب و برتر را از نظر خود معرفی کنم نظرات ممکن است متفاوت باشد پس شما میتوانید نظر خود را اعلام کنید ولی حق تحمیل کردن نظر خود به دیگران را ندارید .
6.joker
شخصیتjoker ضد قهرمان معروف کمیک های بتمن نظر خیلی از گیمر ها و طرفداران هالیوود را به خود جلب کرده است خباثت joker یک خباثت معمولی نیست امیخته با طنز است و همین باعث محبوبیت این ضد قهرمان دشمن بشریت شده است . معمولا بازی هایی را که از روی فیلم ها یا کمیک ها میسازند خوب از اب در نمیاید و بتمن نیز از این قاعده مستثنی نبود و همه ی شما متوجه هستید که اگر یک بازی محبوب نشود پس شخصیت های داستانش نیز محبوب نمیشوند اما arkham asylum توانست به تنهایی joker را نزد گیمر ها محبوب کند شاید اگر بازی های دیگر بتمن نیز موفق بودند joker نزد من و بقیه ی گیمر ها به محبوبیت بیشتری میرسید .
5.virgil
ویرژیل یکی از شخصیت های مهم سری dmc است او برادر دانته قهرمان اصلی این سری بازی ها است اهمیت شخصیت ویرژیل در شاهکار dmc3 که یک prequel در کل سری است در نقش شخصیت منفی در مقابل دانته به اوج خود میرسد البته ویرژیل در شماره ی 1 و 2 این سری بازی ها نیز حضور دارد اما این حضور ها به پر رنگی شماره ی سوم نیست و به همین علت شماره ی سوم محبوب ترین شماره از نظر من است همین طور امید وارم که در شماره ی جدید dmc که با تغییرات فراوان توسط استودیو خوش نام ninja teuri ساخته میشود ویرژیل نیز نقشی داشته باشد .

4.niko bellic
نیکو محبوب ترین شخصیت از سری محبوب gta است اما این ضد قهرمان بیخود به چنین محبوبیتی نرسیده قطعا جنایات و تمام کار های کثیفی که انجام داده در رسیدن به این موقعیت او را یاری کرده اند . ما در gta 4 داستان زندگی مردی را دیدیم به نام نیکو بلیک داستان مردی که پله های ترقی را یکی یکی به سمت پلیدی و جنایت طی میکند در واقع gta4 داستان رسیدن یک خلافکار کوچک به مقام ابر خلافکاری است اما نیکو ان قدر ها هم بد نیست او زمانی یک سرباز بود سربازی که به او و همرزمانش خیانت شد و پس از زنده ماندن از این طوتئه به یک خلافکار تبدیل شد .
3.liquid snake
کلون های big boss همه محبوب هستند چه قهرمان باشند چه ضد قهرمان باشند liquid برادر ژنتیکی سولید و مهمترین دشمن او و مهمترین شخصیت منفی سریmgs است اوج نقش liquid در mgs1 یا نسخه ی بازسازی شده ی ان برای GameCube به نام mgs : twin snakes است که در ان رهبر تازه ی گروه فاکس liquid با فلسفه ی خود که " من یک سرباز هستم و سربازان وقتی اهمیت پیدا میکنند که جنگ وجود داشته باشد پس چرا خود من این جنگ را به وجود نیاورم " قصد خیانت به امریکا و وطن پرستانش و دنیا را دارد و این تئوری این بزرگ ضد قهرمان با در اختیار داشتن متال گیر رکس رنگ واقعیت گرفته است .
2.sephiroth
داستان زندگی سفیروث ابر ضد قهرمان ابر شاهکار ff7 داستان قهرمانی است که ضد قهرمان شد . این تغییر مسیر برای چه بود و چرا مردی که شمشیر افسانه ای عدالت را در دست داشت در مسیر بی عدالتی گام گذاشت این مهم علتی ندارد جز خباثت و جاه طلبی انسان ها بله انسان ها بودند که بی عدالتی را رواج دادند کمپانی شین را و دکتر روانی هوگو با پیوند ژنتیکی که بین جنوا و نوزاد سفیروث ایجاد کردند باعث شدند که سفیروث فرشته ی تک بال به اهریمن تک بال تبدیل شود و شخصی که قصد نجات دنیا را داشت قصدش قصد نابودی دنیا شود . تنها جایی که میتوان خباثت های سفیروث را دید ff7 نیست ما در بازی crisis core و انیمیشن advent children نیزمیتوانیم شاهد خباثت های سفیروث باشیم .

1.kratos
خدایان کشته میشوند و المپ در حال سقوط است اما چرا ؟ چون در مقابل اراده ی خدای جنگ مقاومت احمقانه است خدای جنگی که زمانی قهرمان خدایان بود اما نتوانست خیانت خدایان بر خود را ببخشد و حال قاتل خدایان نامیده میشود . به نظر شما مردی که نسل خدایان یونان را منقرض کرد لایق فرماندهی سواران تاریکی نیست ؟ ایا مردی که همسر و فرزند خود را کشت لایق حکمرانی بر اهریمن ها نیست ؟ بدون شک لیاقت او بیش تر از این چیز ها است . سری gow با ابر ضد قهرمان محبوبش حماسه ای جاویدان از استودیو سانتا مونیکا است که به یک افسانه تبدیل شده است و ضد قهرمان بزرگش کراتوس نیز اسطوره شده است .
این مقاله در انجمن های بازی سنتر و انجمن های بازی سیتی نوشته شده است .

داستان زندگی سفیروث ابر ضد قهرمان ابر شاهکار ff7 داستان قهرمانی است که ضد قهرمان شد
حیف که آخرش نفهمیدیم چی شد :d
اگر FF هنوز سبک نوبتی نیست، برم ببینم این سفیروث چیه :d

عالی بود

فقط اینکه فونت و فاصله ها و سرتیتر ها رو درست کن ، یکم نافرم شده

دوم اینکه میشه یکم در مورد تغییر شخصیت سفیروث بیشتر توضیح بدی ؟

اگر FF هنوز سبک نوبتی نیست، برم ببینم این سفیروث چیه

FF که هنوز نوبتیه ( زندگیه ) ، ولی سفیروث تو همون FF7 مرد ، دیگه نیست

ببخشید قضیه چیه همه دارن لیست میدن؟
6 بازی برتر استراتژیک و 6 بازی نا امید کننده و 20 بازی برتر نسل و....
شما چشمات ضعیفه تقصیر من نیست اگه بتونی ببینی میبینی این جا بخش نقد و بررسیه
ایشون چشماشون ضعیف نیست
در اصل بخش معرفی و بررسی بازی ها زیر مجموعه بخش اخبار و معرفی بازی ها هست
خواهشا یه ذره روی این بخش نظارت بشه تا تبدیل به بخش نظرات شخصی بچه ها نشه
اگه از فردا قرار باشه هر کس لیست مورد علاقه خودش رو بسازه که سنگ روی سنگ بند نمیشه
پ.ن: حتی اگر اجازه ی چنین کاری رو هم دارید یکم کاملتر بیان کنید تا بچه ها از مقاله لذت ببرند
مثلا همین توضیح سفیروث که نوشتید به جز یه فن دو آتیشه فاینال فانتزی کسی متوجه نمیشه
یا کسی که سری متال گیر رو دنبال نکرده باشه مطمئنا متوجه مطلب نمیشه{مثل خود من} کلا فقط کسانی از این مطلب شما سر در میارند که از تمام گزینه هاتون اطلاعات کامل داشته باشند نه هر کسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or