شایعه سه IP جدید انجصاری دیگر برای Wii U بزودی معرفی می شوند

Schürrle

کاربر سایت
28000096849495776228.jpg

قبل از همایش E3 بحث هایی بود که Devil's Third برای Wii U عرضه خواهد شد. و حالا E3 شروع شد و خاتمه یافته است. ما هم فکر می کردیم این شایعه درست باشد و کسی که این شایعه را پخش کرد بود از متوسط شایعه پراکنان و افراد در اینترنت قابل اعتماد تر است. او حالا می گوید تعداد 3 بازی دیگر به طور انحصاری بزودی برای Wii U عرضه خواهند شد.
او گفته است این بازی ها شبیه به Devil's Third یک IP اصیل هستند و برای چند پلتفرم دیگر قرار بود عرضه شوند. و حالا قرار است فقط برای Wii U عرضه شوند.

منبع 1 و 2

این بازی ایده هاش معرکست, تاحالا بازی با این همه ایده جالب ندیده بودم. واقعا سازنده هاش نخبن

کلا بازی هایی که روی کنسول های نینتندو تا به امروز اومدن خلاقانه بودن

نمونش همین SSB ، شما همه فایتینگ هایی که می بینی باید بزنی حریفت رو له و لورده کنی ، اما توی SSB اینطور نیست ، و در عین این که کلا مکانیزم جدیدی معرفی کرده توی گیم پلی اه Fighting ، توی اکثر Event های معتبر Fighting مسابقاتش برگزار می شن
نینتندو به اصل خودش برگشته ، کنسول نینتندو کنسولی نیست که برای محبوبیتش بیان Darksiders,batman,cod,... معرفی کنن ، این نوع عناوین هستند که نینتندو رو متمایز می کنن از سایر برند ها

من انقدر که با Splatoon حال کردم با مالتی پلیر های TPS/FPS ای مثل GeOW,TF,... حال نکردم ، هدف از بازی لذت بردنه چیزی که توی خیلی از بازی ها الاخصوص بازی های آنلاین امروزی از بین رفته و به میدون Troll و Flame و ... تبدیل شده

من فکر کردم splatoon رو فقط من خوشم اومده نگو کلی طرفدار جذب کرده
به هر حال نینتندو داره حمایت های خودشو شروع میکنه از این کنسول امیدوارم به روز های اوج برگرده

من که دوتا حدس دارم :
چون روابط نینتندو و سگا در حال حاضر خوبه شاید یکی از این بازی ها Shenmue 3 باشه .
یوبی سافت هم که در مورد یه بازی انحصاری برای Wii U صحبت میکرد که ممکنه اون بازی Beyond good & evil 2 باشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or