سه نسخه از سری «Yakuza»، راهی PlayStation 4 می شوند

MR Spidy

کاربر سایت
کمپانی «سگا» اعلام کرد که چند عنوان از سری «Yakuza» را برای کنسول PlayStation 4 نیز عرضه خواهد کرد.

yakuza_6_kiryu_1920.0.jpg

نسخه‌های سوم، چهارم و پنجم از این سری به صورت بهینه شده و با بهبود گرافیکی نسبت به شماره‌های اصلی و به صورت 60 فریم و 1080P روانه PlayStation 4 می‌شوند. نسخه سوم برای عرضه در آگوست در نظر گرفته شده، نسخه چهارم پاییز امسال منتشر می‌شود و نسخه پنجم نیز در بهار 2015 عرضه می‌گردد. البته هنوز تاریخ عرضه‌ای برای انتشار این عناوین در غرب مشخص نشده و در حال حاضر این بازی‌ها در ژاپن منتشر خواهند شد. یاکوزا 3 در سال 2009، یاکوزا 4 در سال 2011 و یاکوزا 5 در سال 2012 برای کنسول PlayStation 3 عرضه شدند و حال طرفداران این سری می‌توانند اکثر شماره‌های یاکوزا را بر روی نسل جدید نیز تجربه نمایند.

Read the whole post here.

حرکت بس پسندیده ایه که سری هایی با تعداد زیاد بازی و داستانی دنباله دار، همه رو یک کنسول قابل دسترس باشن! >:)
برای یکی مثل من که اصلا حال نیمکنه یهو بپره وسط یک سری و نفهمه چی به چیه و اینا، این حرکت های بس پسندیده ایه:دی

• Like
Reactions: KingAmir and xbla69
حرکت بس پسندیده ایه که سری هایی با تعداد زیاد بازی و داستانی دنباله دار، همه رو یک کنسول قابل دسترس باشن! >:)
برای یکی مثل من که اصلا حال نیمکنه یهو بپره وسط یک سری و نفهمه چی به چیه و اینا، این حرکت های بس پسندیده ایه:D

مسئله اینه که این همه پول از کجا بیاریم تا همه نسخه هارو بگیریم و گرفتنشم واجبه :-w
یه باندل بزارن همه نسخه ها یه تخفیف خوبی روش باشه خیلی خوب میشه :D الان من دارم زیرو رو بازی میکنم انقدر عالی هست که دلم بخواد تمام نسخه های یاکوزا رو برم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or