h.m.r.kh کاربر سایت Jun 14, 2007 #1 1-بازی ghost rider کلا چند مرحله است؟ 2-من 12 مرحله بازی رو رفته ام آیا در ادامه برای اولین بار به مرحله سختی خواهم خورد؟ 3-آیا ماجرای این بازی با ماجرای فیلم آن یکی است؟
1-بازی ghost rider کلا چند مرحله است؟ 2-من 12 مرحله بازی رو رفته ام آیا در ادامه برای اولین بار به مرحله سختی خواهم خورد؟ 3-آیا ماجرای این بازی با ماجرای فیلم آن یکی است؟
leon.s کاربر سایت Jun 15, 2007 #2 حودود 20.25 مرحله من امروز تمام کردمش بله من خودم انقد داخلشگیر میکردم که نگو مخصوصا که 50.60 نفر میریزن دورت تقریبا با فیلم یکی است
حودود 20.25 مرحله من امروز تمام کردمش بله من خودم انقد داخلشگیر میکردم که نگو مخصوصا که 50.60 نفر میریزن دورت تقریبا با فیلم یکی است
KhashiMetal کاربر سایت Jun 16, 2007 #4 نوشته شده توسط h.m.r.kh: من حالا 16 مرحله رفتم.برام کاری نداشت. بیشتر... من اونجایی که زنه رو قطاره گیر کرده بودم. ولی فرداش بازی رو تموم کردم
نوشته شده توسط h.m.r.kh: من حالا 16 مرحله رفتم.برام کاری نداشت. بیشتر... من اونجایی که زنه رو قطاره گیر کرده بودم. ولی فرداش بازی رو تموم کردم
h.m.r.kh کاربر سایت Jun 17, 2007 #5 من هم این بازی رو تموم کردم.واقعا این آسون ترین بازی بود که من تو عمرم کرده بودم.ضمنا این بازی 28 مرحله است.
من هم این بازی رو تموم کردم.واقعا این آسون ترین بازی بود که من تو عمرم کرده بودم.ضمنا این بازی 28 مرحله است.