سناتور آمریکایی: خشونت در بازی‌های کامپیوتری، سبب قتل واقعی می‌شود

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
20130412_senator_dianne_feinstein.jpg

اخیراً روی تلویزیون آمریکا، خانم Dianne Feinstein صحبت‌هایی انجام داده است که به نظر می‌رسد او با این نظریه موافق است که بازی‌های کامپیوتری بر روی کسانی که مایل به خشونت هستند نیز تأثیر می‌گذارد.
او می‌گوید: "من معتقد هستم که خشونت در بازی‌های کامپیوتری، نوعی شبیه سازی برای تمرین آن واس پیاده سازی آن روی دنیای واقعی می‌باشد. این قضیه سبب می‌گردد که هر فردی را به شخصی که همواره تصویری از خون و قتل را در ذهن دارد، نزدیک‌تر کند."
نکته‌ی جالب اینجاست که چند وقت پیش، این خانم در مورد بازی‌هایی صحبت کرد که خشونت در آن، اغراق شده است و ایشان مدعی بود که در دنیای واقعی این‌طور نیست.
Dianne Feinstein چندی پیش هم اعلام کرده بود که بازی‌های خشن، تأثیری منفی روی جوانان می‌گذارد و کنگره می‌بایست در این باره سریعاً اقدام کند و تصمیم جدی در این باره بگیرد. به هر حال این خانم با حمل اسلحه هم مشکلاتی نیز دارد و معتقد است که باید جلوی تولید کنندگان آن‌ها را گرفت.

20130412_senator_dianne_feinstein.jpg

اخیراً روی تلویزیون آمریکا، خانم Dianne Feinstein صحبت‌هایی انجام داده است که به نظر می‌رسد او با این نظریه موافق است که بازی‌های کامپیوتری بر روی کسانی که مایل به خشونت هستند نیز تأثیر می‌گذارد.
او می‌گوید: "من معتقد هستم که خشونت در بازی‌های کامپیوتری، نوعی شبیه سازی برای تمرین آن واس پیاده سازی آن روی دنیای واقعی می‌باشد. این قضیه سبب می‌گردد که هر فردی را به شخصی که همواره تصویری از خون و قتل را در ذهن دارد، نزدیک‌تر کند."
نکته‌ی جالب اینجاست که چند وقت پیش، این خانم در مورد بازی‌هایی صحبت کرد که خشونت در آن، اغراق شده است و ایشان مدعی بود که در دنیای واقعی این‌طور نیست.
Dianne Feinstein چندی پیش هم اعلام کرده بود که بازی‌های خشن، تأثیری منفی روی جوانان می‌گذارد و کنگره می‌بایست در این باره سریعاً اقدام کند و تصمیم جدی در این باره بگیرد. به هر حال این خانم با حمل اسلحه هم مشکلاتی نیز دارد و معتقد است که باید جلوی تولید کنندگان آن‌ها را گرفت.

با اینکه خودم یکی از بهترین تفریحام همین بازیان ولی خب حرف حق جواب نداره :دی هم خون و خون ریزی رو برای آدما عادی تر جلوه میده،هم رو اعصاب به مرور تاثیر منفی میذاره

di-N356.jpg

یعنی اگر از فردا تمام فیلمهای جنائی و گنگستری رو جم کنن همه قاتلها و خلافکارها از کارشون دست میشکن؟

این خانومم دیده تعطیلات امسال 2-3 هزار دلار باید هزینه کنه واسه خریدن کنسول جدید و گیم واسه نوه هاش، داره دست پیش رو میگیره :دی.

ماد مازل شما برو قانون حمل سلاح رو تو كشورت درست كن كلي ازاين جنايت ها تو كشورتون كم ميشه نميخواد تو مسائلي كه بهتون مربوط نيست و سوادش رو نداريد اعمال نظر كنين و فتوا صادر كنيد.....
هرچند ميدونم زور تون به كمپاني هاي اسلحه سازي نمي رسه ودر نهايت wc بهتر از توسعه دهندگان game پيدا نميكنين كه خودتون رو روش خالي كنين و نهايتا اين بدبختا هستن كه بايد محدود بشن....

آخرین ویرایش:
ماد مازل شما برو قانون حمل سلاح رو تو كشورت درست كن كلي ازاين جنايت ها تو كشورتون كم ميشه نميخواد
فلسفه داشتن اسلحه اینکه قدرت و ابزار دفاع از حق بین مردم باشه تا اگر روزی روزگاری دولت خواست ظلم کنه و دی‌ک‌تاتوری راه بندازه ملت از خجالتش در بیان. یا اگر دولت سق‌وط کرد توسط حمله خارجی و مورد حمله قرار گرفت باز ملت بتونن از خودشون دفاع کنن.

تا جایی که خودم تجربه کردم، اتفاقا بعضی از عناوین خشن و قطع‌عضوی (؟!)، البته در صورت استفاده متعادل، می‌تونن از بروز خشونت (و خب، شاید قتل!) تو زندگی واقعی جلوگیری کنن. شده که در اوج عصبانیت، پای یک بازی هک اند اسلش نشسته‌ام و کمی بعد اعصاب بسیار آروم‌تری پیدا کردم. درواقع بازی دستکم باعث شده که با حرص خوردن به خودم صدمه نزنم و زودتر متعادل شم.
البته قبول دارم که بعضی از عناوین واقعا خشونت افسار گسیخته‌ای دارن و حتی برای ما پدربزرگ‌ها هم مناسب نیستن (!)، ولی این اظهارنظرهای تندی که در این اواخر در مورد بازی‌ها می‌شه واقعا غیرمنصفانه و از سر ناآگاهی یا کوتاه بودن دیوار گیمرها هستن!

آخرین ویرایش:
بنظر میرسه درحال حاضر فشار عمومی روشون خیلی زیاده و از طرفی اینم نیاز به اثبات نداره که لابی‌گرهای اسلحه خیلی بیشتر از بازیسازها روی سیاستمدارا نفوذ دارن! و... حالا چه دیواری کوتاه تر از بازیهای ویدئویی برای تشویش اذهان عمومی و منحرف کردن جنبس از مسیر خود توسط سیاستمداران زبردست میماند؟! :d

فلسفه داشتن اسلحه اینکه قدرت و ابزار دفاع از حق بین مردم باشه تا اگر روزی روزگاری دولت خواست ظلم کنه و دی‌ک‌تاتوری راه بندازه ملت از خجالتش در بیان. یا اگر دولت سق‌وط کرد توسط حمله خارجی و مورد حمله قرار گرفت باز ملت بتونن از خودشون دفاع کنن.
شما داري بند شماره دو قانون اساسي أمريكا رو به من ميگي كه خودم در جريان هستم اما اين قانون مال زمان ابراهام لينكن هست اون موقع اين قانون كاربرد داشته كه مردم باداشتن سلاح انفرادي ميتونستن جلو دولت به ايستن ولي الان چه جوري ميشه با m16 يا m4 يا سلاح هاي اتوماتيك ديگه در مقابل دولتي كه جنگنده f35 يا f22 يا تانك و از همه مهمتر كلاهك هاي اتمي نسل چهارم داره ايستادگي كرد.....
واقعا ساده لوحانس اگر اين توجيح دفاع از خود در مقابل دولت رو با توجه به شرايط زمان ؛ ادم باور كنه .....
به شخصه اميدوارم قانوني براي محدود كردن سازندگان گيم تصويب نشه كه خيلي از گيم هاي ناب لطمه ميخورن .

یه کم به دور و ورتون نگاه کنید .. انقدر از رو خودتون نظر ندین .. مطمئن باشین ایشون نظر 4 تا روانشناس و نتیجه ی چند تا آمار و آزمایش رو دیده .. گفته برای افرادی که تمایل به خشونت دارن! ..اگه تو زندگی با همچین آدمهایی برخورد کردین روی حرف این بنده خدا چند لحظه فکر میکنین ..

di-N356.jpg
یعنی اگر از فردا تمام فیلمهای جنائی و گنگستری رو جم کنن همه قاتلها و خلافکارها از کارشون دست میشکن؟این خانومم دیده تعطیلات امسال 2-3 هزار دلار باید هزینه کنه واسه خریدن کنسول جدید و گیم واسه نوه هاش، داره دست پیش رو میگیره :دی.
دست نمیکشن ولی زمینه ی خلافکار شدن کمتر میشه الان خودم زندگیم هیجان نداره اگه مثل جی تی ای بود راضی بودم :D

ماد مازل شما برو قانون حمل سلاح رو تو كشورت درست كن كلي ازاين جنايت ها تو كشورتون كم ميشه نميخواد تو مسائلي كه بهتون مربوط نيست و سوادش رو نداريد اعمال نظر كنين و فتوا صادر كنيد.....
هرچند ميدونم زور تون به كمپاني هاي اسلحه سازي نمي رسه ودر نهايت wc بهتر از توسعه دهندگان game پيدا نميكنين كه خودتون رو روش خالي كنين و نهايتا اين بدبختا هستن كه بايد محدود بشن....
فکر کنم تو ایران خودمون سرانه تعداد قتل هایی که با اسلحه گرم میشه خیلی بیشتر از اونجا باشه که حمل سلاح آزاده ،فقط اینجا خبررسانی خیلی محدودیت داره و همه فکر میکنن اینجا از همه دنیا بهتریم

به نظرم اینجور افراد هیچی از گیم نمیفهمن و منطقی هم پشت حرف های که میزنن نیست . مثل این هستش که بگیم چون با چاقو میشه آدم کشت چاقو بده .

حالا همین چاقو هزار تا کار مفید میتونه انجام بده باهاش آدم اما چون میشه آدم هم کشت باهاش بده .:-$

اسلحه و بازی هم به همین صورت .

شما داري بند شماره دو قانون اساسي أمريكا رو به من ميگي كه خودم در جريان هستم اما اين قانون مال زمان ابراهام لينكن هست اون موقع اين قانون كاربرد داشته كه مردم باداشتن سلاح انفرادي ميتونستن جلو دولت به ايستن ولي الان چه جوري ميشه با m16 يا m4 يا سلاح هاي اتوماتيك ديگه در مقابل دولتي كه جنگنده f35 يا f22 يا تانك و از همه مهمتر كلاهك هاي اتمي نسل چهارم داره ايستادگي كرد.....
واقعا ساده لوحانس اگر اين توجيح دفاع از خود در مقابل دولت رو با توجه به شرايط زمان ؛ ادم باور كنه .....
به شخصه اميدوارم قانوني براي محدود كردن سازندگان گيم تصويب نشه كه خيلي از گيم هاي ناب لطمه ميخورن .

این پایینی جواب پست شما هم هستش .

حمل اسلحه به نظر من خیلی غیر عادیه : اصن نمیفهمم چرا تو آمریکا قانون به این شکله!!!!

هزار تا دلیل داره اول از همه اینکه آمریکا یک کشور بزرگ هستش که میشه گفت خودش یک قاره هستش به نسبط و جمعیتی در حدود 300-350 میلیون جمعیت داره و مردم این کشور به خاطر اینکه از زمان پیدایش این کشور به کسی نمیتونستن اعتماد کنن یک جورایی برای دفاع از خودشون و خانوادشون نیاز میدیدن که اسلحه داشته باشن در همین حال مردم این کشور و هر کسی که میره انجا یک نیازی در خودش میبینه که باید در خونه خودش اسلحه داشته باشه که در برابر دزدی ورود غیر قانونی و... از خودش و خانوادش محافظت کنه .

در همین حال باید به تعداد این افرادی که در کشور هستن پلیس داشته باشه یعنی برای هر 5 نفر 1 پلیس که میدونی چه خرجی روی دست دولت میزاره در همین حال الان فکر کنم هر 10 نفر 1 پلیس هستش حالا وسعت جغرافیایی اون کشور رو هم حساب کن و تعداد توریست های که هر ساله از این کشور دیدن میکنن و تعداد افرادی که به صورت غیر قانونی وارد این کشور میشن .

البته حساب کن که با وجود این همه اسحله که وجود داره اتفاق های نظیر تیرندازی در مدارس و... خیلی کم پیش میاد یعنی خیلی باشه سالی 1-2 تا که برای خودش و میزان اسلحه ای که مردم این کشور دارن و افراد روانی که پیدا میشن برای خودش یک آمار شاهکار هستش اگه حساب کنی اما مشکلی که پیش میاد انقدر صدا میکنه اینکه تعداد افراد زیادی یک دفعه کشته میشن همین وگرنه روازنه نمیدونم 10-15 نفر فقط به صورت عادی در شهری مثل نیویورک و ... کشته میشن با اسلحه اما به خاطر اینکه تعداد زیادی به صورت عمدی سلاخی نمیشه به قول خودمون خبرش بزرگ نمیشه و بهش توجه نمیشه .

همش به قدرت دولت بر نمیگرده بلکه به دفاع مردم از خودش چه دولت چه ... برای ملک شخصی طرف بر میگرده که برعکس اینجا که قاضی بدون .... فقط جلو در حکم ورود میده و از در و دیوار بعضی وقت ها میبنی مثل فیلم های آمریکای میریزن تو خونه مردم فقط برای ... که بعدم شاید گندش در بیاد مثل شبکه خبر طرف دروغ میگفته که حکم داره و حکم جعلی هستش و ماشین و زندگی طرف رو میبرن طرف از خودش دفاع کنه مثل پلیس 110 که زنگ میزنی 15-20 دقیقه بعد یادش نیفته که تازه باید بیاد .

آخرین ویرایش:
اینطوری بخوان حساب کنن سینما،موسیقی،کتاب و.... هم باعث خشنوت میشه،خشونت هم بخشی از زندگی هست که باید توسط خود شخص یا والدین و نزدیکانش کنترل بشه

چند نفر تا حالا رفتن ملت رو بستن به گلوله چون قبلش مثلاً CoD بازی کرده بودن!؟ :-/

حمل اسلحه به نظر من خیلی غیر عادیه : اصن نمیفهمم چرا تو آمریکا قانون به این شکله!!!!

تو همساده بالاییشون هم میشه اسلحه حمل کرد تعدادی هم که میشه حمل کرد بیشتره :| :دی ولی جرم و جنایتشون به نسبت جمعیتشون خـــــــــیلی کمتره
(این رو من نمیگم یارو محقق آمریکاییه تو مستنده میگفت :دی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or