سم لیک: ساخت قسمت جدید مکس پین امری هیجان انگیز است

ALBERT WESK3R

THE FATHER OF SURVIVAL HORROR
Gold User
19.-Max-Payne.jpg

درود

همان طور که میدانید تا کمتر از یک ماه دیگر عنوان پرسرصدای جناب سم لیک Quantum Break منتشر میشود.

سم لیک قبل از اینکه دست به ساخت دو بازی کوانتوم بریک و الن ویک بزند سری بازی پرطرفدار و محبوب مکس پین را در کارنامه داشت. عنوانی که مکانیزم bullet time را تبدیل به یک المان جذاب در برخی بازی های پس از خود کرد.

اقای سم لیک در گفتگو با وبسایت مترو از مکس پین 3 و داشتن علاقه و اشتیاق برای ساخت قسمت بعدی این سری بازی محبوب گفت:

ما مکس پین 3 را بازی میکردیم و به تیم ساخت بازی مشاوره میدادیم. برای من کار کردن باDan Houser در خلق کامیک بوک عنوان مکس پین 3 تجربه خوبی بود.اما ما درگیر ساخت این بازی نبودیم. نمیدانم اما اگر روزی فرصتی برای ساخت قسمت جدید(مکس پین) داشته باشم این امر میتواند بسیار مهیج باشد.

علاوه بر این اقای سم لیک اشاره کرد هیچ کس نمیتواند بگوید که من دلم نمیخواهد قسمت بعدی مکس پین را بسازم!اگر فرصتی پیش بیاید من مطمئن هستم که میتوانم بازی خوب و هیجان انگیزی را بسازم.

اخرین عوان سم لیک بازی Quantum Break است که قرار است در تاریخ 5 اپریل برای پلتفرم های PC و Xbox One منتشر شود.

منبع

بر عکس نظر خیلیا بنظرم Max Payne 3 شاهکار بود ولی بدم نمیاد نسخه ی بعدی رو خود Remedy بسازه

همون طوری که خودشون این بازی رو خلق کردن میتونن یه پایان با شکوه هم براش بسازن

• Like
Reactions: Soheil5991
بر عکس نظر خیلیا بنظرم Max Payne 3 شاهکار بود ولی بدم نمیاد نسخه ی بعدی رو خود Remedy بسازه

همون طوری که خودشون این بازی رو خلق کردن میتونن یه پایان با شکوه هم براش بسازن

مشکلش داستانش بود. البته به عنوان یک اثر مستقل خوب بود ولی به عنوان یک دنبال نه!

مشکلش داستانش بود. البته به عنوان یک اثر مستقل خوب بود ولی به عنوان یک دنبال نه!
ادامه دادن Max Payne 2 خودش یه مقدار سخته. کلا همون دو داستانش داشت ریپ میزد آخراش. تو 3 اومدن کاملا یه چیز دیگه پیاده کردن حالا بخوان 4 بسازن دیگه معلوم نیست چی به چی بشه.

یادمه اولین بار بازی max payne از یه مجله بازی شناختم یا بازی نما بود یا پردازش ( بازی کام ) بود

نسخه 1 حسابی بهم حال داد رو pc باز کردم وقتی تموم شد نسخه ps2 گرفتم اونم بازی کردم

بعد فهمیدم که نسخه دومی هم داره میاد خیلی اشتیاق و از این حرفا :d نسخه دوم روی xbox original بازی کردم اینم خیلی حال داد حرکات ژانگولر میزد و .... :d حداقل 5 بار تمومش کردم

البته max payne نسخه gameboy advance ش هم اومد بازی کردم چی بگم شبیه بازیا سگا شده بود :d
وقتی فیلم اقتباس شده از max payne اومد گرفتمش دیدم فیلم خوبی بود

نسخه سوم اومد روی pc بازی کردم وقتی بازی شروع شد خیلی ذوق داشتم بازی که مدت ها منتظرش بودم , بازی شروع شدو دیدم کلا یه بازی دیگه اس اصلا max payne دوست داشتنی من نبود -- نه داستان نه قیافه کارکتر اصلی نه طراحی و ................ -- بازی پاک کردم از روی pc

xxzjigrdwr55kdclp3s8.jpg

هر جا اسم سم لیک میاد صحبت مکس پین هم پشت بندش میاد ... بیا جان هرکی دوس داری نسخه بعدی رو بساز یه شاهکار دیگه تحویل ملت بده ^:)^

با نسخه 3 هم خلاف نظر خیلی ها ، واقعا حال کردم ، نسخه چهار هم واقعا دوس دارم ساخته بشه

ایده خوبیه 2K نسخه بعدی بسپاره به سم لیک ولی از اونور بحث AlanWake 2 هم هست .. معلون نیست اصلا Max Payne 4 کی بخواد کلید بخوره خود راکستار الان چند ip داره که باید ببره جلو مثل Red Dead

واااای مگه میشه؟؟؟
سم لیک مکس پین رو بسازه؟ رویاست.
مخصوصا اینکه اگه میشد سم لیک و رمدی این کار رو بکنن. دنوو و این چیزا جلودار من نبود و می رفتم و اوریجینالش رو می خریدم.

• Like
Reactions: Soheil5991
من کلا چهار پنج بازی رو بیش از 10 بار تموم کردم که اولیش سری مکس پین بود 1 و 2 بعد گریز و بعد هم آلن ویک ولی مکس 3 رو به زور یک بار تموم کردم واقعا اصلا حال نداد بهم

بازگشت مکس پین به خانه!
به نظرم مکس پین 3 خوب بود ولی مثل یک و دو شاهکار نبود.... خیلی از لحاظ داستان و دیالوگ ها ضعف داشت و بعضی جاها خیلی مصنوعی میخواست فقط شبیه باشه...
عنوان مکس پین برای رمدی هست و سم لیک،شک نکنید اگه قرار باشه ادامه داشته باشه این داستان هیچ کس بهتر از خود سم لیک و رمدی نمی تونه خاطراتمون رو زنده کنه....
امیدوارم این اتفاق بیفته....

MP2وMP1 فکر کنم همه موافق باشن جزو بازی های هستن که اکثرا بالای 5 و6 بار تموم کردیم وتو لیست بازی های هم چون RE4وFFVIIو.... قرار داره (بازی هایی که اکثر گیمر ها تو یه دوره ای زیاد بازی کردن) لیستی که MP3 اصلا توش نمی تونه قرار بگیره با تمام خوبی هاش
امیدوارم ساخت MP4 بدست خود سم لیک اتفاق بیفته و یه dream come truth دیگه رو شاهد باشیم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or