![19.-Max-Payne.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fgamingbolt.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2014%2F10%2F19.-Max-Payne.jpg&hash=0555c312f536daba16273067c0d15235)
همان طور که میدانید تا کمتر از یک ماه دیگر عنوان پرسرصدای جناب سم لیک Quantum Break منتشر میشود.
سم لیک قبل از اینکه دست به ساخت دو بازی کوانتوم بریک و الن ویک بزند سری بازی پرطرفدار و محبوب مکس پین را در کارنامه داشت. عنوانی که مکانیزم bullet time را تبدیل به یک المان جذاب در برخی بازی های پس از خود کرد.
اقای سم لیک در گفتگو با وبسایت مترو از مکس پین 3 و داشتن علاقه و اشتیاق برای ساخت قسمت بعدی این سری بازی محبوب گفت:
ما مکس پین 3 را بازی میکردیم و به تیم ساخت بازی مشاوره میدادیم. برای من کار کردن باDan Houser در خلق کامیک بوک عنوان مکس پین 3 تجربه خوبی بود.اما ما درگیر ساخت این بازی نبودیم. نمیدانم اما اگر روزی فرصتی برای ساخت قسمت جدید(مکس پین) داشته باشم این امر میتواند بسیار مهیج باشد.
علاوه بر این اقای سم لیک اشاره کرد هیچ کس نمیتواند بگوید که من دلم نمیخواهد قسمت بعدی مکس پین را بسازم!اگر فرصتی پیش بیاید من مطمئن هستم که میتوانم بازی خوب و هیجان انگیزی را بسازم.
اخرین عوان سم لیک بازی Quantum Break است که قرار است در تاریخ 5 اپریل برای پلتفرم های PC و Xbox One منتشر شود.
منبع