سلام فروش يا تعويض xbox360

navid_x360

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
سلام
من ميخوام 360 بزارم براي فروش يا تعويض با ps3 20gb يا ps3 60gb
دليل فروشم خريد يك ps3 چون من بيشتر بازيهاي 360 بازي كردم ديگه چيزي نمونده و الانم نزديك باز شدن دانشگاه و هيچ دوست ندارم مشروط شم
مشخصات دستگاهم

xbox360 ntsc/j
drive samsung
data:2006/05/12
ومدت استفادم از ارديببهشت امسال شروع به كار كردن كرده
همراه با 18 بازي و يك فن قوي (supercooler)پشت دستگاه و يك فنهم زير دستگاه كه دوفنه است و دو جاي دسته دوطرف دارد توي هاردشم چيز جالبي دارم اموزش زبان انگليسي با متد نصرت در 90 روز و تقويت حافظه كه همين تنها سديهاش گرفتم 85هزار كه همش رو هاردش
درمورد دستگاه هم بايد بگم خيلي خوب ازش مراقبت كردم و فشار روش نياوردم اين همه مشخصات دستگام من ميخوام به قيمت 400هزار بدمش هر كي خواست لطف كنه pm بده ممنون

توي هاردشم چيز جالبي دارم اموزش زبان انگليسي با متد نصرت در 90 روز و تقويت حافظه كه همين تنها سديهاش گرفتم 85هزار كه همش رو هاردش
ممنون
تو هارد 360 آموزش زبان ريختين فكر نكم بشه توهارد 360 چيزي ريخت

سلام نويد جان من 360ت رو همين الان مايه دارم ميخرم فقت بن شده يا نه من خودم دارم يك فروشگاه براي فروش كنسول ميخرم ميخوام يك 360 داشته باشم كه هر بلاي خواستم سرش بيارم دسته 2بايد توش رو بفهمم چه طوره تا بتونه فروشنده ي خوبي باشم به همين خاطر اگه به من ميدي ادرس بده اومدم.

سلام نويد جان من 360ت رو همين الان مايه دارم ميخرم فقت بن شده يا نه من خودم دارم يك فروشگاه براي فروش كنسول ميخرم ميخوام يك 360 داشته باشم كه هر بلاي خواستم سرش بيارم دسته 2بايد توش رو بفهمم چه طوره تا بتونه فروشنده ي خوبي باشم به همين خاطر اگه به من ميدي ادرس بده اومدم.
سلام من تا حالا وصل نشدم بن نشده;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or