سریال Stranger Things [اسپویل تا آخرین اپیزود آزاد می باشد]

مسئله ای که هست معلوم نیست تا کی سریالی با حالوهوای خاص اون دوره و چنین کستی (جز مایک) که دل همه رو ببره بیاد و بتونه مثل این سریال توجه عموم رو به خودش جلب کنه، این سریال فقط یک داستان فانتزی نبود؛ ترکیبی از نوستالژی، شخصیت‌پردازی درست و فضاسازی‌ ای بود که به‌خوبی با مخاطب ارتباط برقرار می‌کرد.
با وجود تمام کموکاستی‌ها و بعضی سکانس های بحث‌برانگیز و شیطنت‌های نتفلیکس، پرونده‌ این سریال در مجموع به شکل قابل قبولی بسته شد و 45 دقیقه پایانی ادای دینی بود به تمام فصل های گذشته، برای همین شاهد صحنه هایی بودیم که بازیگران صرفا نقش بازی نمی کردن، بلکه احساسات واقعیشون رو وارد نقششون کردن و همین موضوع میزان تاثیرگذاری قسمت پایانی رو چند برابر کرد. سکانس پایانی که نسل جدید جای نسل قدیم رو گرفتن هم حال ما پیرمردها رو گرفت! هم به مسیری اشاره داشت که قراره سریال در قالب و فرم های مختلف ادامه پیدا کنه

مسئله ای که هست معلوم نیست تا کی سریالی با حالوهوای خاص اون دوره و چنین کستی (جز مایک) که دل همه رو ببره بیاد و بتونه مثل این سریال توجه عموم رو به خودش جلب کنه، این سریال فقط یک داستان فانتزی نبود؛ ترکیبی از نوستالژی، شخصیت‌پردازی درست و فضاسازی‌ ای بود که به‌خوبی با مخاطب ارتباط برقرار می‌کرد.
با وجود تمام کموکاستی‌ها و بعضی سکانس های بحث‌برانگیز و شیطنت‌های نتفلیکس، پرونده‌ این سریال در مجموع به شکل قابل قبولی بسته شد و 45 دقیقه پایانی ادای دینی بود به تمام فصل های گذشته، برای همین شاهد صحنه هایی بودیم که بازیگران صرفا نقش بازی نمی کردن، بلکه احساسات واقعیشون رو وارد نقششون کردن و همین موضوع میزان تاثیرگذاری قسمت پایانی رو چند برابر کرد. سکانس پایانی که نسل جدید جای نسل قدیم رو گرفتن هم حال ما پیرمردها رو گرفت! هم به مسیری اشاره داشت که قراره سریال در قالب و فرم های مختلف ادامه پیدا کنه
سریال it توی همین حال و هوا هست

سریال it توی همین حال و هوا هست
سریال ITهمونطور که قبلا اشاره کردم برای من فوق العاده بود ولی این دو سریال به لحاظ پرداخت دو مقوله کاملا متفاوتن که در این پست در موردش توضیح دادم

فصل پنجم از نظر من اصلا به خوبی فصل چهارم نبود و همه چی خیلی گل و بلبلی بود.
برادران دافر چنان تو این سه سال میگفتن قراره خون و خونریزی بشه من گفتم کی قراره بمیره توش ولی مشخص بود تهش چیه.
یک ساعت آخر این قسمت کاملا اضافی بود.

در کل سریال تا فصل 4 عالی بود و این فصل اصلا دوست نداشتم. بهش امتیاز 6 میدم در نهایت.

• Wow
Reactions: Thundersky
فصل پنجم از نظر من اصلا به خوبی فصل چهارم نبود و همه چی خیلی گل و بلبلی بود.
برادران دافر چنان تو این سه سال میگفتن قراره خون و خونریزی بشه من گفتم کی قراره بمیره توش ولی مشخص بود تهش چیه.
یک ساعت آخر این قسمت کاملا اضافی بود.

در کل سریال تا فصل 4 عالی بود و این فصل اصلا دوست نداشتم. بهش امتیاز 6 میدم در نهایت.
خونریزی که داشت ولی چون مخاطب طیف جوانان و نوجوانان هستند نباید انتظار خونریزی گات و بانشی و اسپارتاکوس داشته باشی

• Like
Reactions: bayern_vahid
خدا رو شکر مردم عاقل شدن و تو تویئتر حسابی از خجالتش درومدن ،تعصب واقعا چیز بیخودیه کافیه یه آشغال دیگه ساخته بشه تو همین بازیسنتر با نهایت 100 کاربر چه تعریف و تمجید الکی که میکنن اصلا هر چیم باشه کلا فرقی نمیکنه :D تو تاپیک تمام بازی ها و فیلم ها همین داستان با افراد کامل مشخص هست😃
500 میلیون بودجه برای این با اون CGI که یه چیزی در حد 2000s بود

عاشق سریال بودم ولی این فصل اخر بدجور گند زد.
البته پایانش بد نبود.
ولی این چرت و پرت های فمنيستی و رنگین کمونی ووک بیشتر از کشت کشتار و خون ریزی به روان مخاطب سن پایین سریال ضربه میزنه.
برای ما فقط حال بهم زنه ولی رو بچه ها تاثیرات بدی میذاره.
چند وقت پیش بخاطر همین قضیه ملت نتفلیکس رو تحریم کردن ولی انگار فایده نداشت.
هرچیزی در حد نرمالش مشکلی نیست ولی دیگه شورشو دراوردن مخصوصا دورهمی ویل که یکی از احمقانه ترین چیزای بود که دیدم.
یا این تبدیل شدن نانسی ویلر به زن مستقل، باشه اقا دمت گرم قبول ولی با 150قد و 30کیلو وزن این رامبو بازی ها چیه درمیاورد.
قسمت های قبلی یه دموگورگن یه گردان ارتشی مسلح رو نابود کرد بعد اینجا نانسی جون قوی و مستقل با یه اسلحه با غول مرحله اخرشون مبارزه کرد و زنده موند.
من عادت کردم هر سال کل سریال رو دوباره ببینم چون حس خیلی خوبی بهم میده ولی اون حس رو نسبت به فصل اخر نداشتم واقعا ناامیدم کرد

• Wow
Reactions: Thundersky
در مورد چرت بودن نبرد آخر همین یه تیکه کفایت میکنه.رو موارد جزیی میشه چشم بست و ندید گرفت ولی در این حد دوگانگی هواس خرس تنبل رو هم پرت میکنه.تو سکانس اول 100 نفر از فاصله 5 متری داشتن آبکشش میکردن آخ هم نگفت ولی تو سکانس بعدی طرف از فاصله 1 کیلومتری که عملا گلوله دیگه جونش دراومده گودزیلا رو عصبانی میکنه و چقدرم دود و دم را انداخته

View attachment Stranger.Things.S05E04.2160p.10bit.HDR.DV.WEB-DL.6CH.x265.HEVC-PSA.SoftSub.AvaMovie_Segment_0_...mp4

در مورد چرت بودن نبرد آخر همین یه تیکه کفایت میکنه.رو موارد جزیی میشه چشم بست و ندید گرفت ولی در این حد دوگانگی هواس خرس تنبل رو هم پرت میکنه.تو سکانس اول 100 نفر از فاصله 5 متری داشتن آبکشش میکردن آخ هم نگفت ولی تو سکانس بعدی طرف از فاصله 1 کیلومتری که عملا گلوله دیگه جونش دراومده گودزیلا رو عصبانی میکنه و چقدرم دود و دم را انداخته

View attachment 406205
به یک مورد دیگه در همون صحنه اول تیراندازی توسط سربازها توجه کنی، هیچ تیم کودن ضربتی نمیاد دوره کنه هدفو بعد رگباری تیراندازی کنه! چون بدترین سناریو اتفاق میوفته و خود سربازها آبکش می شن!
سوتی وحشتناک این فصل کم نداشت

خب منم بالاخره این سریال رو تموم کردم.
من کلاً حافظه‌ی خوبی تو فیلم و سریال و بازی ندارم و اگه بین دیدن‌شون فاصله بیفته، خیلی چیزا یادم میره. قبل این فصل هم رفتم ریکپ دیدم که یادم بیاد داستان چی به چی بود.
این سریال رو از همون فصل اول که پخش شد دنبال می‌کردم. واقعاً تم و فضا همون چیزی بود که دنبالش بودم. برای من با ۳۲ سال سن، یه حس نوستالژی خیلی خوب داشت و کلاً با حال‌وهوای اون دهه حال می‌کردم.
در کل از جمع‌بندی راضی بودم. نه این‌که بگم داستان افت داشت؛ چه فصل‌های اول چه آخر، پیچیدگی و عمقش تقریباً یه‌دست بود. شاهکار نبود، ولی افت هم نداشت و بیشتر علامت سؤال‌ها رو خوب جواب داد. این زورچپونی‌های مربوط به کاراکتر ویل هم خیلی فنش نبودم، ولی اون‌قدر مهم نبود که اذیتم کنه.
به نظرم سریال دوتا مشکل اصلی داشت:
اول این‌که این ده سال با بزرگ شدن بازیگرا هم‌زمان شد. معمولاً بازیگرایی که از بچگی شروع می‌کنن، بعد از بلوغ یه دوره‌ای بازیشون افتضاح میشه؛ بعضیا بعداً دوباره جمع‌وجور می‌شن، بعضیا هم کلاً حذف می‌شن. دو فصل اول بازی این بچه‌ها واقعاً خوب و باورپذیر بود، ولی تو سه فصل آخر خیلی مصنوعی و بعضاً مسخره شده بود.
مشکل دوم هم تعداد زیاد کاراکترهاست. تقریباً هر قسمت باید سه چهار تا خط داستانی موازی رو دنبال می‌کردیم که اغلب عمق خاصی نداشت. به‌نظرم راحت می‌شد ۴۰–۵۰٪ کاراکترها رو حذف کرد، بدون این‌که جذابیت داستان ضربه بخوره.
در کل سریال خوبی بود و من راضی‌ام. امیدوارم الان که می‌خوام برم سراغ IT، بتونه جاش رو واسم پر کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or