سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
گزارش مالی وارنر اومده و تایید شده از بعد ۲۰۲۷ باید منتظر فیلم اگان فاتح باشیم. امیدوارم بازیگرای خوبی برای فیلم انتخاب کنن.
خوشبحال خارجیا که قراره عظمت بالریون رو روی پرده سینما ببینن! تصورشم آدمو به وجد میاره. :D
سریال نیست؟ حیف شد که

من قسمت رو تازه دیدم
دو جا تو این قسمت خندم گرفت
یکی اونجا که ایموند مسموم شد و زارت افتاد جلو پای الیس ، الیس اون « احمق» رو واقعا از ته دل گفت :D داینامیک مادرشوهر-عروس هم بین الیسنت و الیس جالب بود :D
یکی هم اونجا که اگان و سان فایر کنار هم بودن ، چهره سان فایر خیلی goofy بود :D

نمی‌دونم تو کتاب هم رینیرا همینقدر احمق هست یا تو سریال nerf شده
گری ورم رو اعصابه امیدوارم دکمش زده بشه به زودی

جدا از اینکه تو کتاب چی میشه بنظرم الان اگان می‌تونه گزینه خوبی برای پادشاهی باشه ، بخاطر اینکه تنها گزینه حکومت کردن هست که واقعا بین مردم عادی رفت و با واقعیت زندگی روبرو شده و تا حدی تغییر کرد ، الان می‌تونه شاه خوبی بشه

ایموند زیادی عقده ای و روانی هست
رینیرا هم نشون داده بدرد حکومت کردن نمیخوره (حداقل تو سریال)

دیرون هم بنظر میاد ذاتش بد نباشه اما علاقه ای به حکومت نداره ( که این خودش نشونه خوبیه)
هلینا هم ذاتش لطیف تر از اونه که بخواد حکومت کنه

شیپ استیلر داشت ۲ به یک رو میزد اگر کراکسس دخالت نمی‌کرد
تو 1vs1 کراکسس بخاطر گردن درازش برتری داره :D

شیپ استیلر رو دوست دارم :D
1000041997.jpg

حقیقتا چیز خاصی هم نداره اون بازه زمانی. بیشتر حماسیه و به درد یه شریال نمیخوره. بخصوص که همه ته اش رو میدونن.
شاید ، بستگی داره چقدر بخوان تو جزئیات برن

ولی اگر بخوان والریا و نحوه نابودیش رو نشون بدن یه سریال ۴-۵ فصله نیازه قطعا

آخرین ویرایش:
من قسمت رو تازه دیدم
دو جا تو این قسمت خندم گرفت
یکی اونجا که ایموند مسموم شد و زارت افتاد جلو پای الیس ، الیس اون « احمق» رو واقعا از ته دل گفت :D داینامیک مادرشوهر-عروس هم بین الیسنت و الیس جالب بود :D
یکی هم اونجا که اگان و سان فایر کنار هم بودن ، چهره سان فایر خیلی goofy بود :D

نمی‌دونم تو کتاب هم رینیرا همینقدر احمق هست یا تو سریال nerf شده
گری ورم رو اعصابه امیدوارم دکمش زده بشه به زودی

جدا از اینکه تو کتاب چی میشه بنظرم الان اگان می‌تونه گزینه خوبی برای پادشاهی باشه ، بخاطر اینکه تنها گزینه حکومت کردن هست که واقعا بین مردم عادی رفت و با واقعیت زندگی روبرو شده و تا حدی تغییر کرد ، الان می‌تونه شاه خوبی بشه

ایموند زیادی عقده ای و روانی هست
رینیرا هم نشون داده بدرد حکومت کردن نمیخوره (حداقل تو سریال)

دیرون هم بنظر میاد ذاتش بد نباشه اما علاقه ای به حکومت نداره ( که این خودش نشونه خوبیه)
هلینا هم ذاتش لطیف تر از اونه که بخواد حکومت کنه

شیپ استیلر داشت ۲ به یک رو میزد اگر کراکسس دخالت نمی‌کرد
تو 1vs1 کراکسس بخاطر گردن درازش برتری داره :D

شیپ استیلر رو دوست دارم :D
View attachment 416572

شاید ، بستگی داره چقدر بخوان تو جزئیات برن

ولی اگر بخوان والریا و نحوه نابودیش رو نشون بدن یه سریال ۴-۵ فصله نیازه قطعا
فکر کنم اینا چنین بودجه هایی ندارن. همین الانم اژدهایانی که ساختن اکثرا شبیه همن. بخصوص توی نمای دور. جزئیات و تقاوت هاشون هم خیلی کمه. فکر نمیکنم بتونن اون بازه زمانی که توی هر کوچه یه اژدها پارک بوده رو دربیارن. بنظرم کم کم راه استاروارز رو در پیش میگیرن و با فیلم کارو درمیارن. مثل این فیلم اخر استاروارز که عملا فصل چهار سریال mandolorian بود. یه فیلم خوب از اگان با بالریون که واقعا خرج cgi اش کرده باشن به یه سریال ۴ فصلی که بالریون اندازه دروگون هم نباشه قطعا میرزه‌. الان واقعا ریدن تو دریمفایر. یا حتی کاراکسس خیلی بزرگتره. عملا کل بودجه خرج ویگار شده. ورمیتور و سیلور وینگ هم حتی اندازه شون کوچیکه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or