M mohsen.rajabi کاربر سایت Nov 8, 2007 #1 با سلام من سریال این بازی قدیمی و جالب رو می خوام need for speed hot pursuit 2 سریالی که موقع نصب بازی می خواد و تا وارد نکنی نمی شه بازی رو نصب کرد
با سلام من سریال این بازی قدیمی و جالب رو می خوام need for speed hot pursuit 2 سریالی که موقع نصب بازی می خواد و تا وارد نکنی نمی شه بازی رو نصب کرد
joopi_gam3r کاربر سایت Nov 8, 2007 #2 نوشته شده توسط mohsen.rajabi: با سلام من سریال این بازی قدیمی و جالب رو می خوام need for speed hot pursuit 2 سریالی که موقع نصب بازی می خواد و تا وارد نکنی نمی شه بازی رو نصب کرد بیشتر... MKEC-E38V-X455-8UQD
نوشته شده توسط mohsen.rajabi: با سلام من سریال این بازی قدیمی و جالب رو می خوام need for speed hot pursuit 2 سریالی که موقع نصب بازی می خواد و تا وارد نکنی نمی شه بازی رو نصب کرد بیشتر... MKEC-E38V-X455-8UQD
A afshin gol عضو جدید Feb 26, 2024 #3 سلام من بازیneed for speed hot pursuitدر2DVDتاخریدم ونصب کردم تامدتی مشکلی نبود ولی جدیدا پیام میدهد جادوگر ویندوز راهنمایی می کند شما را بعدسریال میخواهد سریالرا چی بزنم تا بازی شروع شود ممنونم
سلام من بازیneed for speed hot pursuitدر2DVDتاخریدم ونصب کردم تامدتی مشکلی نبود ولی جدیدا پیام میدهد جادوگر ویندوز راهنمایی می کند شما را بعدسریال میخواهد سریالرا چی بزنم تا بازی شروع شود ممنونم