سرویس Iptv در کشور کره ، برای کنسول Ps3 راه اندازی شد.

omid750

کاربر سایت
به نقل از Asia Cnet ، دیروز 20 نوامبر، سرویس IPTV برای PS3اولین بار در کشور کره راه اندازی شد. این سرویس در آپدیت شماره 2 پلی استیشن 3 موجود می باشد.
با این تکنولوژی مردم کره می توانند برنامه های تلویزیونی را با کیفیت Full-HD از طریق PS3 تماشا کنند و در حال تماشای تلویزیون به وبگردی بپردازند یا برنامه دلخواه خود را بر روی PS3 ضبط کنند.
این حرکت بسیار خوبی از طرفی سونی به شمار می آید ، زیرا مردم کره جزو کشورهایی هستنند که بیشترین دسترسی به اینترنت پر سرعت را دارند .
پیش بینی می شود با این کار ، فروش PS3 در کره افزایش خوبی پیدا کند.

خداییش سونی چه حرکتای خوبی داره انجام می ده.....
کاهش قیمت PS3
استفاده از پردازنده 65 نانومتری
پشتیبانی از DivX
بالابردن هماهنگی PSP با Ps3
راه اندازی سرویس IPTV
کاهش قیمت PS3 Developer Kit

آخرین ویرایش:
عاليه خيلي خوبه شركتهاي ساخت كنسول براي رقابت هم كه شده دارن صنعت بازي رو به سرعت پيشرفت ميدن اميدوارم همشون موفق باشن.;)

salam

چيش به ما ميرسه هزار مشالله تو ايران هيچ سيستمي كاربرد نداره

هیچی هم نرسه اشکالی نداره ، فقط ببین سونی داره میترکونه:biggrin1: کاش ایمجا هم کره بود:laughing:

سونی اینجا هم یک کاری میکنه انشاالله:love: واقعا دم سونی گرم..:love:

دقیقا ، اختصاصی برای ایران قراره کارهای زیادی بکنه ....
سونی قبلا یه کارهایی برای ما ایرانی ها کرده ...مثلا جزو اولین شرکت هایی بود که دفترچه راهنمای فارسی برای دستگاهای صوتی و تصویریش گذاشت.... و همچنین اومد و برای دوربین ها عکاسی و فیلمبرداریش منو های فارسی گذاشت... و کار جالبترش این بود ک بعد از کلی تحقیق در مورد سلیقه ی ایرانیها، سیستم های صوتی سری AZ رو بر اساس سلیقه ایرانی هاو فقط مخصوص بازار ایران طراحی کرد.

اما در مورد پلی استیشن3 فکر نمی کنم کاری واسه ی ایرانی ها بکنه.... چون برای انواع و اقسام امکانات که بخواد ارایه بده مثل همین IPTV اولا باید اینترنت پر سرعت داشته باشیم که تو ایران اینترنت ذغالیه استفاده میشه، و اینترنت پر سرعتمون هم از طرف دولت اسلامی ، محدود شده است به 128Kb. در ضمن مثلا اگه بخواد IPTV راه بندازه ، باید با صدا و سیمای ایران به توافق برسه که همچین چیزی بعیده.

آخرین ویرایش:
salam

دقیقا ، اختصاصی برای ایران قراره کارهای زیادی بکنه ....

اگه داشتی مسخره میکردی که هیچی:biggrin1: فقط داری خودتو مسخره میکنی و پست الکی میدی!!! ، منظور منو هم نگرفتی درست بخون :laughing: ، ولی من منظورم الان نیست انشاالله بعد از سرنگونی

رژیم :laughing: و بعد ... نه الان :biggrin1: در شان فوتبالیستی مثل من نیست که جواب تو و امثال تو رو بدم :laughing: خودت میدونی

تو سایتهای دیگه مثل ست ست :laughing: پس فکر نکن هر چی تو دهنته میتونی بگی !!! خونه خالت نیست :laughing:

آخرین ویرایش:
اگه داشتی مسخره میکردی که هیچی:biggrin1: فقط داری خودتو مسخره میکنی و پست الکی میدی!!! ، منظور منو هم نگرفتی درست بخون :laughing: ، ولی من منظورم الان نیست انشاالله بعد از سرنگونی

رژیم :laughing: و بعد ... نه الان :biggrin1: در شان فوتبالیستی مثل من نیست که جواب تو و امثال تو رو بدم :laughing: خودت میدونی

تو سایتهای دیگه مثل ست ست :laughing: پس فکر نکن هر چی تو دهنته میتونی بگی !!! خونه خالت نیست :laughing:
فوتباليست هر چي ميخواي باش هر چي هستي واس خودت هستي به رخ نكش بابا من الان خودم مشاوره حقوقيه بيل گيتس هستم به رخه كسي كشيدم نه:biggrin1:

مثلا؟! :biggrin1:
مثلا در یک اقدام انتحاری ps 3 های ایران رو که هنوز هیچ روشی برای هک شدنش اختراع نشده رو از psn بن میکنه :biggrin1: دلیلشون هم اینه که ما اصلا قرار نیست تو ایران ps3 داشته باشیم...اگر قرار بود خودمون رسما launch میکردیم :biggrin1:
خوب بود؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or