شخصا خیلی خوشحالم از این آمار شگفت انگیز RDR2.
۸۷ میلیون نسخه و سومین بازی پر فروش تاریخ شده.
اونم چه سبکی؟ بازی بشدت واقع گرایانه. اینکه چنین سبکی میتونه خیلی ها را وادار به خرید کنه واقعا منو خوشحال میکنه و خوشحالم که راکستار این روند را هم واسه GTA 6 ادامه داده.
شاید حرفم آنپاپیولار باشه اما بنظرم ارزش این ۸۷ میلیون نسخه از ۲۳۰ میلیون نسخه GTA V بیشتره . چون GTA V بیشتر بخاطر بخش آنلاینش فروش کرده اما RDR2 واقعا بخش انلاین خوبی نداره و خود راکستار هم ازش حمایتی نکرد و میشه گفت درصد بسیار بالایی بخاطر بخش داستانی بازی خریدنش.
شخصا خیلی خوشحالم از این آمار شگفت انگیز RDR2.
۸۷ میلیون نسخه و سومین بازی پر فروش تاریخ شده.
اونم چه سبکی؟ بازی بشدت واقع گرایانه. اینکه چنین سبکی میتونه خیلی ها را وادار به خرید کنه واقعا منو خوشحال میکنه و خوشحالم که راکستار این روند را هم واسه GTA 6 ادامه داده.
شاید حرفم آنپاپیولار باشه اما بنظرم ارزش این ۸۷ میلیون نسخه از ۲۳۰ میلیون نسخه GTA V بیشتره . چون GTA V بیشتر بخاطر بخش آنلاینش فروش کرده اما RDR2 واقعا بخش انلاین خوبی نداره و خود راکستار هم ازش حمایتی نکرد و میشه گفت درصد بسیار بالایی بخاطر بخش داستانی بازی خریدنش.
اتفاقا باهات هم نظرم. عاشق رد دد هستم. برام ارزشمند تر از GTA هست. البته همونطور که گفتی، اکثریت طرفدار GTA هستن.
مهم ترین دلایل عاشقان این بازی برای خریدش:
-گیم پلی که با وجود سادگی و روانی، بسیار کشش بالایی داره و خسته کننده نمیشه. شخصا بالای 300 ساعت بازی کردم مجموعا. روی هر دو کنسول ایکس باکس و پلی استیشن.
- خلق یک دنیای بی نظیر و پویا که تمام نشدنی هست. خیلی وقتا با اسب قدم میزنم و آرامش میگیرم از این شاهکار.
-این بازی یه شاهکار فنی حساب میشه. باور کردنی نیست که رو کنسول های پایه نسل 8 اجرا میشد. بدون مشکل و ایراد و ......
-داستان قوی و شخصیت پردازی عالی، موسیقی فوق العاده و پر از احساس.
منتظرم که آپدیت نسل جدید بیاد و دوباره برگردم به این دنیای جادویی
موج تعدیل نیرو در استودیوی That's No Moon سازنده بازی Crossfire
استودیوی That's No Moon سازنده بازی Crossfire تعداد نامشخصی از نیروهای خود را اخراج کرده است. کارمندان سابق این شرکت در تاریخ 6 اوت با انتشار پستهایی در لینکدین تأیید کردند که تعدیل نیرو در استودیو رخ داده و بیشتر شامل آرتیستهای فنی و محیطی بوده است. این استودیو در سال 2021 توسط اعضای سابق نادتی داگ و اینفینیتی وارد تأسیس شد و بازی تکنفره و داستانی Crossfire را در رویداد Summer Game Fest 2026 رونمایی کرده بود.
این خبر رو امروز دیدم عجیب بود واسم نمیدونم چه داستانی پشتشه زدن فک کنم
به زودی اعلام میکنن گزارش بدید کیا تو خونه pc و کنسول دارن و پاداش بگیرید
مثل ماینرها