سرانجام تاریخ انتشار نسخه کنسولی عنوان «TERA» اعلام شد

• Thread starter Thread starter Ali Rz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ali Rz

کاربر سایت
اگر شما از طرفداران عنوان TERA هستید و منتظر اعلام تاریخ انتشار این عنوان برای کنسول‌ها را داشتید، خبر‌های خوبی برای شما داریم.

عنوان «TERA» که به صورت «Free-To-Play» است و در ژانر «MMORPG» قرار دارد، سرانجام تاریخ انتشار نسخه کنسولی آن مشخص شد.

این اواخر سازنده و ناشر این عنوان یعنی «Bluehole Studio» و «En Masse Entertainment» تاریخ انتشار نسخه کنسولی TERA را اعلام کرده‌اند.

این عنوان در تاریخ 3 آوریل 2018 برای دو کنسول «PS4» و «Xbox One» منتشر خواهد شد. همانطور که گفته شد، این عنوان به صورت فری تو پلی است و در کنار این، یک «Founder’s Pack» هم وجود دارد که قیمتی معادل 29.99 دلار دارد و شامل متعلقاتی و دسترسی زودتر از موعد به بازی می‌شود که در صورت تمایل می‌توانید آن را خریداری کنید.

منبع:DualShockers

Read the whole post here

آخرین ویرایش:
دوستان نسخه pc این بازی گویا تحریم کرده بود ایرانو ، با ps4 میشه بازی کرد؟ دانلود کنم؟
به احتمال زیاد به اکانتت مربوط میشه نه IPت ، برای NeverWinter که روی PS4 بازی میکردم تمام پیام ها و . . . مربوط به نسخه USش بود و به IP کاری نداشت . . .

44 گیگ هست نسخه کنسولش باید بزارم برای دانلود . . .

بازیایی که رایگانن پلاس نمیخوان ربطی به آنلاین و غیر آنلاین که اون دوستمون گفت نداره خیالت راحت
این بازی فرق میکنه ، Neverwinter هم F2P هست اما برای بازی کردنش پلاس نمیخواست ، اما این توی صفحش هم گفته برای فعالیت های مولتی پلیر نیاز به PS plus داره اگه پلاس نداری کل بازی رو باید تکی بری که توی MMO غیر ممکنه . . .

TERA

آخرین ویرایش:
این بازی فرق میکنه ، Neverwinter هم F2P هست اما برای بازی کردنش پلاس نمیخواست ، اما این توی صفحش هم گفته برای فعالیت های مولتی پلیر نیاز به PS plus داره اگه پلاس نداری کل بازی رو باید تکی بری که توی MMO غیر ممکنه . . .

TERA
دوست من راحت بدون پلاس داره بازی میکنه!حتی با یه سرچ ساده تو ردیت و ... نوشتن که نیاز نداره و گویا سونی اشتباه نوشته!
TERA PS4 requires PS PLUS to access online multiplayer?!
نه تنها این بازی کلا هیچ بازی F2Pی روی PSN پلاس نمیخواد چون رایگانه.این یدونم اطلاعاتشو سونی اشتباه نوشته

من دان کردم بازیشو حدوده 46 گیگ حجم داره و پلاس هم نمیخواد.
دوستمون درست میگفت.

بازی جالبی شده و کلی کلاس و لوت و لول اپ و ... داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or