سایت Metacritic و لیست بهترین متای بازیها در سال 2011

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

MetacriticScroe50andLess.gif

سال 2011 سالی بسیار پر شور در نزد گیمرها بود ؛ و یکی از این شور و حالها در مورد میانگین امتیازاتی بود که در سایت معروف Metacritic به ثبت میرسید . بازیهای بی شماری در سال 2011 مورد نقد و برسی سایتها قرار گرفتن و امتیازات متعددی نیز به بازیها داده شد که همه انها از سوی سایت Metacritic مورد تحلیل قرار گرفت و میانگین امتیازات نهایی انان نیز از سوی این سایت داده شد . در همین راستا سایت Metacritic بالاترین میانگین امتیازات بازی در سال 2011 را مشخص نمود که در زیر شاهد ان هستید . در صدر جدول بازی معروف Batman: Arkham City نسخه PS3 ان است که امتیاز 9.6 و در رتبه دوم نیز بازی The Elder Scrolls V: Skyrim نسخه 360 میباشد با امتیاز مشابه 9.6 است . لیست کامل به شرح زیر است .

1- Batman: Arkham City (PS3), 96
2- The Elder Scrolls V: Skyrim (Xbox 360), 96
3- Portal 2 (PC), 95

4- Portal 2 (Xbox 360), 95
5- Portal 2 (PS3), 95)
6- Batman: Arkham City (Xbox 360), 94
7- The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D (3DS), 94
8- The Elder Scrolls V: Skyrim (PC), 94
9- Mass Effect 2 (PS3), 94
10- Minecraft (PC), 93

destructoid

اون جمله من در مورد ps3 فقط به خاطر اون دایره آماری بود :دیمن نمیگم اینجور لیستا درسته ولی اینا کلی حساب کردن و کودوم بازی امتیازش بیشتره گزاشتن اول . خوب تعداد نقدای اسکایریم هم با بتمن مساوی نیست یا نقدای پورتال با اسکایریم تو نسخه های مختلف مساوی نیستن ولی خوب اینا هر نسخه امتیازش بیشتر بود گزاشتن بالاتر . اگه اونجوری که تو میگی حساب میکردن لیست دادن غیر ممکن میشد باید هزاران بار جمع و تفریق کنن تا تعداد نقدا مساوی باشه .
د باز نگرفتی داداش من نمیگم هر بازی تعداد امتیازات بیشتر باشه باید اول باشه اخه من چطور همچین حرف احمقانه ی میزنم روانی که نیستم...من میگم یه بازی مثل بتمن باید اون نسخه که امتیازاتش بیشتره حساب کنن یعنی نخسه ایکس باکش بتمن رو بذارن نهps3

د باز نگرفتی داداش من نمیگم هر بازی تعداد امتیازات بیشتر باشه باید اول باشه اخه من چطور همچین حرف احمقانه ی میزنم روانی که نیستم...من میگم یه بازی مثل بتمن باید اون نسخه که امتیازاتش بیشتره حساب کنن یعنی نخسه ایکس باکش بتمن رو بذارن نهps3
اونوقت بازم مسخره میشد ینی امتیازاتی که به نسخه ps3 دادن میشه کشک و با وجود اینکه 96 هست میاد پایین تر از 94 قرار میگیره و نمیتونه بیاد تو لیست . اونوقت هم یه جور دیگه میشد . کلا هر جور حساب کنن راهی واسه ایراد گرفتن هست :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or