سایت رسمی Far Cry 2 بازگشایی شد فقط برای pc !!!

rezaigi2004

کاربر سایت
سایت سری جدید Far Cry با آدرس http://farcry.uk.ubi.com/teaser/ در دسترس میباشد!!!

البته مقدمه ای برای ورود سری جدید Far Cry با کد دوم Far Cry 2 هست که با صدای دخترک و جنگل استارت میشه خیلی زیباست!!!

53096_hs.jpg

View attachment 3147

فقط لوگوی PC هست..!!

4lhtbnk.jpg

آخرین ویرایش:
بچه ها فكز نميكنيد كه بازي farcry 2 همون بازي هست كه crytek ميگه ما بازي اي براي كنسولها در نظر داريم ؟:-"
فكر كنم بازي farcry 2 بازي باشه كه شايد بجاي crysis براي كنسولها بياد چرا كه اين دو بازي حال و هوايه يكساني دارند

بچه ها فكز نميكنيد كه بازي farcry 2 همون بازي هست كه crytek ميگه ما بازي اي براي كنسولها در نظر داريم ؟:-"
فكر كنم بازي farcry 2 بازي باشه كه شايد بجاي crysis براي كنسولها بياد چرا كه اين دو بازي حال و هوايه يكساني دارند

متاسفانه فقط برای pc ............به لوگوی بالا توجه کنید عمق پویا نمایی گرافیک!

4lhtbnk.jpg

پایین سایت زده!!!!

آخرین ویرایش:
ببخشيد دوباره پست دادم
ولي الان رفتم سايتش اين عكسه اومد جلو چشمم يه چيزهاي تصويري نشون ميده كه خيلي حال ميده ادم را تو عمق بازي farcry 2 ميبره .
فكر كنم يه بازي خر گرافيك ديگه در راهه :biggrin1:

يه سوال دارم . مگه far cry رو UBI منتشر نكرد؟ مگه CRYTEK الان با EA كار نميكنه؟ چجورياست؟ احتمالا ديگه crytek توي اين قضيه دخالت نميكنه چون ربطي بهش نداره.

كلا فكر crytek و cryengin 2 رو براي اين بازي از سرتون بيرون كنيد. نه در مورد گرافيك و نه در مورد گيم پلي نظر نميدم.

يه سوال دارم . مگه far cry رو UBI منتشر نكرد؟ مگه CRYTEK الان با EA كار نميكنه؟ چجورياست؟ احتمالا ديگه crytek توي اين قضيه دخالت نميكنه چون ربطي بهش نداره.

این هم جالب چون تو لوگوی انتهای سایت که پست اول میبینید نوشته تمام امتیازات فقط برای UBI SOFT و اسمی از سازنده نیومده شاید میخواد خودش ادامه بده!!!

Farcry یادش بخیر
چقدر باهاش حال کردم چقدرم حرص خوردم چرا کارت گرافیکم نمیتونست درست حسابی اجراش کنه (Farcry و Doom بعدا دلیل شدن که کارت رو اپگرید کنم)
فقط امیدوارم این یکی هم مثل نسخه اولش قشنگ باشه. خاطره خوب قسمت قبلی هنوز تو ذهنمه.

PS: وقته اپگرید گرافیک داره میشه :-"

متاسفانه فقط برای pc ............به لوگوی بالا توجه کنید عمق پویا نمایی گرافیک!

4lhtbnk.jpg

پایین سایت زده!!!!

حالا چون نوشته pc gamers كه اين دليل نميشه كه فقط براي pc . چون اين بازي از اولم براي pc بوده و تو سايت هم اينطوري نوشته و خيلي از تغييرات ميتونه تو سايت بشه و ديگه اينو كاملا مطمعن هستم براي كنسولها مياد .
crytek قبلا گفته بود كه ما چند عنوان براي كنسولها در نظر گرفتيم پس شك نكن كه اين بازي يكي از اونهاست ;)
وگرنه اين crytek چه پدر كشتگي با كنسول داره :evil: بابا فهميديم كه pc بهتره ديگه بس كن :((

آخرین ویرایش:
حالا چون نوشته pc gamers كه اين دليل نميشه كه فقط براي pc . چون اين بازي از اولم براي pc بوده و تو سايت هم اينطوري نوشته و خيلي از تغييرات ميتونه تو سايت بشه و ديگه اينو كاملا مطمعن هستم براي كنسولها مياد .
crytek قبلا گفته بود كه ما چند عنوان براي كنسولها در نظر گرفتيم پس شك نكن كه اين بازي يكي از اونهاست ;)
وگرنه اين crytek چه پدر كشتگي با كنسول داره :evil: بابا فهميديم كه pc بهتره ديگه بس كن :((

:laughing:نه اصلا منظورم این نبود PC بهتره این احتمال شما هم درسته و منم قبول دارم این عنوان الان نه بعدا برای کنسول ها تایید میشه فقط کاش سازنده رو مشخص میکردن اما بعیده این crytek نباشه مخصوصا نزدیکای انتشار رسمی CRYSIS دیگه باید بیاد رو بازی جدید کار کنه که فعلا داره خبرایی میشه;)

راستی محیط گرافیکی بالا زندست و شما با کلیک بر روی ماشین یا درختان عکس العمل میبینید آهن ماشین یک تیکش جدا میشه یا پرنده ها از روی درخت پر میکشن!!!

آخرین ویرایش:
این Pc Gamer که اون زیر نوشته اسم یکی از مجله های معروف بازی هست و هیچ ربطی هم به این نداره که یعنی این بازی برای Pc هست. شاید این مجله یکی از اسپانسر های این بازی باشه که اسمش در اون زیر اومده.

(Farcry و Doom بعدا دلیل شدن که کارت رو اپگرید کنم)

نمیدونم چرا همه این طورین:)
منم به خاطر دووم کارتم رو عوض کردم و همچنین این فارکرای چون وقتی میرفتم تو بازی رنگ بهم میریخت:)
کاش واسه کنسول های نسل بعد هم بیاد چون بی خیال سیستم شدم...

درست حسابی اجراش کنه (Farcry و Doom بعدا دلیل شدن که کارت رو اپگرید کنم)
یادش بخیر که این دوتا بازی رو روی XBOX بازی کردم :biggrin1: ولی نمیدونم چرا دست از سر کچل این FC2 بر نمیدارن. یه نسخه که مشترک برای PC & XBOX زدن و یه نسخه انحصاری هم برای XBOX360 . حالا نمیدونم این دیگه چیه که دارن دوباره میسازن:confused: نکنه دارن با CE 2 میسازنش که یه Crysis دیگه باشه برای PC بازان عزیز :love:

این Pc Gamer که اون زیر نوشته اسم یکی از مجله های معروف بازی هست و هیچ ربطی هم به این نداره که یعنی این بازی برای Pc هست. شاید این مجله یکی از اسپانسر های این بازی باشه که اسمش در اون زیر اومده.

اشکان جان حدس میزدم اما یعنی ممکنه مجله Pc Gamer اسپانسر بازی باشه!!

لوگوهاشون خیلی شبیه همه یا اصلا خودشه!

View attachment 3148

PCGamerMagazineLogo-large.jpg

pc-gamer.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or