سایت تیزر کپکام: اونیموشا ؟

Sweet Jesus

کاربر سایت
سایت تیزر کپکام: اونیموشا ؟ [آپدیت]

کپکام یک تیزرسایت راه‌اندازی کرده است که در آن عدد 1600 به چشم می‌خورد. در پس این عدد اعداد 1560, 1573, و 1582 به چشم می‌خورد. در این بین حدس زده می‌شود که این سایت مربوط به عنوان اونیماشای جدید باشد چراکه اونیموشای 1 در سال 1560 (اولین عدد وبسایت) جریان داشت.
هرچند افتتاح این وبسایت در روز تولد بازی Dino Crisis نیز می‌تواند این سایت را به این بازی ارتباط دهد. باید منتظر ماند و دید.

http://www.capcom.co.jp/1600/

به‌روز‌رسانی

گویا مربوط به آخرین نسخه از Sengoku Basara یعنی Basara Battle Heroes میشه. ولی بازم خبر خوبیه.

آخرین ویرایش:
یه سوال :smile: من خیلی دوست دارم اونیموشا باشه اما :
مگه اونیموشا تا الان 4 شماره نیمده پس چرا این سه سال اون و نوشته :biggrin1:

اينم شده روش جديد هي ملتو تو خماري بذارين حالا خوبه هيچ كدوم از اين دوتا نباشه تا كپكام سرشو به باد بده:biggrin1:
اما منم بيشتر پايه ي اونيموشام

اينم شده روش جديد هي ملتو تو خماري بذارين حالا خوبه هيچ كدوم از اين دوتا نباشه تا كپكام سرشو به باد بده:biggrin1:
اما منم بيشتر پايه ي اونيموشام
بعله، همونطور که این عامل کودتا از پیش می‌گفت، مربوط به بازی Sengoku Basara Battle Heroes می‌شد که بازم به هر حال خبر خوبیه...

به احتمال زیاد یه باز سازی از dino crisis هست که به مناسبت سالگرد ده ساله شدن می خوان اون رو live وpsn قرار بدن
شاید هم اون 1600 منظورشون 1600 پوینت باشه!:biggrin1: (1600 مایکروسافت پوینت خیلی زیاده!:-")

من که خیلی دوست دارم اونیموشا تایید بشه!:love:

آخرین ویرایش:
به احتمال زیاد یه باز سازی از dino crisis هست که به مناسبت سالگرد ده ساله شدن می خوان اون رو live وpsn قرار بدن
شاید هم اون 1600 منظورشون 1600 پوینت باشه!:biggrin1: (1600 مایکروسافت پوینت خیلی زیاده!:-")

من که خیلی دوست دارم اونیموشا تایید بشه!:love:
به‌روز‌رسانی

گویا مربوط به آخرین نسخه از Sengoku Basara یعنی Basara Battle Heroes میشه. ولی بازم خبر خوبیه.

امیدوارم

Sengoku Basara 3

باشه این dw 6 empire که زیاد فرقی با dw6 نداره! پس زیاد حال نمیده
خبری هم از sw3 نیست !
امیدوارم این باشه خیلی دلم برای اون یارو که 6 تا شمشیر داشت تنگ شده اسمش چی بود؟ :biggrin1:
دلم لک زده برای یک بازی تو این سبک برو تو هر مرحله 1000 نفر بکش!تو این بازی باز خوب بود سلاح هاشون و لباس دومشون خیلی تغییر میکرد و قدرتاشون باحال بود (بر خلاف dw6 که زیاد تو این قسمت لباس و اینا koei کار نکرده بود)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or