سال ۲۰۱۸، سال بزرگی برای سری «Final Fantasy» خواهد بود

Anonymous M3

人類に栄光あれ
کاربر سایت
بر اساس صحبت‌های آقای «Shinji Hashimoto» تهیه کننده‌ی کمپانی «Square Enix» سال ۲۰۱۸، سال بزرگی برای سری «Final Fantasy» خواهد بود و شامل معرفی چندین عنوان مربوط به این سری می‌شود.​

Final-Fantasy-Wallpaper-1024x576.jpg

«سال آینده سی و یکمین سال خواهد بود و تیم‌های ما مشغول کار بر روی عناوین جدیدی هستن و خودشون رو برای سال دیگه که قرار هست سال بزرگی باشه آماده میکنن. سال آینده، سال بزرگی خواهد بود و ما عناوین جدید و هیجان انگیزی از سری «Final Fantasy» رو به جهان معرفی خواهیم کرد.»​

سری «Final Fantasy» در تاریخ ۱۸ دسامبر سال جاری میلادی (۲۷ آذر) ۳۰ سالگی خود را پشت سر میگذارد. آخرین عنوان منتشر شده از این سری با نام «Final Fantasy XV» در تاریخ ۲۹ نوامبر ۲۰۱۶ (۸ آذر ۱۳۹۵) منتشر شد و توانست به فروش تقریبی ۶ میلیون نسخه دست پیدا کند و متای ۸۱ را به دست آورد.​

می‌توانید نقد این عنوان توسط بازیسنتر را اینجا بخوانید.

Read the whole post here.

امیدوارم به عنوان یه سورپرایز خیلی خفن 16 رو برای 2019 معرفی کنن که نسل رو با یه FF به پایان ببریم.
ماکان دلت خوشه ها:دی
FF VII R شاید 2019 بیاد، عمرا دوتا FF خفن رو یک سال بدن! :دی

بعید میدونم تا قبل از ایپزود اول FF VII هم FF شاخ دیگه ای بیاد:دی برو 2020-21 اونطرفا:دی مگر اینکه قرار باشه FF VII R هم برنامه ی KH III و FF XV سرش پیاده بشه :دی

ماکان دلت خوشه ها:D
FF VII R شاید 2019 بیاد، عمرا دوتا FF خفن رو یک سال بدن! :D

بعید میدونم تا قبل از ایپزود اول FF VII هم FF شاخ دیگه ای بیاد:D برو 2020-21 اونطرفا:D مگر اینکه قرار باشه FF VII R هم برنامه ی KH III و FF XV سرش پیاده بشه :D

VIIR باید حتما سال بعد عرضه بشه. حداقل اپیزود اولش. وگرنه با توجه به سه اپیزوده بودنش من نمیدونم SE میخواد با چه زمان بندی عرضشون کنه؟ اگه 2019 بخواد تازه قسمت اول رو بده بیرون، با توجه به اینکه در نیمه دوم نسل هستیم و یحتمل 2020 کنسول های نسل بعدی عرضه میشن، اپیزودهای بعدی میرن برای نسل بعد! و این یعنی هزینه و زمان بیشتر برای کار روی انجین های جدیدتر و ....

البته SE از گند زدن هیچ ابایی نداره و معلوم نیست تهش چیکار میکنه. فقط همونطور که گفتی منم امیدوارم VIIR مثل KHIII و XV سلاخی نشه و یه آشغال نیمه کاره تحویل ملت ندن بگن بیایید اینم ریمیک! از 2005 منتظر این ریمیک هستیم. خرابش نکنن.

• Like
Reactions: .Amirone
VIIR باید حتما سال بعد عرضه بشه. حداقل اپیزود اولش. وگرنه با توجه به سه اپیزوده بودنش من نمیدونم SE میخواد با چه زمان بندی عرضشون کنه؟ اگه 2019 بخواد تازه قسمت اول رو بده بیرون، با توجه به اینکه در نیمه دوم نسل هستیم و یحتمل 2020 کنسول های نسل بعدی عرضه میشن، اپیزودهای بعدی میرن برای نسل بعد! و این یعنی هزینه و زمان بیشتر برای کار روی انجین های جدیدتر و ....

البته SE از گند زدن هیچ ابایی نداره و معلوم نیست تهش چیکار میکنه. فقط همونطور که گفتی منم امیدوارم VIIR مثل KHIII و XV سلاخی نشه و یه آشغال نیمه کاره تحویل ملت ندن بگن بیایید اینم ریمیک! از 2005 منتظر این ریمیک هستیم. خرابش نکنن.
مگه اپیزودی قراره بده VII رو ؟ محتوای بازی انقدر بزرگه که نمیشه با هم جمعش کرد ؟ هم حال کردم الان ، هم حالم بهم خورد ! ، چون برا هر اپیزود جونمون کنده میشه .

• Like
Reactions: gamer1998y

KH III سلاخی نشده ها:-" حداقل نمایش هاش که فوق العاده بودن:دی
تعداد دنیاها رو گفتن کمتره، ولی از نمایش ها معلومه خیلی عظیم تره:دی

ولی در مورد FF VII اصلا به 2018 فکر نکن:-"
گفتن KH III 2018 میاد، و همینطور گفتن بعد از KH III تمرکز میره رو FF VII !
حالا همون KH III امسال هم بیاد خودش اما و اگر داره و من فکر میکنم در بهترین حالت Q4 2018 تاریخ میخوره و احتمال زیاد به Q1 2019 تاخیر میخوره:)) (اگر بیشتر نشه:دی)

من فکر میکنم فقط ایپزود اول FF VII R به این نسل میرسه! اونم بازی های سال آخر نسل:-"

KH III سلاخی نشده ها:-" حداقل نمایش هاش که فوق العاده بودن:D
تعداد دنیاها رو گفتن کمتره، ولی از نمایش ها معلومه خیلی عظیم تره:D

یه خبری بود که یه بابای نامحسوس داده بود، میگفت روند ساخت اصلا خوب پیش نرفته و مجبور شدن خیلی از ایده هارو بریزن بره. دلیلش هم کمال گرایی بیش از حد نومورا هست. به هر صورت اون بابا میگفت حذفیات زیاد داره. مشخصه داستان طولانی بوده و جزییات زیادی داشته اینا هم زدن تو سرش.

ولی در مورد FF VII اصلا به 2018 فکر نکن:-"
گفتن KH III 2018 میاد، و همینطور گفتن بعد از KH III تمرکز میره رو FF VII !
حالا همون KH III امسال هم بیاد خودش اما و اگر داره و من فکر میکنم در بهترین حالت Q4 2018 تاریخ میخوره و احتمال زیاد به Q1 2019 تاخیر میخوره:)) (اگر بیشتر نشه:D)

من فکر میکنم فقط ایپزود اول FF VII R به این نسل میرسه! اونم بازی های سال آخر نسل:-"

همین دیگه، با استانداردهای SE منم انتظار ندارم زودتر از 2019 همین KHIII رو ببینیم، دیگه چه برسه به VIIR. اما همونطور که گفتم نکته اینه که بخواد اپیزودهای بعدیش بره برای نسل بعد خیلی عجیب و مسخره و زمان بر میشه! کلا من زمان بندی کارای SE رو درک نمیکنم.

مگه اپیزودی قراره بده VII رو ؟ محتوای بازی انقدر بزرگه که نمیشه با هم جمعش کرد ؟ هم حال کردم الان ، هم حالم بهم خورد ! ، چون برا هر اپیزود جونمون کنده میشه .
نه محتوا که اونقدر نیست که نشه تو نسخه جمعش کرد ! بیشتر بحث دوشش و پول پارو کردن وسطه

نه محتوا که اونقدر نیست که نشه تو نسخه جمعش کرد ! بیشتر بحث دوشش و پول پارو کردن وسطه
راستی بر چه اساس اینو میگی؟می خوای برو یک دور دیگه بازی کن کامل.یا شایدم بازی نکردی؟ چیزی که ما دیدیم اگه قرار باشه ۲۰درصدم بهش اضافه کنن خیلی میشه.
خدای کدام فینال یا بازی زیر اقیانوس بین دو قاره داشته که بتونی بری بورخی و فایتم بزنی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or