سازگاری بازی Unreal Tournament 3 بین PC و PS3

Wroth Master

کاربر سایت
بعد از تایید شدن ساپورت نسخه PS3 بازی از موس وکیبورد امروز در یکی از فروم های این بازی این شایعه به وجود آمد که دارندگان نسخه Pc می توانند با PS3 باز ها به صورت مولتی پلیر بازی کنند که یک خبر شگفت انگیز بود اما:
Mark Rein از شرکت Epic که سابقا ساپورت موس و کیبورد نسخه PS3 رو تایید کرده بود به طور عصبانی گفت که این خبر یک شایعه بوده و به صورت غیر قانونی منتشر شده و شرکت Epic هیچ برنامه ای برای بازی به صورت مولتی بین Ps3 و Pc را در دستور کار خود قرار نداده

(خیلی خیلی بد شد):((:((:((

PSW92.prev_unreal.p13--screenshot_large.jpg

ممنون از خبرت بهزاد جان .
به نظر من Epic این سازگاری ( بین PC و PS3 ) رو در این بازی اعمال خواهد کرد . بعد از اون قضیه ساپورت کردن موس و کیبورد به وسیله PS3 همه یکی از دلایل اصلی این کار رو ( شاید بشه گفت مهمترین ) همین سازگاری این بازی بین PS3 و PC میدونستد . که بازیکنان چه از طریق کنسول و چه از طریق PC در شرایط کاملا مساوی به نبرد با یکدیگر بپردازند .
با تشکر مهدی .

ممنون از خبرت بهزاد جان .
به نظر من Epic این سازگاری ( بین PC و PS3 ) رو در این بازی اعمال خواهد کرد . بعد از اون قضیه ساپورت کردن موس و کیبورد به وسیله PS3 همه یکی از دلایل اصلی این کار رو ( شاید بشه گفت مهمترین ) همین سازگاری این بازی بین PS3 و PC میدونستد . که بازیکنان چه از طریق کنسول و چه از طریق PC در شرایط کاملا مساوی به نبرد با یکدیگر بپردازند .
با تشکر مهدی .
خواهش میگنم مهدی جان
من هم با شما موافقم چون اگه نمیخواستن بین Pc و ps3 سازگاری ایجاد بکنند پس چرا نسخه PS3 از موس و کیبورد استفاده میکنه(بهتر بازی کردن سبک اول شخص یکی از دلایلش هست) ولی این Epic می خواسته ملت رو سورپریز کنه ولی یکی قبل از اینکه اونا این خبرو اعلام کرده به همین خاطر این Mark Rein گفته این خبر غیرقانونی هست.

بهزاد جان دستت درد نکنه ;)
راستی مگه قرار نیست ای نبازی واسه X360 هم بیاد؟ حالا یعنی به نظر شما ملت میان بازی رو Ps3 با موس و کیبورد به جای دسته استفاده میکنن؟!!!

هزاد جان دستت درد نکنه
راستی مگه قرار نیست ای نبازی واسه X360 هم بیاد؟ حالا یعنی به نظر شما ملت میان بازی رو Ps3 با موس و کیبورد به جای دسته استفاده میکنن؟!!!
خواهش میکنم
در مورد سوالتون چرا ولی نسخه X360 با تاخیر می آد
الان جدیدترین اطلاعات مربوط به این بازی تکمیل میشه و می زارم تا همه ببینن.

من هم با شما موافقم چون اگه نمیخواستن بین Pc و ps3 سازگاری ایجاد بکنند پس چرا نسخه PS3 از موس و کیبورد استفاده میکنه(بهتر بازی کردن سبک اول شخص یکی از دلایلش هست) ولی این Epic می خواسته ملت رو سورپریز کنه ولی یکی قبل از اینکه اونا این خبرو اعلام کرده به همین خاطر این Mark Rein گفته این خبر غیرقانونی هست
:laughing::laughing::laughing:
به چه دلیلی فکر میکنین که باید باهم سازگار باشن؟
اصلا هماهنگی آنلاین بین PC و کنسول از نوادره (چون من تاحالا نشنیدم میگم وگرنه میگفتم در کل سابقه نداره!) اونم توی چی؟ بازی اول شخص! حداقل ریسینگی چیزی بود میگفتیم باشه....

:laughing::laughing::laughing:
اصلا هماهنگی آنلاین بین PC و کنسول از نوادره (چون من تاحالا نشنیدم میگم وگرنه میگفتم در کل سابقه نداره!) اونم توی چی؟ بازی اول شخص! حداقل ریسینگی چیزی بود میگفتیم باشه....
پس یعنی می خوای بگی تا حالا اسم shadow run که در اون بازیکنان 360 با pc با هم آنلاین بازی می کنن رو نشنیدی؟

پس یعنی می خوای بگی تا حالا اسم shadow run که در اون بازیکنان 360 با pc با هم آنلاین بازی می کنن رو نشنیدی؟
البته اشکان جان اینو هم در نظر بگیر که ساختار 360 با PC خیلی شباهت داره بهم ولی PS3 کلآ با بقیه پلتفرم ها ساختارش متفاوت که یه مقدار کارو برای سازنده ها سخت میکنه
در مورد Shadow Run هم من فکر میکنم سبک گرافیکش کارو برای سازندگان راحت کرده که تونستن اینکارو انجام بدن.

البته من نمیگم که امکانش نیست ولی مطمئنآ خیلی مشکلات داره این کار مخصوصآ اگه بخواد یه طرف قضیه PS3 باشه اونم بازی مثل UT3 که گرافیک خیلی سنگینی داره!
مگر اینکه سازنده ها برای این کار قید یسری چیزارو بزنن و از کیفیت دو تا ورژن کم کنن.

آخرین ویرایش:
البته من نمیگم که امکانش نیست ولی مطمئنآ خیلی مشکلات داره این کار مخصوصآ اگه بخواد یه طرف قضیه PS3 باشه اونم بازی مثل UT3 که گرافیک خیلی سنگینی داره!
مگر اینکه سازنده ها برای این کار قید یسری چیزارو بزنن و از کیفیت دو تا ورژن کم کنن.
فکر نمی کنم ایجاد ارتباط بین pc و ps3 هم چیز عجیبی باشه چون همین بازی MMO ی که sony داره می سازه به نام The Agency قراره بین این دو پلتفورم مشترک باشه و بازیکنان با هم بازی کنند.

فکر نمی کنم ایجاد ارتباط بین pc و ps3 هم چیز عجیبی باشه چون همین بازی MMO ی که sony داره می سازه به نام The Agency قراره بین این دو پلتفورم مشترک باشه و بازیکنان با هم بازی کنند.
درسته ولی این بازی از نظر گرافیکی و فنی در سطح پایین ایه! و Shadow Run هم همینطور.

شما اصلا چیزی از Xfire شنیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!

درسته ولی این بازی از نظر گرافیکی و فنی در سطح پایین ایه! و Shadow Run هم همینطور.
شما باید این نکته رو توجه داشته باشی که ut داره توسط epic خالق خود موتور unreal 3 ساخته می شه بنابراین این شرکت خودش هر کاری بخواد با این موتور و گرافیک این بازی تقریبا می تونه انجام بده پس اینکه بازی بین pc و ps3 مشترک باشه اصلا بعید نیست از شرکت epic. اگه شرکتی متفرقه داشت این بازی رو می ساخت می شد گفته شما رو تصدیق کرد.

گرافیک هم می نمی دونم چه مشکلی می تونه داشته باشه فرض کن توی آنلاین pc یه نفر با یه pc high-end با بالاترین جزییات با یه نفر با یه pc low-end با پایین ترین جزییات بدون مشکل با هم بازی می کنند پس تفاوت گرافیکی کنسول و pc هم نمی تونه تاثیری داشته!

شما اصلا چیزی از Xfire شنیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!

xfire اصلا ربطی به بازی کردن مشترک نداره. xfire یه مسنجر هست که امکان ارتباط بازیکنان و چت کردن و اطلاع از وضعیت بازیکن رو در اختیار دوستاتش می زاره و ربطی به این نداره که کسی با کسی بازی کنه. البته فعلا که پروژه xfire برروی ps3 انگار کنسل شده چون اصلا خبری ازش نیست.

xfire اصلا ربطی به بازی کردن مشترک نداره. xfire یه مسنجر هست که امکان ارتباط بازیکنان و چت کردن و اطلاع از وضعیت بازیکن رو در اختیار دوستاتش می زاره و ربطی به این نداره که کسی با کسی بازی کنه. البته فعلا که پروژه xfire برروی ps3 انگاه کنسل شده چون اصلا خبری ازش نیست.

والا من شنیده بودم میشه با این Xfire بین PC و PS3 بازی کرد حالا اگه اشکان میگه نمیشه خوب حتما نمیشه دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی:
Xfire is a freeware instant messaging service targeted toward gamers, that also serves as a game server browser. Its uniqueness lies in its ability to detect what video game a particular contact is running and allowing IMs to be sent and received from inside the game in question, eliminating the need to minimize the game window. It is currently available for Microsoft Windows only. The company is based in Menlo Park, California, United States. On April 25, 2006, Xfire was acquired by Viacom in a $102-million deal. Xfire is considering discontinuing support of Windows 98 by the end of 2006.

البته خبرش یکم قدیمی هست!!!!!!!!!!!!!

Xfire is a freeware instant messaging service targeted toward gamers, that also serves as a game server browser. Its uniqueness lies in its ability to detect what video game a particular contact is running and allowing IMs to be sent and received from inside the game in question, eliminating the need to minimize the game window. It is currently available for Microsoft Windows only. The company is based in Menlo Park, California, United States. On April 25, 2006, Xfire was acquired by Viacom in a $102-million deal. Xfire is considering discontinuing support of Windows 98 by the end of 2006.
شما با این متن خودت جواب خودتو دادی من نمی دونم دیگه اون ولی که نوشتی برای چیه! این متنی هم که گذاشتی مربوط به توضیح xfire در pc هست و مربوط به ps3 اصلا نمی شه.

شما باید این نکته رو توجه داشته باشی که ut داره توسط epic خالق خود موتور unreal 3 ساخته می شه بنابراین این شرکت خودش هر کاری بخواد با این موتور و گرافیک این بازی تقریبا می تونه انجام بده پس اینکه بازی بین pc و ps3 مشترک باشه اصلا بعید نیست
خوب منم که نگفتم بعیده! گفتم؟
منظور من اینه که این کار مشکلات خاص خودشو داره ( match کردن بازی بین دو پلتفرم)
که اگه این قابلیت online بین دو پلتفرم از طرف سازنده تآیید بشه مطمعنآ این قابلیت از اول برای ساخت این بازی مد نظر سازنده ها بوده و سازنده ها بر همین اساس بازی رو ساختن!
گرافیک هم می نمی دونم چه مشکلی می تونه داشته باشه فرض کن توی آنلاین pc یه نفر با یه pc high-end با بالاترین جزییات با یه نفر با یه pc low-end با پایین ترین جزییات بدون مشکل با هم بازی می کنند پس تفاوت گرافیکی کنسول و pc هم نمی تونه تاثیری داشته!
اینو باهات موافقم و نمیدونم چرا بازی هایی که تا الان قابلیت بازی ONLINE بین کنسول و PC اومده از نظر گرافیکی و تکنیکی پایین بوده!؟ شاید تو این مورد من اشتباه فکر میکنم!
البته PC ها از نظر قدرت سخت افزاری با هم متفاوتن ولی از نظر ساختار سیستمی هیچ فرقی با هم ندارن که سازنده ها با این قضیه راحت تر کنار میان تا ساختار سخت افزاری متفاوت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or