سازندگان Until Dawn برنامه ای برای ساخت دنباله ی این بازی ندارند.

hmd2009

کاربر سایت
e8a8nftpphftgfuapak3.jpg

درود​

سازنده ی بازی Until Dawn سوپرمسیو گیمز اعلام کرد دنباله ای برای بازی انحصاری PS4 یعنی Until Dawn در کار نیست. در مصاحبه ای که آقای Pete Samuels مدیر عامل استدیوی سوپر مسیو گیمز با GamesIndustry.biz داشته است ایشان اذعان کرد که استدیو در حال کار روی دو پروژه ی جدید است.

"در حال حاضر گمانه زنی های زیادی در مورد کار و پروژه های در دست ساخت ما وجود دارد" او گفت ما بر روی Until Dawn 2 کار نمیکنیم و در حال کار روی "عناوین دیگری هستیم.
در ادامه Samuels خاطر نشان کرد که استدیو تمایل دارد تا برای پلتفرم های بیشتری بازی بسازد[.گویا زمان قرارداد ساخت بازیهای انحصاری برای سونی به پایان رسیده است!] روابط ما با سونی عالیست میخواهیم به همکاریمان با سونی ادامه دهیم (روی خیلی پروژه ها) هیچ نگرانی، دلزدگی یا احساس بدی در این خصوص وجود ندارد. آنها واقعا ناشر مهمی برای ما هستند و امیدواریم وانتظار داریم که درآینده نیز باشند.

"ما واقعا میخواهیم تا آن تجارب و بازیهای داستانی سینماتیک چه در سبک ترس باشد یا نباشد را به دیگر پلتفرها بیاوریم."
"به نظر میرسد برنامه بعدی ما در حال حاضر این باشد که کارمان را با ساخت عناوین مشابه توسعه دهیم البته با آی پی ها ناشر و پلتفرمهای دیگر .این چیزیست که ما میخواهیم و بر روی آن تمرکز کرده ایم تا به موفقیتی که با Until Dawn به آن رسیدیم وحتی بیشتر از آن دست پیدا کنیم."
پیش از Until Dawn سوپرمسیو گیمز روی بازهای کوچکتری مثل LittleBigPlanet و Killzone کار کرده است.

منبع: Until Dawn developer "not working on Until Dawn 2"

آخرین ویرایش:
بازی خیلی خوبی بود استدیو هم نشون داد میتونه در این سبک خیلی موفق باشه من امیدوار بودم شماره بعدی یا بازی دیگه در همین سبک بسازه که مثل اینکه کلا زدن تو یه جاده دیگه .

بازی قبلی دوتا ایراد داشت البته بگم به بهترین شکل اجراش کردن که دو ایراد کاملا پوشش میداد یکی داستان بود که خیلی کلیشه ای در سینما بود اما انقدر خوب درش اورده بودن که من باز هم لذت بردم دومی هم کسی که پشت همه موارد بود اونم میتونستن یکم پلاتش پیچیده تر کنن در کل واقعا عالی بود .;)

• Like
Reactions: hmd2009
بازی از بهترین سوپرایز های نسل، و همچنین از بهترین بازی های سبک خودش بود! واقعا کارشونو دوست داشتم! امید وارم بازی بعدیشونم تو همین سبک باشه (ترسناک نباشه بهتره حالا و همین مدلی باشه)

• Like
Reactions: hmd2009

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or