درود
سازنده ی بازی Until Dawn سوپرمسیو گیمز اعلام کرد دنباله ای برای بازی انحصاری PS4 یعنی Until Dawn در کار نیست. در مصاحبه ای که آقای Pete Samuels مدیر عامل استدیوی سوپر مسیو گیمز با GamesIndustry.biz داشته است ایشان اذعان کرد که استدیو در حال کار روی دو پروژه ی جدید است.
"در حال حاضر گمانه زنی های زیادی در مورد کار و پروژه های در دست ساخت ما وجود دارد" او گفت ما بر روی Until Dawn 2 کار نمیکنیم و در حال کار روی "عناوین دیگری هستیم.
در ادامه Samuels خاطر نشان کرد که استدیو تمایل دارد تا برای پلتفرم های بیشتری بازی بسازد[.گویا زمان قرارداد ساخت بازیهای انحصاری برای سونی به پایان رسیده است!] روابط ما با سونی عالیست میخواهیم به همکاریمان با سونی ادامه دهیم (روی خیلی پروژه ها) هیچ نگرانی، دلزدگی یا احساس بدی در این خصوص وجود ندارد. آنها واقعا ناشر مهمی برای ما هستند و امیدواریم وانتظار داریم که درآینده نیز باشند.
"ما واقعا میخواهیم تا آن تجارب و بازیهای داستانی سینماتیک چه در سبک ترس باشد یا نباشد را به دیگر پلتفرها بیاوریم."
"به نظر میرسد برنامه بعدی ما در حال حاضر این باشد که کارمان را با ساخت عناوین مشابه توسعه دهیم البته با آی پی ها ناشر و پلتفرمهای دیگر .این چیزیست که ما میخواهیم و بر روی آن تمرکز کرده ایم تا به موفقیتی که با Until Dawn به آن رسیدیم وحتی بیشتر از آن دست پیدا کنیم."
پیش از Until Dawn سوپرمسیو گیمز روی بازهای کوچکتری مثل LittleBigPlanet و Killzone کار کرده است.
منبع: Until Dawn developer "not working on Until Dawn 2"
آخرین ویرایش: