سازندگان South Park: The Stick of Truth مجبور به حذف 850 صفحه از داستان بازی شدند!

マスター.ミラー

کاربر سایت
southparkstciktruththe.png

نویسنده های این بازی Trey Parker و Matt Stone در باره حذف شدن 850 صفحه از داستان بازی برای مناسب تر شدن ان برای استفاده در بازی توضیح دادند و اعلام کردند ترجیح میدهند از این محتوا برای قسمت های بعدی سریال و نه برای ساخت DLC استفاده کنند.
به گزارش Polygon ، هر دو نویسنده از بازیهای Skyrim, Paper Mario, Earthbound و Zelda برای ساخت بازی الهام گرفته اند.
Parker گفت:
من همانند بقیه مردم خیلی از بازی کردن Skyrim لذت بردم و با خودم گفتم "بیا این کار رو انجام بدیم این خیلی اسونه"
او و Stone بعد از این شروع به نوشتن اسکریپت بازی کردند که بعدا به اصرار Obsidian مجبور به کوتاه کردن آن شدند.
او اضافه کرد:
اونها هی میگفتندکه "کوتاهش کن ، کوتاهش کن" و به جاش DLC بساز ولی من مخالف بودم.

South Park : The Stick of Truth برای پلتفرم های PC , PS 3 و Xbox 360 عرضه خواهد شد.
اما هنوز هیچ تاریخ عرضه مشخصی تحت نظر Ubisoft (که ناشر جدید این بازی بعد از THQ ) اعلام نشده است.

"کوتاهش کن ، کوتاهش کن" و به جاش DLC بساز ولی من مخالف بودم
این Obsidianـیی ها هم دزدهایی ان :| 779 بیا بینم :-w

دم ایشون گرم هم اسکایریم دوست میداره هم دزد نیست :دی

Stone و parker تو مصاحبشون با Gamespot گفتن که از بس دیدیم دیگران بازی های بد ساختن (در ارتباط با سریال) خودمون اومدیم تا یه چیز درست و حسابی بسازیم.
اطمینان داشته باشید که اگه شاهکار نشه ، بازیه خوبی میشه.

با نویسندگی Trey و Matt و چیزی تو تریلر ها دیدیم ، دیگه 1% هم احتمال نمیدم بازی خراب کنه !

برا فن های سریال ، این بازی از شاهکار هم یه چیزی اونور تره ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or