سازندگان Homefront : بازی Half Life 2 بهترین شوتر تمام دوران است

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

625502-hl2box_super.jpg

Dave Votypka از Kaos Studio میگوید : بازی Half Life 2 بزرگترین منبع الهام برای ساخت بازی Homefront بوده است و ما میخواهیم بدونیم چجوری میشه این منبع الهام رو در بازی به کار گرفت . او ادامه میدهد : شخصا برای من ، Half Life 2 بهترین شوتری بوده است که تا به حال تجربه کرده ام . من به سرگرمی به عنوان فرار از واقعیات نگاه میکنم ، که میتواند شکل های مختلفی به خود بگیرد ، اما قادر بودن به اینکه بتوانی قدمی به خارج از دنیای ما و در یک دنیای جایگزین بگزاری جادویی است چه با خواندن یک کتاب باشد یا دیدن یک فیلم یا انجام یک بازی ویدئویی . بازی هایی که من از انها لذت میبرم و انهایی هستن که تا حد ممکن دنیایی جذاب داشته باشند که بازیباز را در خود غوطه ور کند . HL2 یکی از بازی هایی است که من را به یاد کتاب 1984 جرج اورول می اندازد ، تکنیک هایی که در ان استفاده شده باعث میشود بهتر از از هر بازی شوتر دیگری شما را در دنیای خود غوطه ور کند و از دنیای واقعیات فراری دهد . نه Cut Scene هایی طولانی و نه عامل دیگری که شما را از غوطه ور شدن در دنیای بازی باز دارد به طوری که الان در شوتر های دیگر وجود دارد ، مبارزات ، روایت داستان و کرکتر هایی که یک پارچه به بازیباز منتقل میشوند و شما را برای مدت طولانی در دنیای بازی شناور میکند .
او در مورد Homefront هم میگوید : ما در این بازی از اشغال خاک ایالات متحده برای ایجاد جوی عمیق در بازی استفاده کردیم ( درست کردن یک دنیای عمیق برای بازی ) که میتواند تجربه ی منحصر به فردی باشد بنابراین ما میخواستیم بازیباز بیشترین ارتباط را با دنیای بازی برقرار کند و ما این را با الهام از Valve ، کار و تکنیکی که از انها استفاده کرده اند انجام میدهیم .

منبع

ممنون نیما.
خداییش راست گفته.
الحق که عنوان "بهترین شوتر تمام دوران" برازنده ی این شاهکاره.

پ.ن: میانگین امتیازی Homefront رو 79-83 پیش بینی میکنم:دی

راس گفته بنده خدا:d

من n بار بازی کردم HL2 رو ولی هنوزم که هنوز گهگداری بازیش می کنم....... .بی نظیره.... .

راستی این همه تعریف و تمجید از halflife انتظارات رو از شماره3 بازی خیلی بالا می بره ........خیلی کار واسه valve سخت شده.:d

• Like
Reactions: HL2-GF
البته اینم باید در نظر داشت که کار این آقا جنبه ی تبلیغاتیه زیادی واسه بازیشون داشته بید.:d
پ.ن:تکیه بر جای بزرگان نتوان زد.

البته اینم باید در نظر داشت که کار این آقا جنبه ی تبلیغاتیه زیادی واسه بازیشون داشته بید.:d
پ.ن:تکیه بر جای بزرگان نتوان زد.

به گزاف !!

این به گزافش خیلی مهمه و شما ننوشتی !! و الا میشه به جای بزرگان هم تکیه زد !! :دی

دست پیس گرفتن که پس نیفتن.
از همین الان گفتن ما داریم از HL2 تقلید می کنیم.

با توجه به سرمایه گذاریهای THQ بر سر این بازی میشد پیش بینی کرد homefront به یک عنوان موفق تبدیل بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or