سازندگان Dynasty Warriors : کنسول Xbox One برای موفقیت نیاز به عرضه همزمان در ژاپن

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20130614_xbox_one.jpg

کارگردان بازی Dynasty Warriors آقای Atsushi Miyauchi طی مصاحبه با Polygon در PAX گفتند که مایکروسافت برای موفقیت Xbox One نیاز به عرضه همزمان این کنسول در ژاپن و آمریکای شمالی دارد.
صحبت های آقای Miyauchi :
من فکر میکنم مایکروسافت از عرضه Xbox 360 در ژاپن کنار کشیده است.اگر این کمپانی کنسول خود یعنی Xbox One را طی یک تاریخ نزدیک به توزیع در آمریکای شمالی، عرضه کند فرق بسیار زیادی ایجاد خواهد کرد
صحبت های Miyauchi در رابطه با روابط مایکروسافت با ژاپن :
اطلاعات زیادی در دست بازی سازان ژاپنی نمی باشد.در این لحظه ما اطلاعات رسمی زیادی نداریم و آنها باید کارشان را به ما ارائه کنند تا بازی سازان درک کنند که با آن چه کنند
این صحبت ها در حالی است که مایکروسافت اعتقاد دارد عرضه این کنسول در ژاپن مشکل می باشد.
شما چه فکر می کنید؟
VG247

حالا انگار خیلی تو ژاپن میخرنش؟
برای فروش کلی و مالی مجبوره تو ژاپن بفروشه
اشتباه خود مایکروسافته که از ژاپن زده.سونی با کل دنیا داره ارتباط برقرار میکنه اما مایکرو داره یکی از مهمترین بازارها رو از دست میده
اینها حتی درست به ژاپنی ها ارائه نمی کنند که بخواند بخرند!

برای فروش کلی و مالی مجبوره تو ژاپن بفروشه
اشتباه خود مایکروسافته که از ژاپن زده.سونی با کل دنیا داره ارتباط برقرار میکنه اما مایکرو داره یکی از مهمترین بازارها رو از دست میده
اینها حتی درست به ژاپنی ها ارائه نمی کنند که بخواند بخرند!
"پوسته ps4" و "xbox one با ده تا بازی" جلوی یه ژاپنی بزاری,پوسته ی ps4 رو انتخاب میکنه!

همزمان هم عرضه بشه بازم با مغز میخوره زمین
ژاپنی ها همین ps3 رو هم بخاطر چنتا بازیه ژاپنی میخرن سلیقشون 180 درجه با کل ماکروسافت در تناقضه
قیافیه یه ژاپنی بعد از دیدنه halo =:|

اتفاقا من با سياست مايكرو موافق ترم براي ارزه ي x1 تو ژاپن بايد كلي هزينه تبليغات بكنه و ماليات بده و خرج شيپمنت و............ بازاري كه از همين الان معلمه كه متعلق به مايكرو نيست حداقل ميتونه با تاخير انداختن ارائه كنسول در ژاپن روي بازار ايالات متحده كه امكان موفقيتش بيشتره تمركز كنه

ماکرو با این طراحی Xbox One نشون داده عملاً خودشون بیخیل جاپون شدن ، والا کار خوبی هم کردن :-"
سیاستی که از اول برای Xbox One بوده و من خیلی دوست میداشتم :دی

پ.ن:
الآن میان میگن ماکروسافت فلان استودیو رو تو فلان شهر ژاپن زده 8-| حاجی خو این کنسول هیچ رقمه به درد یه جاپونی نمیخوره دیگه :دی

قیافیه یه ژاپنی بعد از دیدنه halo =:|
اتفاقا Halo رو می شناسن :دی Halo 3 هفته اول 60 هزار تا فروخت تو ژاپن، Halo: Reach هم 45 هزار تا. البته فروش کلی هم نزدیک همین اعداد بود ولی به هر حال :دی Halo 3: ODST هم اولین بار تو TGS معرفی شد، البته اول اسمش Halo: Recon بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or