سازندگان Batman: Arkham Origins به دنبال توسعه دنیای DC Comics

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Heska

کاربر سایت
سازنده بازی «Batman Arkham Origins»، استدیو «WB Games Montreal»، تایید کرد که درحال ساخت 2 پرو‌ژه «AAA» است که می‌توانند توسعه دهندگان بازی را به عصر جدیدی منتقل کنند. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

367ft0r2u6t5ilfukmyl.jpg

در پبام استخدامی در سایت توسعه‌ دهنده آمده است: «دنیای ما به سوپرهیروهای بیشتری نیاز دارد. استدیو ما درحال رشد کردن است و دو عنوان AAA را به منظور بسط دادن دنیای «DC Comics» در دست ساخت دارد.»

اطلاعات بیشتری درحال حاضر در دسترس نیست. در گذشته در لیست استخدام WB Games Montreal منتشر شده بود که استدیو درحال ساخت یک بازی «Action» و «Open-World» برای «Xbox One» و «PS4» است. با توجه به یک پیام استخدام دیگر، این بازی می‌تواند یک «IP» جدید باشد.

WB Games Montreal درحال حاضر، 11 شغل خالی برای استخدام دارد، که در یکی از آنها به دنبال یک برنامه‌ویس گیم‌پلی برای کنسول‌های نسل جدید و یک سیستم گیم‌پلی نامشخص ولی نوآورانه است.

در اکتبر سال 2013 بود که دولت کبک، 1.5 میلیون دلار بر روی استدیو WB Montreal، برای استخدام افراد بیشتر و توسعه تکنولوژی، سرمایه گذاری کرد.

منبع

یه سوپرهیرو فعلا احتیاج داریم بشینه بازی Rocksteady رو برامون درست پورت کنه /:)

جدا از شوخی امیدوارم یه نیم نگاهی به Suicide Squad داشته باشن بازی خوبی ازش در میاد.

نمیدونم چرا ولی شدیداً حس می کنم پای Green Arrow در میونه:d
چون همه جوره اگه پیاده بشه یه گیم پلی نوآورانه و پر تنوع رو شامل میشه و در عین حال طرفدارای زیادی هم داره. مهم تر از اون شباهت هایی با بتمن داره:
مثلا توی همین B:AO، یکی از اون باس فایتای کله شق، Deathstroke بود. فکر کنم همه بدونیم کهDeathstroke یا همون اسلید ویلسون دوست قدیمی Greek Arrow بوده که حالا بنا به دلایلی که اسپویلش نمی کنم با Green Arrow دشمن میشه. از اون طرف همین Deadshot هم ارتباط عجیبی با دنیای Green Arrow داره. حتی GA از لحاظ شخصیتی شباهت هایی داره به بتمن. هر دو عشق تاریکی هستن، هر دو تصمیم گرفتن رسالتشون رو بدون گرفتن جون کسی ادامه بدن و هزاران مورد دیگه. هر چند صلاح نمیدونم این مقایسه رو:d
در کل استقبال میشه اگه پای GA در میون باشه

rorschach رو بسازن خوبه :d
هرچند محاله :|
کلا باید یه بازی در حد فیلم Watchmen بسازن, به نظر خودم بهترین فیلم ابرقهرمانیه که تا امروز ساخته شده ولی بازیایی که از روش ساختن اصن خوب نبوده و نهایت معمولی از آب در اومده :d کاش میشد خود David hayter بیاد داستان بازیشم بنویسه :d

کلا باید یه بازی در حد فیلم Watchmen بسازن, به نظر خودم بهترین فیلم ابرقهرمانیه که تا امروز ساخته شده ولی بازیایی که از روش ساختن اصن خوب نبوده و نهایت معمولی از آب در اومده :d کاش میشد خود David hayter بیاد داستان بازیشم بنویسه :d

یعنی میشه 8->
بازیش با این که مزخرف بود دوبار تا تهش رفتم :|
فقط امیدوارم سراغ سوپرمن نرن !

چون همه جوره اگه پیاده بشه یه گیم پلی نوآورانه و پر تنوع رو شامل میشه و در عین حال طرفدارای زیادی هم داره. مهم تر از اون شباهت هایی با بتمن داره:
مثلا توی همین B:AO، یکی از اون باس فایتای کله شق، Deathstroke بود. فکر کنم همه بدونیم کهDeathstroke یا همون اسلید ویلسون دوست قدیمی Greek Arrow بوده که حالا بنا به دلایلی که اسپویلش نمی کنم با Green Arrow دشمن میشه. از اون طرف همین Deadshot هم ارتباط عجیبی با دنیای Green Arrow داره. حتی GA از لحاظ شخصیتی شباهت هایی داره به بتمن. هر دو عشق تاریکی هستن، هر دو تصمیم گرفتن رسالتشون رو بدون گرفتن جون کسی ادامه بدن و هزاران مورد دیگه. هر چند صلاح نمیدونم این مقایسه رو:d
داداش از فاز شما از سریال ARROW بیا بیرون DS هم هیچ ربطی به ارو نداره رفیق که بماندDS از دشمنان بتمن هست که به علت کمبود بدمن آوردن تو ارو مثل راس ددشات هم وضعی مشابه به DS داره(البیته ددشات وDS کلا در دنیای دی سی فعالن ولی سر منشاشون از بتمنه) به علاوه در کمیک ها ارو هیچ شباهتی به بتمن نداره بتمن یک شخصیت تفلون پارانویای دارک خشک و......... داره در حالی که ارو به شدت شوخ و سر زنده و فانه اون چیزی که شما در 4 فصل ارو دیدی در واقع ارو نبود بلکه ارو در قدرمطلق بتمن بود
ولی کلا Green Arrow پتانسیل بالایی از گیم پلی داره ولی خودم دوست دارم از فلش بسازن

اگه suicide squad باشه عالی میشه :x
من به شخصه origins و به تنهایی یک بازی عالی میدونم. جدای شاهکار های Rocksteady، شعبه مونترئال وارنر برای اریجینز خیلیم خوب بود!

امید وارم یکی از بازی هاشون suicide squad باشه. ولی از بین بقیه هیرو ها Green Arrow انصافا پتانسیل خیلی خوبی داره!

جدن فرض کنین یک suicide squad که قابل switch باشه بین کاراکتر ها! بعد هر کاراکتر قابلیت های مخصوص به خود... بعد مثل Gta سوییچ بین کاراکتر ها توی مراحل میتونه فوق العاده باشه.

DC شخصیت مثل گرین ارو زیاد داره احتمال خیلی زیاد اگه سریالی به این اسم تولید نمیشد الان عمرا کسی اینجا از این شخصیت یاد میکرد :دی
ولی خوب پتانسیل بالایی داره اگه یک گیم پلی نوآورانه خوب واسش درست کنن اما خوب به شخصه بنظرم بعیده

یه استودیوی قوی پیدا شه که بازی برای Marvel بسازه. انصافا پتانسیل هیروهای مارول هدر رفت. :unsure:

آی گفتی :دی
البته مشکل اصلی اینجاست مارول( و دیزنی :دی ) برنامه قوی تو این زمینه ندارند بیشتر تمرکز مارول الان رو سینما و تلویزیون هست
تو این چند سال شاید بشه گفت بهترین بازی که برند مارول داشته ( :دی ) Lego Marvel Super Heroes اشاره کرد و تا حدودی Disney Infinity: Marvel Super Heroes هم و البته بازی متوسطی مثل Deadpool
بزودی هم که Lego Marvel's Avengers قراره منتشر بشه که بنظر عنوان خوبی میاد :دی
ولی خب درکل بازم بازی در حد سری Batman: Arkham بنظرم جاش خالیه درحال حاضر هرچند چندی پیش با استدیو Telltale برای ساخت یک عنوان براساس سری مارول قرارداد بسته شده که ظاهرا قراره از سال 2017 منتشر بشه ولی باز انتظار میره سرمایه گذاری بیشتری بشه حالا خودشون هم نمیسازند بدند دست یه استدیو کاربلد :دی

به شخصه فک نمیکنم از رو کمیکای مارول بازی AAA در حد Batman ساخته بشه باید انتظارات رو رو همین لگویی های دوست داشتنی نگه داشت :|:دی در مورد RS باید بگم که این استدیو یـ جورای استثنا بود و همچنان هم هست , کی فکرش رو میکرد استدیویی که اولین کارش یـ بازی اول شخص شوتر با متا دور و بر 70 بوده بیاد یـ کار تقریبا غیر ممکنه رو ممکن کنه اونم رو یکی از محبوب ترین سوپر هیروهای دنیای کامیک که قبلا یـ عالمه بازی سطح پایین براش ساخته شده بوده , بیاد و علاوه بر انگشت به دهن نگه داشتن ملت یـ سیستم کامبت برا بازیش بکار ببره که یجورایی الان تبدیل بشه به یـ استاندارد ؟! در واقع همینه که RS رو خاص و یـ جورایی تک کرده و همونجور که گفتم تقریبا یـ کار غیر ممکنه رو واسه دنیای کامیک ممکنه کرده ! در حال حاضرم وارنر هرچی داره تو این ضمینه از RS داره و مطمعنا عناوین کامیکی زیادی رو منتشر میکنه حالا چه به دست خود RS چـ WBM ! بر خلاف دیزنی که حتی طلاشیم برا اینجور بازیا نمیکنه و مطمعنا حالا حالا ها هم پاشو تو ضمینه پروژه های سنگنین در ضمینه گیم نمیزاره . خود مارول هم که فک نکم براش فرقی بکنه تو ضمینه گیم فعالیت و شراکت داشته باشه یا سینما واسه همین فک نکنم ازش بخاری بلند بشه .....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or