![PS-20th-Ann-Vid_11-12-14.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fgematsu.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2014%2F11%2FPS-20th-Ann-Vid_11-12-14.jpg&hash=6ec45fc1e281a194f5e3cccd37e0638d)
Akitoshi Kawazu از Square Enix
![77 ^:)^ ^:)^](/styles/default/xenforo/smilies/meep/77.gif)
) از ATLUS
این طور که به نظر می رسد MGS V Phantom Pain در ژاپن انحصاری Playstation خواهد بودMotomu Toriyama از Square Enixدر حال حاظر ما اماده برای ساخت عنوان جدید از سری SaGa هستیم.اطلاعات این بازی به زودی منتشر می شود!
Shinkawa Sohei از Nippon Ichi Softwareدر حال حاظر یک عنوان جدید در حال تدارک است
Koeiاگر Disgaea 5 طبق برنامه ریزی فروش نکنه،احتمالش هست که ما در سال 2016 قادر به ادامه کار نباشیم.با این که Bloodbrone و Disgaea 5 در یک روز منتشر میشود،ما امیدورایم که مردم هر دو عنوان را با هم بخرند
Hiroyuki Kobayashi از Capcomدر حال حاظر ما درگیر توسعه چیز های جدیدی در رابطه با سری Deception هستیم
Falcomدر رابطه با دهمین سالگرد سری Sengoku Basara پروژه های زیادی در سال 2015 معرفی می شود.
Shoji Meguro(به زودی عنوان جدیدی معرفی می شود.این عنوان هیچ ارتباطی با سری kiseki یا Ys نخواهد داشت
Kazuhisa Wada از ATLUSغیر از Persona 5،ما بر روی عنوان های دیگری نیز کار می کنیم که هنوز معرفی نشده اند
Kotaro Uchikoshi از Spike-Chunsoftما هنرمند بزرگی به تیم مان برای ساخت Persona 4 Dancing All Night اضافه کردیم
Kodaka Kazutaka از Spike-Chunsoftعنوان های جدیدی در سال اینده و سال بعد از ان معرفی خواهد شد
Yoshinori Terasawa از Spike-Chunsoftدر حال حاظر من بر روی پروژه ای کار میکنم که یک سوپرایز بزرگی است
Terada Takanobu از B.B. Studioدر حال حاظر ما در حال اماده سازی برای ساخت عنوان جدید از سری Danganronpa هستیم
Keiichiro Toyama از SCE Japan Studioدر حال حاظر ما بر روی اخرین قسمت سری Super Robot Z و Third Dimension Z Heaven Chapter کار می کنیم
Fumito Ueda(کاگردان و طراح بازی های Team ICO)این پیغام از تیم سازنده Gravity Rush هست که برای مدت زیادی هیچ اطلاعی از بازی جدیدشان منتشر نکرده اند.ولی ساخت بازی به خوبی پیش می رود.این همه زمانی که ما برای این کار اختصاص دادیم نشان می دهد که بازی جدیدمان قرار است عالی باشد.پس لطفا پی گیر باشید
Hideaki Itsuno از Capcomمشکلات بازی The Last Guardian بسیار زیاد هست اما صحبت هایمان با مدیران SCE مشخص شده است و در حال حاظر ساخت بازی در محیط متفاوتی انجام میشود(احتمال منظورش انتقال بازی از PS3 به PS4 باشه:d).علاوه بر این بازی من بر بازی های دیگری نیز کار می کنم
Minaeu Matsukawa از Capcomما تعدادی بازی در دست ساخت داریم.یکی از ان ها به زودی معرفی می شود
Jirou Ishii از Level 5ما امیدواریم که مردم بتوانند بازی که برای سال 2015 در نظر گرفته ایم را بشناسند و بازی کنند
نه تنها من از موفقیت عظیم بازی Youkai Watch راضی هستم،بلکه امیدوارم که کارم رو با بازی های بزرگ جدیدی ادامه بدم.امیدوارم بعضی از این بازی ها را در سال 2015 نیز منتشر کنیم
منبع
آخرین ویرایش: