سازندگان شرقی در برابر سازندگان غربی

به کدام سازنده بیشتر علاقه مندید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    18
  • نظرسنجی بسته شده است .

mohsenfff

کاربر سایت
دوستان از قدیم به طور سنتی دنیا رو به دو بلوک شرق و غرب تقسیم میکردند . در دنیای جدید ، شرق تلویحا به کشورهای جنوب شرقی آسیا الحاق میشه که بین اونها پیشرفته ترین کشور ژاپن، با بیشترین تعداد تولیدات رسانه ای انیمیشن با نام مستعار انیمه و بازی های ویدیویی است
از اون طرف در غرب که تلویحا به کشورهای اروپایی و آمریکای مرکزی تقسیم میشود نیز این محصولات به طور فراوان هر روز تولید میشود
به نظر شما وجه تمایز محصولات رسانه ای از قبیل انیمه و بازی های ویدیویی که در شرق تولید میشود نسبت به محصولات مشابه غربی چیست؟

در ژاپن معروفترین کمپانی های ساخت انیمه Studio Ghibli ، Square Enix ، Gonzo ،Toei Animation است و در آمریکا معروفترین اونها Pixar و Imagi وThe Walt Disney Company است . از معروفترین انیمیشن های ژاپنی معروف به انیمه میتوان به Death Note ،NARUTO،GHOST IN THE SHELL ،AKIRA اشاره کرد و از اون طرف در پربیننده ترین انیمیشن های آمریکایی The Simpsons، South Park ، Batman است
اگر شما هر کدام از این انیمیشن ها را دیده اید به کدام یک بیشتر علافه مند شدید ؟انیمه های ژاپنی و یا انیمیشن های آمریکایی؟ و فکر میکنید دلیل این علاقه چیست؟

در ژاپن تکنیک های ساخت انیمیشن و کارتون با آمریکا تفاوت دارد . انیمیشن های آمریکایی از تعداد فریم های بیشتری برخوردار هستند در صورتی که انیمه های ژاپنی بیشتر از تصاویر ثابت استفاده میکنند . میزان احساسات شخصیت ها در انیمه های ژاپنی بزرگنمایی میشود برای مثال شخصی که تعجب کرده چشمهایش به طور برجسته ای از کاسه بیرون میزند . و همچنین محتوای بیشتر انیمه های ژاپنی شامل شخصیت های ابر قهرمان است و بیشتر داستان ها در ژانر فانتری جا میگیرند و ما بیشتر شاهد جریانات و تکنولوژی های فوق پیشرفته،جادو، و جوادث و شخصیت ها در مکان های خیالی و در زمان های آینده و یا گذشته هستیم در حالی که انیمیشن های آمریکایی بیشتر به مسائل اجتماعی جامعه میپردازد ، تیکه کلام ها و طنز جز لاینفک انیمیشن های آمریکایی است و مسائل روز بیشتر در این انیمیشن ها گنجانده میشود
به نظر شما دلیل این تفاوت های تکنیکی و هنری در بین محصولات شرف و غرب در چیست و کدام رو غنی تر میدونید ؟

در دنیا بیشترین بازی ها ی ویدیویی و انیمیشن توسط همین دو کشور آمریکا و ژاپن تولید میشود و کشورهای اروپایی سهم بسیار کمتری نسبت به این دو کشور دارند . همچنین سهم خاورمیانه ، آمریکایی جنوبی ،آفریقا ، نیز بسیار در بازار کم است .
شما دلیل قبضه رسانه های ویدیویی توسط این دو کشور رو در چه میدانید ؟ فکر میکنید فرهنگ و محتوای غنی مسئول این همه تولیدات است و یا پیشرفت های تکنولوژی که در زمینه های ساخت انیمیشن و بازی به وجود آمده؟

دوستان خوشحال میشم نظر و تحلیل شما رو در این موارد بدونم

آخرین ویرایش:
خب هرکدوم سلیقه خاص خودشون رو دارن تو ساخت بازی و انیمیشن که نمیشه بگی یکی به دیگری ارجحیت داره.ولی کلا ژاپنی ها خاصتر هستن.چون اولا ژاپن یه کشور کوچیکه با فرهنگ و سلیقه خاص مردم خودش در حالی که وقتی میگیم غرب یعنی تمام سلیقه ها رو پوشش میده.مثلا یه ادمی که تو یه کشور اروپایی زندگی میکنه میتونه به استدیوهای انیمیشن سازی امریکا راه پیدا کنه و انیمیشن بسازه ولی ایا کسی هم هست که بخواد بره ژاپن برای ساختن انیمه هایی که اکثرا مخاطب ژاپنی داره؟
در مورد بازی ها هم همین طوره.بازی های ژاپنی خیلی بیشتر از بازی های غربی با احساسات مخاطب بازی میکنن.مثلا "ico" و "shadow of the colossus" که نمونه غربی ندارن ولی خیلی راحت اشک شما رو درمیارن
بازی های غربی هم بیشتر به ظاهر اهمیت میدن.
البته اینا نظر شخصی هست و خواهشا مثل قوم ظالمین نریزید سر من که اله و بله و جیمبله:d

البته اینا نظر شخصی هست و خواهشا مثل قوم ظالمین نریزید سر من که اله و بله و جیمبله:d
نه دوست عزیز این فقط یک نظرسنجی ساده است هر کس میتونه بیاد آزادانه نظرشو بگه . من فقط میخوام نظر و آنالیز شما دوستان رو در مورد محتوای محصولات دو سمت شرق و غرب بدونم.

نه شرقی نه غربی فقط جمهوری اسلامی ( جدی نگیرید:d )

به نظر من کیفیت نهایی کار مهمه حالا فرق نداره شرق باشه یا غرب یا حتی ایرانی
دقیقا سوال من هم همینه .فارغ از اینکه یک بازی یا یک انیمه ساخت کدام کشور باشه ،کدام نتیجه نهایی شما رو راضی کرده ؟ شما وقتی که بازی یا انیمسشن میبینید بیشتر به دنبال چه چیزی در اون هستید؟ و آیا فکر میکنید فارغ از هرگونه تعصب یا هر چیز دیگری اون سازنده شرقی بهتر میتونه خواسته های شما رو برآورده کنه و با شما ارتباط برقرار کنه یا اون سازنده غربی ؟

---------- نوشته در 09:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:52 PM ارسال شده بود ----------

خب هرکدوم سلیقه خاص خودشون رو دارن تو ساخت بازی و انیمیشن که نمیشه بگی یکی به دیگری ارجحیت داره.ولی کلا ژاپنی ها خاصتر هستن.چون اولا ژاپن یه کشور کوچیکه با فرهنگ و سلیقه خاص مردم خودش در حالی که وقتی میگیم غرب یعنی تمام سلیقه ها رو پوشش میده.مثلا یه ادمی که تو یه کشور اروپایی زندگی میکنه میتونه به استدیوهای انیمیشن سازی امریکا راه پیدا کنه و انیمیشن بسازه ولی ایا کسی هم هست که بخواد بره ژاپن برای ساختن انیمه هایی که اکثرا مخاطب ژاپنی داره؟
در مورد بازی ها هم همین طوره.بازی های ژاپنی خیلی بیشتر از بازی های غربی با احساسات مخاطب بازی میکنن.مثلا "ico" و "shadow of the colossus" که نمونه غربی ندارن ولی خیلی راحت اشک شما رو درمیارن
بازی های غربی هم بیشتر به ظاهر اهمیت میدن.

من اگر اشتباه نکنم شما میفرمایید که محصولات ژاپنی به لحاظ محتوایی و ارتباط با بیننده موفق تر بودن تا محصولات آمریکایی. ولی شما اعتقاد دارید به لحاظ تکنولوژی و تصاویر بصری محصولات آمریکایی بهتر هستند . یعنی نظر شما اینکه محصولات آمریکایی بیشتر کمیت و تجاری بودن محصول رو در نظر میگیرند ولی ژاپنی ها روی کیفیت و بومی بودن محصول خود بیشتر تکیه دارند. درست میگم؟

دقیقا سوال من هم همینه .فارغ از اینکه یک بازی یا یک انیمه ساخت کدام کشور باشه ،کدام نتیجه نهایی شما رو راضی کرده ؟ شما وقتی که بازی یا انیمسشن میبینید بیشتر به دنبال چه چیزی در اون هستید؟ و آیا فکر میکنید فارغ از هرگونه تعصب یا هر چیز دیگری اون سازنده شرقی بهتر میتونه خواسته های شما رو برآورده کنه و با شما ارتباط برقرار کنه یا اون سازنده غربی ؟

---------- نوشته در 09:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:52 PM ارسال شده بود ----------

من اگر اشتباه نکنم شما میفرمایید که محصولات ژاپنی به لحاظ محتوایی و ارتباط با بیننده موفق تر بودن تا محصولات آمریکایی. ولی شما اعتقاد دارید به لحاظ تکنولوژی و تصاویر بصری محصولات آمریکایی بهتر هستند . یعنی نظر شما اینکه محصولات آمریکایی بیشتر کمیت و تجاری بودن محصول رو در نظر میگیرند ولی ژاپنی ها روی کیفیت و بومی بودن محصول خود بیشتر تکیه دارند. درست میگم؟

از نظر محتوایی واقعا نمیشه بگی کدوما بهتره.ولی ژاپن به عنوان یک کشور کوچیک با سلایق و تفکرات خاص خودش خوب تونسته محصولاتش رو بین این همه کشور تو دنیا جا بندازه.چه تو بخش فیلم باشه چه بازی چه انیمه.مثلا انیمه "شهر اشباح" همون قدر شاهکاره که "WALL-E"هست.درسته سبک و ژانرشون متفاوته ولی اگه بدون در نظرگرفتن سبک و داستان و با درنظرگرفتن فرهنگ سازنده هاشون بخواهیم بررسی کنیم هر دوتاشون شاهکارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or