خبر رسمی سازندگان بازی Dune: Awakening اذعان کردند که کنسول Xbox Series S یه چالش برای بهینه‌سازی خواهد بود

dantemaximum

کاربر سایت
sshot-355.jpg
🟠 اسکات جونیور، مدیر تولید شرکت Funcom در صحبت با VG247 گفت که بهینه‌سازی بازی Dune: Awakening برای ایکس باکس سری S یک چالش خواهد بود.

او گفت:
این یکی از دلایلیه که اول روی PC منتشر می‌کنیم. چون باید خیلی بهینه‌سازی‌ها رو انجام بدیم قبل از اینکه روی ایکس باکس منتشر کنیم و اضافه کرد: بله، ایکس باکس سری S یک چالشه.

📌بازی Dune: Awakening در سال 1404 برای کنسولهای نسل نهمی و PC منتشر میشه

منبع

آخرین ویرایش:
حکایت مایکروسافت هم شده مصداق این ضرب المثل که میگه اون که به ما ن*ر**یده بود، کلاغ ک*ون دریده بود.
ببخشید کمی بی ادبی بود ولی خب حق مطلب رو به خوبی ادا میکنه.
یعنی کار به جایی رسیده که یه دولوپر درجه چندمی هم به خودش جرات میده چرندیات بگه و از سریز اس ایراد الکی بگیره.
اونم با وجود اینهمه بازی سنگین که به خوبی و بدون مشکل داره روی سریز اس اجرا میشه.

من به شخصه تو این نسل تا الان 3 تا سریز اس خریدم. برای افرادی که توان خرید ایکس یا ps5 و بازیهاش رو نداشتن.
سریز اس + گیم پس باعث شده قشر زیادی از جمله گیمر و کژوال گیمر، کنسول بخرن و بطور مستقیم و غیر مستقیم به بزرگتر شدن و پیشرفت صنعت کمک کنن.
امیدوارم در آینده هم مایکروسافت به خاطر غر زدنهای چهارتا دولوپر دوزاری و درجه چندمی، تحت تاثیر قرار نگیره و در نسل بعدی هم گزینه ارزونتر رو ارایه کنه.

سری اس اتفاقا کنسول خوبی هست ولی همون اول باید ماکروسافت میگفت واسه بازی های سنگین ساخته نشده و هدفش بازی های ایندی و گرافیک در حد نسل قدیم هست

اینکه سری اس به خاطر ضعیفتر بودن یه چالش واسه توسعه دهنده هاست مثل روز روشنه ولی همه بازیهایی که رو سری اس مشکل دارن رو pc و ps5 هم آنچنان بدون مشکل اجرا نمیشن.

هر بازی که رو کنسولهای نسل ۹ آدمیزادی اجرا شده رو سری اس هم تقریبا بدون مشکل بوده.

• Like
Reactions: m.a.t
من که از بیرون دارم نگاه میکنم از 8 سال پیش میتونستم حدس بزنم این اتفاق ممکنه برای یه کنسول مثل Series S بیفته، چطور چراغ سبز دادن بهش نمیدونم.
واقعا سواله برام مگه زمان عرضه RDR2 فروش One X به خاطر اجرای بازی با رزولوشن 4K نیتیو بیشتر نشد؟ اگه عقل داشتن بجای کنسول رده پایین میرفتن سراغ تکرار سناریوی One X. یعنی اسم Series X رو میذاشتن Series S و Series X میشد کنسول پرمیوم به مراتب قویتر. دویست دلار هم گرونتر میبود بازم توی 100% بازیهای 3rd پارتی بهترین عملکرد رو داشت و کلا یه جایگاه خاص در اذهان حداقل گیمرها، (نه عموم کژوال هایی که ممکنه کنسول بخرن) براش ایجاد میشد.

• Like
Reactions: RAFA_1992

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or