اشرف اسماعیل مدیر Assassin's Creed 4: Black Flag بیان کرد که آرزو دارد که این بازی در مصر باستان اتفاق بیفتد.او در مصاحبه ی خود با the Examiner گفت:"من نمی گویم که ما می خواهیم دست به چنین کاری بزنیم و مسیر داستانی این بازی را در مصر پیش ببریم من فقط می گویم که آرزو دارم به بازی مصر باستان را اضافه کنم.او گفت:"مصر باستان مکان بسیار جالبی خواهد بود.ما توضیحات بسیار جالبی برای این کار داریم,و این دستگاه Animus خواهد بود که به شما اجازه می دهد تا به هر جای تاریخ سفر کنید."همچنین او به این نکته اشاره کرد که اگر بخواهد خواشته اش را تحقق ببخشد 2ونیم دیگر زمان لازم دارد و این بازی بجای اینکه در 2014 عرضه شود در 2016 عرضه می شود.
او اشاره کرد که واقعا تعجب کرده است که بازی قبلی یعنی Assassin's creed 3 در زمانی اتفاق افتاد که بین مردم جنگ وجود داشت,ولی او گفت که این بازی جدید بهترین سری Assassin's creed خواهد بود."من می توانم بگویم سفر کردن در تاریخ و بازی کردن در تاریخ بهترین کاری هست که ما انجام می دهیم."او گفت:"ما هیچ وقت همچین قانونی را ثبت نکردیم که باید در هر سری از این بازی به زمان حال نزدیک تر شویم.ما یک مقدار از این تعجب کردیم که بعضی از مردم می گویند:'چطوری این امکان وجود دارد که به زمان گذشته سفر کرد؟'ما دستگاه animus را داریم.ولی من دوباره می گویم که مسیر آینده ی بازی مصر نخواهد بود.این تنها علاقه ی من است که مسیر بازی در مصر اتفاق بیوفتد."
در نوامبر 2011 Ubisoft از مردم یک نظر سنجی گرفت که می خواهند بازی Assassin's creed در چه دوره ی تاریخی و در چه کشوری اتفاق بیوفتد.
-درگیری های سلطنتی چین قدیم
-ظهور امپراتوری قدرتمند بریتانیا در دوران ویکتوریا انگلستان
-نقطه اوج سلطنت فرعون در مصر باستان
-حمله آمریکا به فاتحان اسپانیایی
-رویارویی میان مستعمره نشینان بریتانیایی و آمریکایی های بومی در طی انقلاب آمریکا
-سرنگونی امپراتوری تزار توسط کمونیست ها در طول انقلاب روسیه
-میدان جنگ جنگسالاری در ژاپن فئودال
-ظهور امپراتوری سزار در روم باستان
Assassin's Creed 4 director wants to take the series to ancient Egypt • News • PlayStation 4 • Eurogamer.net
او اشاره کرد که واقعا تعجب کرده است که بازی قبلی یعنی Assassin's creed 3 در زمانی اتفاق افتاد که بین مردم جنگ وجود داشت,ولی او گفت که این بازی جدید بهترین سری Assassin's creed خواهد بود."من می توانم بگویم سفر کردن در تاریخ و بازی کردن در تاریخ بهترین کاری هست که ما انجام می دهیم."او گفت:"ما هیچ وقت همچین قانونی را ثبت نکردیم که باید در هر سری از این بازی به زمان حال نزدیک تر شویم.ما یک مقدار از این تعجب کردیم که بعضی از مردم می گویند:'چطوری این امکان وجود دارد که به زمان گذشته سفر کرد؟'ما دستگاه animus را داریم.ولی من دوباره می گویم که مسیر آینده ی بازی مصر نخواهد بود.این تنها علاقه ی من است که مسیر بازی در مصر اتفاق بیوفتد."
در نوامبر 2011 Ubisoft از مردم یک نظر سنجی گرفت که می خواهند بازی Assassin's creed در چه دوره ی تاریخی و در چه کشوری اتفاق بیوفتد.
-درگیری های سلطنتی چین قدیم
-ظهور امپراتوری قدرتمند بریتانیا در دوران ویکتوریا انگلستان
-نقطه اوج سلطنت فرعون در مصر باستان
-حمله آمریکا به فاتحان اسپانیایی
-رویارویی میان مستعمره نشینان بریتانیایی و آمریکایی های بومی در طی انقلاب آمریکا
-سرنگونی امپراتوری تزار توسط کمونیست ها در طول انقلاب روسیه
-میدان جنگ جنگسالاری در ژاپن فئودال
-ظهور امپراتوری سزار در روم باستان
Assassin's Creed 4 director wants to take the series to ancient Egypt • News • PlayStation 4 • Eurogamer.net