سازنده God of War: Chains of Olympus ;گیم استاپ از هر کسی سواری می گیرد

این مشکلی هست که ممکنه در اینده گریبان‌گیره سونی و دیگران بشه و انها باید مشکلشون رو با GStop حل کنن نه با گیمر !!. مثلاً طوری نشه که بگن "چون قراره ما سواری ندیم به GS پس گیم رو دیجیتالی عرضه میکنیم به همون قیمت 60$".

یه چیزی واسه من سواله شدیدا؟!:-/ تا اون جایی که من دیدم قیمت بازیای دست دوم GS این قدر بالاست(2 تا 5 دلار کمتره فقط!) که من جای مشتریش بودم ترجیح می دادم نوشو بگیرم. یه خرده برام عجیبه این مساله!!

اگه عرضه دیجیتالی خوب جواب بده دیگه قاتحه اینا خوندس اگه شرکت ها دست به دست هم بدن دیگه کسی روی دیسک بازی نمیخره مستقیم دانلود میکنه و پولوش میده اونقت که بازی سنتر خالی میشه از فن بود و این خردفروش ها هم جمع میشن گرچه خدا اون روز نیار

تنها راه حل این موضوع اینکه ماکروسافت و سونی و نینتندو و شرکت های پابلیشر با هم یک قرارداد همکاری سر این موضوع امضاء کنن که بتونن این بخش به صورت قانونی در بیارن و بتونن جلو این کار بگیرن .

نه اینکه حرکت ماکروسافت که کلا تعطیل کنی نه حرکت سونی که کلا بی خیال باشه نه به نینتندو با اون ریجن لاکش .:|

یه چیزی واسه من سواله شدیدا؟!:-/ تا اون جایی که من دیدم قیمت بازیای دست دوم GS این قدر بالاست(2 تا 5 دلار کمتره فقط!) که من جای مشتریش بودم ترجیح می دادم نوشو بگیرم. یه خرده برام عجیبه این مساله!!
این بستگی به تاریخ عرضه گیم داره. قرار نیست مثلاً BF4 رو یک هفته بعد از ریلیز به شما بدن 20$ (دست‌دموش رو).

البته اینا هم دارن جوش خودشونو میزنن بالاخره باید مشکل بین خودشون حل بشه و تو وضعیت مشتری تغییر ایجاد نشه
البته همین الان سونی با توجه به حمایت از فروش دست دوم و ... به شدت داره عرضه دیجیتالی رو تقویت و باب میکنه و به سرعت داره به این سمت میره بطوریکه شاید اواسط یا اواخر نسل بعد نسخه دیجیتالی پا به پای عرضه ریتیل بشن

البته اینا هم دارن جوش خودشونو میزنن بالاخره باید مشکل بین خودشون حل بشه و تو وضعیت مشتری تغییر ایجاد نشه
البته همین الان سونی با توجه به حمایت از فروش دست دوم و ... به شدت داره عرضه دیجیتالی رو تقویت و باب میکنه و به سرعت داره به این سمت میره بطوریکه شاید اواسط یا اواخر نسل بعد نسخه دیجیتالی پا به پای عرضه ریتیل بشن

در همین 6 ماهه اخیر،همه ی بازی های AAA از کمپانی های بزرگ و کوچیک و حتی بازیای سطح پایین تر با اختلاف یک هفته دیرتر،در استور های پلی استیشن منتشر شدند.
همین الان نسخه های دیجیتالی SC:BLACK LIST ،AC:BLACK FLAG و WATCH DOGS در استور انگلستان موجود هستند برای پیش خرید با GIFT های مختلف.
سونی همین اواخر نسل ، جدیتشو به نمایش گذاشته که البته باید نسبت به پک فیزیکی،کاهش قیمت هم بدن روی این بازیا.

در همین 6 ماهه اخیر،همه ی بازی های AAA از کمپانی های بزرگ و کوچیک و حتی بازیای سطح پایین تر با اختلاف یک هفته دیرتر،در استور های پلی استیشن منتشر شدند.
همین الان نسخه های دیجیتالی SC:BLACK LIST ،AC:BLACK FLAG و WATCH DOGS در استور انگلستان موجود هستند برای پیش خرید با GIFT های مختلف.
سونی همین اواخر نسل ، جدیتشو به نمایش گذاشته که البته باید نسبت به پک فیزیکی،کاهش قیمت هم بدن روی این بازیا.

جدای از این ها سیستم پلاس هم خیلی گرایش به سمت نسخه ها دیجیتالی رو زیاد کرده و یکی از مهمترین هدف ها سونی از پلاس همین جا انداختن دانلود دیجیتالی هست که انصافا هم خیلی موفق بوده توش. ارائه رایگان ماهانه 2-3 تا بازی بزرگ و 1-2 تا بازی ارکید (با اومدن پلی4 تعداد این بازی ها هم 2-3تا افزایش پیدا میکنه) برای اعضا پلاس بلاخره هر کس رو وسوسه میکنه تا بازی مورد علاقشو یبار هم که شده دانلود کنه و نسخه دیجیتالیو تجربه کنه.

این بستگی به تاریخ عرضه گیم داره. قرار نیست مثلاً BF4 رو یک هفته بعد از ریلیز به شما بدن 20$ (دست‌دموش رو).
کلا تو همه یازیاش صدق می کنه.بازی نو 60 دلاری رو دست دوش میدن 55 دلار.وقتی نوش 30 دلار شد میدنش 27 دلار!!
خود شما حاضر نیستی دو سه دلار بیشتر بدی سلفون باز کنی خر کیف بشی؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or