این بستگی به تاریخ عرضه گیم داره. قرار نیست مثلاً BF4 رو یک هفته بعد از ریلیز به شما بدن 20$ (دستدموش رو).یه چیزی واسه من سواله شدیدا؟!تا اون جایی که من دیدم قیمت بازیای دست دوم GS این قدر بالاست(2 تا 5 دلار کمتره فقط!) که من جای مشتریش بودم ترجیح می دادم نوشو بگیرم. یه خرده برام عجیبه این مساله!!
البته اینا هم دارن جوش خودشونو میزنن بالاخره باید مشکل بین خودشون حل بشه و تو وضعیت مشتری تغییر ایجاد نشه
البته همین الان سونی با توجه به حمایت از فروش دست دوم و ... به شدت داره عرضه دیجیتالی رو تقویت و باب میکنه و به سرعت داره به این سمت میره بطوریکه شاید اواسط یا اواخر نسل بعد نسخه دیجیتالی پا به پای عرضه ریتیل بشن
در همین 6 ماهه اخیر،همه ی بازی های AAA از کمپانی های بزرگ و کوچیک و حتی بازیای سطح پایین تر با اختلاف یک هفته دیرتر،در استور های پلی استیشن منتشر شدند.
همین الان نسخه های دیجیتالی SC:BLACK LIST ،AC:BLACK FLAG و WATCH DOGS در استور انگلستان موجود هستند برای پیش خرید با GIFT های مختلف.
سونی همین اواخر نسل ، جدیتشو به نمایش گذاشته که البته باید نسبت به پک فیزیکی،کاهش قیمت هم بدن روی این بازیا.
کلا تو همه یازیاش صدق می کنه.بازی نو 60 دلاری رو دست دوش میدن 55 دلار.وقتی نوش 30 دلار شد میدنش 27 دلار!!این بستگی به تاریخ عرضه گیم داره. قرار نیست مثلاً BF4 رو یک هفته بعد از ریلیز به شما بدن 20$ (دستدموش رو).