سازنده amnesia:dark decent با عنوانی جدید باز میگردد

rahyarpaul

کاربر سایت
بعد از تاخیرهای متوالی amnesia:amfp و عرضه عنوانی متفاوت که باب میل طرفداران نبود اینبار سازنده dark decent دست به کار شده و در حال معرفی عنوان جدید است
نکته:amnesia:amfp ساخته the chinese room بوده و فقط ناشرش frictional games بوده است.
frictional games دامین جدیدی ثبت کرده که در چیزی همانند صفحات نقص بوت کامپیوتر مشاهده میشود.سایت مربوطه nextfrictionalgame.com هست .
در پایین سمت راست یک نوشته نامفهموم ظاهر شده است که escapist میگوید یک نوشته لاتین است به معنی (من فکر میکنم پس هستم)
هر 45 دقیقه یک در صد پر میشود پس به احتمال فراوان فردا عصر این صفحه 100% میشود
بعد از فصل نه چندان موفق دو عنوان ترسناک a:amfpکه ترسناک نبود و عنوان outlast که تقلیدی محض بود و بعد از مدتی کاملا یکنواخت میشد شاید دوباره عنوانی در سطح dark decent دوباره بیاید.

[url]www.vg247.com/2013/09/28/amnesia-developer-teases-next-game-with-website

[/URL]

دقیقا کجای منبع نوشته که Amnesia جدید ترسناک نبوده و Outlast تقلیدی محض بوده؟؟؟؟؟؟؟
واسه چی نظرات خودتون که درست هم نیست رو به خبر اضافه می کنین؟؟؟؟

خوب مگه من گفتم اونجا نوشته
ناموفق بودن amnesia amfp رو برو تو فروم chineseroom میبینی که همه این بازی رو مورد لطف قرار دادن از آشغال گرفته بهش گفتن تا بقیه چیزها و نمرات هم همینو میگه
اما outlast عنوانی یکنواخت شد یکبار شد بری تو کمد قایم شی و اون بیاد دو در رو باز کنه ،بجز تاریکی چه چیز دیگه ای داشت ،بعد از مدتی میشد حدس زد که اتفاق بعدی چیه
بعد اینم که یکنواخت میشه من نگفتم خیلی از نقدها رو میخوندی بهش اشاره داشت
و تقلید محض هم اینه که مثل amnesia و اون یکی که همین امسال عرضه شد و قشنگ هم بود یه موجودو میندازه دنبالت و فقط تو میتونی در بری و لا غیر ،ما به این میگیم تقلید.

ناموفق بودن amnesia amfp رو برو تو فروم chineseroom میبینی که همه این بازی رو مورد لطف قرار دادن از آشغال گرفته بهش گفتن تا بقیه چیزها و نمرات هم همینو میگه
اما outlast عنوانی یکنواخت شد یکبار شد بری تو کمد قایم شی و اون بیاد دو در رو باز کنه ،بجز تاریکی چه چیز دیگه ای داشت ،بعد از مدتی میشد حدس زد که اتفاق بعدی چیه
و تقلید محض هم اینه که مثل amnesia و اون یکی که همین امسال عرضه شد و قشنگ هم بود یه موجودو میندازه دنبالت و فقط تو میتونی در بری و لا غیر ،ما به این میگیم تقلید.

خب این حرفها چه ربطی به خبر داره؟؟؟؟؟
شما وقتی خبری رو ترجمه میکنی و واسش منبع قرار میدی حق نداری هرچی خواستی و به ذهنت رسید توش اضافه کنی!!!!
ضمن اینکه باز هم حرفاتون در مورد Amnesia و Outlast اشتباهه!
همین Amnesia خیلی از سایتهای معتبر مثل Gamespot ازش تعریف کردن و نمره خوبی هم بهش دادن,Outlast هم که حسابش معلومه و یکی از بهترین عنوانهای ترسناک چند سال اخیر بوده,چه شما قبول داشته باشی چه مخالف باشی!!!

اگر از Outlast و Amnesia خوشت نیومد میتونی بازی نکنی! دلیل نمشه بیای نظر خودت رو به خبر اضافه کنی و بدی به خورد خواننده!

من بحث نمیکنم و اینم آخرین جوابه
گفتی گیم اسپات یک سری بهش بزنیم ببینیم چی گفته در مورد out last
Outlast Review - GameSpot.com
بخونش خوبه اولا دو ایراد گرفته :1.دشمنان غیر انسانی و 2.فقدان تنوع دشمنان باعث شده که بعضی تا حدودی پیش بینی پذیر شده است
تو همون اولش هم خود منتقدش گفته که این بازی ایده اش رو از dark decent گرفته
نمره 7 از 10

Amnesia: A Machine for Pigs Review - GameSpot.com
در مورد aamfp دیگه صحبتی از ترسناک بودن در بازی نکرده بلکه نکته مثبت رو داستان فوق العاده دونسته که البته الان معلوم شده کاملا داستان برگرفته از سیاست بوده و بیشتر در مورد فاز روانی محیطهاش صحبت کرده
و به داستان ژوئن 1828 و حکومت و سلطنت پادشاهی مطلق بریتانیا برمیگرده و به همین خاطر مانند داستانهای مطرح نظیر مزرعه حیوانات بدین شکل بیان شده
machine of pigs یک ادونچر زیبا بود ولی نه دنباله عنوان ترسناک amnesia
فکر کنم برای نارضایتی یدک کشیدن عنوان amnesia توسط این عنوان یوزر ریت 5.7 کافی باشد و در مقابل dark decent با یوزر ریت 8.7
بعد در ادبیات فارسی واژه نه چندان به معنای عدم نیست و معنی عدم موفقیت در حد انتظار میدهد
Amnesia: A Machine for Pigs for PC Reviews - Metacritic
Amnesia: The Dark Descent for PC Reviews - Metacritic
در پایان نظر دادن در خبر درست نیست اما نظرم رو قبول دارم و اعتقاد دارم این دو عنوان در حد dark decent نیستند و نو آوری در ترس نداشتند و فقط در داستان برتر از آن بودند
و بحث فایده ندارد و ادامه بحث نخواهم داد

واسه ی من همین الان سایت بسته شد.
[h=1]Website Disabled[/h]

به احتمال زیاد دارن یه کاری روی سایت میکنن.
راستی نظرت در مورد موفق نبودن Amnesia AMFP و Outlast رو نباید توی یه تایپیک بگی!اگر یه سایت معتبر اینو میگفت میتونستی اینو بگی+منبع.مگر اینکه واقعا بازی گند زده باشه و همه قبول کرده باشن.همین الان چندتا از دوستان Outlast رو بهترین بازی ترسناک میدونن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or