سازنده ی Spec Ops The Line بازی جدیدش را در E3 امسال معرفی می کند

Schürrle

کاربر سایت
39140634407858326781.jpg

Yager Development،استودیوی سازنده ی عنوان Spec Ops The Line،در E3 امسال از بازی جدیدش رونمایی خواهد کرد.این خبر در صفحه ی تو.تر استودیو منتشر و اعلام شد.همچنین مشخّص شده که این بازی یک IP جدید بوده و ناشر آن Grey Box خواهد بود.
در دسامبر گذشته اخباری مبنی بر اینکه استودیو به دنبال استخدام افرادی برای ساخت یک پروژه ی نسل بعدی free-to-play است منتشر شد.

منبع

شاید نکته‌ی جالب برای من این بود که از Spec Ops: The Line خیلی خوشم اومد، شاید تنها ایرادی که خیلی واضح بود عدم تعادل در هوش مصنوعی بازی بود ولی با این وجود از عناصر داستانی بسیار خوبی بهره بردند و سیستم کاورگیری و دورنمایی که داشت سبب شد که بازی در دل من بشینه. همینطور استفاده‌ی بیش از حد از شن موجب شد که من با دیدن شنزارها احساس کنم که هر لحظه خطرات زیادی منو تهدید کنه، مراحل هم انصافاً متنوع بودند.

امیدوارم بازی بعدیشون هم مثل بازی قبلیشون به دلِ من بشینه و اگه F2P هم باشه که چه بهتر...

میبینم که بعضی ها مثل منم خوششون اومده :دی بازی خط داستانی عالی داشت مکانیزم گیم پلی هم خوب بود در کل در سطح انتظار ظاهر نشد ولی بازی واقعا پتانسیل بالایی داره اگه بازیسازها از مشکلاتشون اگاه باشن قطعا میتونن شماره 2 را عالی از اب در بیارن .

خوشبختانه بازی هم با نسخه جدید UE4 ساخته میشه که نشون بازیسازها از لحاظ کیفی به بازیشون ارزش میدند . امیدوارم شماره 2 بازی خوب از اب در بیاد .

كلا بازي خيلي خوبي بود ، داستان و روايت فوق العاده اما هوش مصنوعي و سختي بازي خيلي نامتعارف بود :d
گيم پلي خوبي هم داشت

تو نسل قبل بین بازی های اولیه های یک استودیو شاهکار بود.
من واقعا لذت بردم از بازی، از داستان و حتا گیم پلی بازی هم عالی بود. فکر کنم بزرگترین مشکل گیم پلی اون عدم حس برخورد گلوله با بدن سربازا بود که نصف حال و هوا رو میگرفت.

مظلوم ترین بازی نسل قبل رو ساختند این بیچاره ها=(( واقعا عالی بود بازیش داستانش که وحشتناک بود گیم پلی خوبی هم داشت.

شاید بخاطر مارکتینگ بد بوده باشه که نتونست اونجور که باید دیده بشه.

استدیوی خوش سلیقه ای هستن. این رو همین که وارد منوی بازی شدم و آهنگ Star Spangled Banner جیمی هندریکس رو شنیدم متوجه شدم.

البته چیزی که داستان بازی رو عالی از آب در اورد، روایت داستان بود. عنصر غافل گیری پایانی تو هیچ بازی به این شکل استفاده نشده بود.
صحنه آخر بازی که متوجه می‌شی بی سیم والکر اصلاً باتری نداشته فوق العاده بود!

آخرین ویرایش:
من این بازی رو ساعت 4 صبح اینطورا تموم کردم , 2 3 بار سکانس آخرشُ رفتم یکم از شدت کف و خونی که بالا میارم کم شه :|
بعد از اتقا که اومدم بیرون ساعت 6 صبح , بابام میگفت مگه جن دیدی , قیافت چرا اینطوریه :)))

عالی بود داستانش ... یکم بنظرم مظلوم واقع شد

گرافیکش OK بود.ولی گیم پلیش باعث شد 1 ساعت بیشتر نتونم پاش دووم بیارم.تعریف داستانش رو زیاد شنیدم ولی هر کاری کردم نتونستم دوباره سراغش برم.
تو اون یک ساعت از صدا گذاری بازی هم اصلا خوشم نیومد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or