سازنده بازی MGSV:این بازی را در 2 ساعت به پایان رساندید؟ما شما را استخدام میکنیم!

MR.Blonde

کاربر سایت
سازنده بازی MGSV:این بازی را در 2 ساعت به پایان رساندید؟ما شما را استخدام میکنیم!

MGSV_Ground_Zeroes_boxart.jpg

به تازگی اخباری درمورد کوتاه بودن بازی MGSV منتشر شد،و حتی خیلی ها گفتند که این بازی را در 2 ساعت به پایان رساندند.حال آقای Ken-Ichiro Imaizumi در توییتر در مورد این اخبار گفته است:

فراموش نکنید که این بازی چیزهایی دارد که ارزش تکرار آن را بالا میبرد.عده ای تمام ماموریت ها را انجام نداده اند و با این حال میگویند که این بازی خیلی کوتاه است.
همچنین آقای Imaizumi گفته است که اگر بتوانید برای اولین بار این بازی را انجام دهید در طی 2 تمام ماموریت ها را به پایان برسانید،میتوانید در استدیو KONAMIمشغول به کار شوید!

اگر برای اولین بار این بازی را انجام دهید و بتوانید تمام ماموریت ها را در عرض 2 ساعت به پایان برسانید،شما را استخدام میکنیم!
آیا شما این بازی را به پایان رسانده اید؟نظر شما در مورد مدت زمان گیم پلی چیست؟
با تشکر از DUAL SHOCKERS

گفتن برای اولین بار اگه کسی بازیرو تموم کنه!!!مطمئنن کسی که بازیرو تو 10 دقیقه تموم میکنه دفعه اولش نیت که داره بازی میکنه.یادمه اگه اشتباه نکنم یه بابایی هم بود که دارک سولز 1 رو تو 56 دقیقه تموم کرده بود که معلومه کسی که واسه اولین بار بازی میکنه نبوده.

هر کی بازی رو برای بار اول رو زیر دو ساعت تموم کنه سلطان mgsه:d! ماموریت دژاوو رو که باید برای باز کردنش 9 تا dog tag رو بگیرید فراموش نکردید که؟!
بعد این اولین بار کار رو خراب کرده مثلا میری میگی من همه ماموریت ها رو زیر 2 ساعت تموم کردم بهم کار بدید بعد میگن از کجا معلوم بار اولت بوده؟!:-/

الان میرم یه بازی میسازم که خط داستانیش 5 دقیقه باشه و ماموریت جانبی: به هر کدوم از تکسچرهای بازی دوبار شلیک کنی>100 ساعت گیم پلی:d

من الان دارم رو درجه سختیه hard ماموریت گراند زیرو رو میرم :| این اسلو موشن که خیلی کوتاه شده :دی‌( تو این درجه سختی ) دشمنا هم وسعت دیدشون بیشتر شده :|‌! کلا عاشق تاکتیکی کار کردن تو MGS ةم :دی

آقا نمیشه بگن مکس پین 2 رو زیر 2 ساعت تموم کنید ببریمتون تو R* ? :)
خدایی درسته هر کسی که یه بار بازی رو بره(بعضی ها دوبار) میتونه زیر این ساعت هم به راحتی همه ش رو تموم کنه.

این Kojima Production هم دیگه گندش رو درآورده! به زور میخواد بگه نه بازی کوتاه نیست!! دیگه فقط خواجه حافظ شیرازیه که نفهمیده بازی 2 ساعت بیشتر نیست (بلکه کمتر)!! حالا هر روز هم یه چیزی میگه! اول ارزش تکرارش بالا بود، بعدا ماموریت های جانبیش زیاد بود، الان هم که میگه برای بار اول اگه تونستی 2 ساعته تموم کن! ولشون کنی فردا میگن اگه تونستی تمام بازی رو سینه خیز 2 ساعته تموم کن!! یه اشتباهی کردین، بی خیال بشین برین تو بازی اصلی جبرانش کنین دیگه این بهانه تراشی ها برا چیه!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or