سازنده بازی Dreams می‌خواهد ساخته‌های کاربران فراتر از محدوده PS4 منتشر گردد

Fardad Maboudi

کاربر سایت
Dreams.jpg

استودیو Media Molecule سازنده بازی Dreams به تازگی از خواسته‌های خود برای محصول انحصاری کنسول PlayStation 4 گفته است. ساخته جدید این توسعه‌دهنده با استفاده از ابزارهایی که ارائه می‌کند اجازه می‌دهد تا کابران تنها درون خود Dreams به تولید بازی و یا هنر بپردازند. حال آن که اگر این استودیو راهی داشته باشد محدود بازی در آینده گسترش پیدا خواهد کرد.
در مصاحبه با وبسایت گیم‌اینداستری کریم اتونی (Kareem Ettouney) یکی از موسسین و کارگردان هنری Media Molecule به طور واضح اظهار کرد که ایشان و استودیو سازنده دوست دارند تا پلیرها را در جایگاهی قرار دهند که بتوانند ساخته‌های خود در بازی را در خارج از محدوده PlayStation منتشر کنند. اتونی در رابطه با برنامه‌های‌شان برای یک لایسنس تجاری صحبت کرد. این موضوع به تولیدکنندگان اجازه می‌دهد کارشان را منتشر کرده و از آن سود کسب کنند. در ابتدا استودیو سازنده فکر می‌کرد که این...

Continue reading...

مدیا مولکول با بازی Dreams شرایطی رو فراهم کرده تا محدودیتی برای خلق اثر وجود نداشته باشه
نکتۀ مهم‌تر اینه که در عناوین دیگری مثل Minecraft یا Mario Maker هم میشه بازی ساخت... اما در دریمز این موضوع خیلی وصیع‌تر و با کیفیت‌تر ارائه شده... میشه گفت تو این زمینه بهترینه.

مدیا مولکول با بازی Dreams شرایطی رو فراهم کرده تا محدودیتی برای خلق اثر وجود نداشته باشه
نکتۀ مهم‌تر اینه که در عناوین دیگری مثل Minecraft یا Mario Maker هم میشه بازی ساخت... اما در دریمز این موضوع خیلی وصیع‌تر و با کیفیت‌تر ارائه شده... میشه گفت تو این زمینه بهترینه.

تو ماینکرفت بیشتر تو دنیا میسازی
تو ماریو میکر هم مرحله (تازه اونم محدوده به ساید اسکرولر بودن)
(البته که دوتاشون فوق العاده اند و بیشتر این امر از کامیونیتی محشرشون میاد)

تو این واقعا میتونی "بازی" بسازی با مکانیک های خاص خودش عملا و خب کلا گستره اش تو یه فاز دیگس

واسه همین مدیا مولکول این قدر میخواد حقوق خالق هاش رو بیشتر از یه لول میکر ساده کنه... چون نتیجه کاری که می کنن صرف نظر از اسمی که روش خورده بیشتر و بهتر از یه چیزیه که تو RPG Maker درست شده

تو ماینکرف ابزار ساخت وساز تو دنیای ماینکرفت دستته تو mario maker ابزار دنیای mario و.......تو دریمز ابزار ذهن خودت >:)
پول دربیاریم؟ wow @-)هرچقدر که این ایده خفنه همون قدر هم من دلم میخواد این بازی انحصاری بمونه نمیخوام آقا گوربابای اهداف mm حسودم من جیم رایان نزار اینکار رو کنن [-o<:D:D:D:D:D:D:D:D

• Wow
  • Smile
Reactions: vaan 2 and Z-fan
این چند روز پیش یکی از بچه ها تو یکی از تاپیک ها گزاشته بود من هنوز تو کف این چیزیم که طرف ساخته خدایش کاش این بازی یک چند سال پیش میومد که من وقت بیشتری برای یه همچین بازی های داشتم .

فیل شکن باید داشته باشید:

این چند روز پیش یکی از بچه ها تو یکی از تاپیک ها گزاشته بود من هنوز تو کف این چیزیم که طرف ساخته خدایش کاش این بازی یک چند سال پیش میومد که من وقت بیشتری برای یه همچین بازی های داشتم .

بنده بودم :D اصلا یه چیز شاخی بود انتظار نداشتم ساختمون یهو بی افته ببین کامل بشه چی میشه @-) واسه همین خفن بودنشه که دوست دارم انحصاری بمونه :|

این صحنه بروز شد :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or