سازنده «Gears of War 4» در حال ساخت یک IP جدید است

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member
بر اساس اطلاعیه‌ای که در سایت رسمی «Storylab Productions» منتشر شده، «The Coalition» که وظیفه ساخت سری «Gears of War» را بر عهده دارد، در حال ساخت یک IP جدید است.

Screenshot_20180108-091258-740x366.png

Storylab پیش از این نیز در ساخت Gear of War Ultimate Edition و Gears of War 4 با The Coalition همکاری داشته است. اطلاعات بیشتری در مورد این پروژه منتشر نشده است.

Read the whole post here.

هیچ خبری از گیرز بعدی هست؟:(
گیرز بعدی هم در حال ساخته :D الان با گوشی هستم و نمیتونم لینک بدم ولی به نظر میاد استودیو به ۲ تیم تبدیل شده و دارن همزمان ۲ بازی رو پیش میبرن.

آخرین ویرایش:
گیرز بعدی هم در حال ساخته :D الان با گوشی هستم و نمیتونم لینک بدم ولی به نظر میاد استودیو به ۲ تیم تشکیل شده و دارن همزمان ۲ بازی رو پیش میبرن.
خدا خیرت بده جوون که چقدر خوشحالمون کردی توی این بازار خرابی:x
با توجه به حرفای اسپنسر که گفته بود بازی ها رو دیگه زود معرفی نمیکنن امیدوارم E3 امسال رو دیگه بترکونن و بازیاشون هم 2018 عرضه بشه

• Like
Reactions: hitman68
خب مثل اینکه مایکروسافت به خبرنگار gamesradar گفته که استدیو کوالیشن تنها بر روی سری گیرز کار میکنه!

البته این مورد رو نمیشه به معنی تکذیب رسمی قلمداد کرد ولی چند وقت پیش یک بنده خدایی که مثل اینکه معتبر هست گفته بود استدیو کوالیشن با همکاری یک استدیو ثانوی بر روی نسخه جدیدی از پرفکت دارک کار میکنه (مثل همکاری ترن10 با پلی گراند برای ساخت Horizon) و به نظرم میشه برداشت کرد اگر بازی جدیدی درکار باشه همکاری کوالیشن در حد کمک فنی باشه.

در کل باید ببینیم چی میشه ولی خب هر چیزی محتمل هست

Microsoft says the Gears of War 4 studio's sticking with the series, so what does this new IP announcement mean? | GamesRadar+

مشخصه که ماکرو هنوز ادم نشده:| هر ip میخره با وجود پتانسیل زیاد به شدت افت میکنه اگه بخوان ادامه ای از گیرز تو همین یکی دو سال اینده بدن پس....از نظر من سری باید باهمون 3 تموم میشد

• Like
Reactions: g4mer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or