شایعه ساختPrey 2 به Arkane Studios رسید.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

به نظر می رسد عنوان Prey 2 دیگر توسط استدیوی Human Head ساخته نمی شود و Arkane Studios وظیفه ساخت ان را به عهده گرفته است.طبق اطلاعات منبعی نزدیک به سایت Kotaku استدیوی Human Head برای یک سال منتظر تصمیم Bethesda در مورد سازنده بازی بوده است.حتی پس از نمایش بازی در E3 2011 مدتی هم ساخت بازی در Obsidian ادامه پیدا می کرده است.حتی Bethesda استدیوی Rebellion را نیز مدتی مسئول ساخت کرده بوده که به نتیجه ای نرسیده است.حال به نظر می رسد بازی بالاخره به Arkane Studios رسیده تا آن را کامل کند.هرچند تعدادی از اعضای تیم از کار کردن روی Prey 2 راضی نیستند اما سران Arkane به آنها می گوییند توجهی به اسم Prey نکرده و به آن به عنوان System Shockی جدید نگاه کنند.
در حال حاضر Arkane از دو تیم تشکیل شده است یکی در Austin, TX و دیگری نیز در Lyon, France.همچنین شایعه شده بود که استدیو بر روی ادامه Dishonored نیز کار میکند که با توجه به دو تیم مجزا احتمال آن نیز وجود دارد که هر تیم بر روی یکی از این عناوین کار میکنند.
Kotaku اعلام کرده این اطلاعات را برای مدت زیادی در اختیار داشته و تا وقتی که از بخش اعظم آن مطمئن نشده بوده آنها را فاش نکرده است.اما حالا با توجه به رو شدن اطلاعاتی مشابه در Prey 2 fansite Alien Noire سایت Kotaku نیز آنها را فاش کرده است.
هنوز اظهار نظری از سوی Bethesda نشده است.

منبع

من نمیفهمم چرا bethesda اینطوری داره عمل میکنه؟ اون از wolfenstein که ورداشتن ip استودیوی id رو دادن به M.G که با توجه به عکس و تریلری که ازش دیدم شک دارم اعضای این استودیو حتی نسخه های قبلی رو از نزدیک هم دیده باشن(کاری به کلیت بازی و خوب یا بد بودنش ندارم ولی بازی هرچی که هست به هیچ وجه wolf نیست) اینم از Prey 2 که من اصلا نفهمیدم بازی ای که خودش کلی ایده و ابتکار داشت توی نسخه ی 1 (ایده ی پورتال هاش زمینه ساز ساخت غول این نسل یعنی Portal 2 شد) اول که اومدن فضای کلی بازی رو عوض کردن که حالا دست برقضا توی نمایشی که تو E3 2011 داشت بازم خیلی خوب دراومده بود(هرچند جو نسخه ی 1 اصلا دیده نمیشد توش) حالا هم که بازی رو توی صد تا استودیو دست به دست کردن.هر چند که من به Arkane ایمان دارم ولی بازم از این میترسم که prey 2 هم تحت تاثیر تفکرات این استودیوی جدید بیشتر شبیه dishonered بشه تا ادامه ای برای prey . (مثل wolf که انگار داری Chronocles of riddick مبینی ).

آخرین ویرایش:
این بازی هم به سرنوشت هاف لایف 3 ،دووم 4 و کوایک 5 دچار میشه ...بی عرضگی و نبود ایده برای عناوین ذکر شده موج میزنه.
کاملا با حرفت موافقم امیر.الان چندین سال هستش که دارن به قول خودشون روی این بازی کار میکنن و هنوز نتونستن بازی رو دست استدیویی بدن که بتونن ساخت بازی رو به اتمام برسونن.

PREY 2 با امکانات دیز آنرد فوق العاده میشهها :دی یه لحظه اون جو خفن DH رو با این بازی مخلوت کنید ! تمومه بازی از الان 8 رو شاخشه :دی

با اجازت نتیجه این هردمبیلی بهش میگی گیم افتضاح میشه!زمین تا آسمون فرق دارن این دوتا.Dishonored یه اکشن خیلی آرومِ که نیاز به برنامه ریزی و فکر قبلی برای هر حرکتی داره.از اونطرف Prey 2 با توجه به تریلری که تو E3 2011 دیدیم یه Run'n Gun با المان های پارکور.

نیتجه نهایی این بازی هم هر چی بشه یه چیزی در حد Duke Nukem Forever از آب درمیاد.

مثل wolf که انگار داری Chronocles of riddick مبینی
دقیقاً! تم بازی Starbreezeـی هستش گرافیکش هم فرق زیادی با Riddick 2004 نمیکنه! من که میگم شباهت زیادی به Syndicate داره! :d:(داستان بازی هم که زیادی تخیلی شده دیگه (اینجور که از تصاوری پیداست)!.
وقتی Creator بازی بالا سر ip نباشه هر بلایی ممکنه سر بازی بیاد! هر چند کارمک گفته من راضیم،ولی چرندی بیشتر نگفته! بازی رو دودستی بدن دست یه استادیو بی تجربه توقع حفظ اصلیات بازی نباید داشته باشیم ...

یکی از طراحان و نویسندگان سابق بازی که در Human Head کار می‌کرده گفته: Bethesda درباره Prey 2 دروغ می‌گیه. بازی تا 6 ماه پیش کامل بوده. خیلی از بازی تعریف کرده و گفته Human Head یک بازی کامل و خوب درست کرده بوده با اینکه تیم کوچکی داشته ولی این تیم رو نادیده گرفتند. اگر دقت کرده باشید Human Head در طراحی مراحل بایوشک بی‌نهایت به IG کمک می‌کرده پس عملا Bethesda داره یک چیزی رو مخفی می‌کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or