ساخت Remember Me 2 بستگی به اجازه CAPCOM دارد

Mr. Worldwide

کاربر سایت
header.jpg

Remember Me بازی بود که ایراداتی متعددی داشت، بازی در Paris جریان داشت و Dontnod Entertainment با همکاری CAPCOM این بازی را توسعه داده بودند. Jean-Maxime Moris در خصوص شماره دوم بازی صحبت هایی را انجام داده است.

Jean-Maxime Moris در نقش Creative Director استدیو Dontnod است در مصاحبه با Siliconera بیان کرد:"
خوب ما قطعا علاقه به کار برروی ادامه این بازی داریم، ما می دانیم که در Remember Me 2 چه کاری باید انجام بدهیم. داستان اصلی بازی نوشته شده است و ما می دانیم که چگونه و چطور مواردی به آن اضافه کنیم. می دانیم چه مشکلاتی را باید رفع کنیم؛ بازی برای توسعه آماده است ولی این بستگی به اجازه Capcom دارد."

او همچنین در مورد Life is Strange گفت:"
در حال حاضر تمرکز ما برروی Life is Strange است. من امیدوارم ما بتواینم بیشتر از 5 قسمت از Life is Strange را بسازیم. ما نیاز به سرمایه گذاری برروی کار خود داریم. ما برای Season 2 ایده هایی نیز داریم. ما باید ببینیم Square Enix چه انتظاراتی از season اول دارد و چه تصمیماتی می گیرد. بنابراین ما کار برروی فصل دوم را آغاز نکردیم، بلکه فعلا در Dontnod مشغول طرح مراحل بسیار اولیه و ایده های آن هستیم."

قسمت اول Life is Strange اکنون دردسترس است و قسمت دوم نیز به نظر ماه مارس عرضه می شود.

منبع

نسخه قبلی از نظر گرافیک و گیم پلی و فضاسازی ها خیلی خوب بود اما بنظرم فایتینگش بشدت مشکل داشت!
خیلی زود برام تکراری شد و هر مرحله تنها چیزی که به فایتینگ اضافه میشد این بود که سه بار لگد سه بار مشت بعد یک حرکت جدید میره و بخاطر همین من نتونستم تا آخرش برم و خیلی زود واسم خسته کننده شد!
و دلیل اینکه نمرات جالبی نگرفت بنظرم همین بود!

مشکلات نسخه قبلو حل کنن خوب از آب در میاد!

Remember Me درسته مشکلات زیادی داشت، ولی با این اوصاف بازم خیلی قشنگ بود.
بخصوص محیط های بازی معرکه بودن

رو ضعف های قسمت 1 بیشتر کار کنن بخصوص تو گیم پلی بازی خیلی قشنگ از آب در میاد

نسخه قبلی از نظر گرافیک و گیم پلی و فضاسازی ها خیلی خوب بود اما بنظرم فایتینگش بشدت مشکل داشت!
شاید Fightingـش مشکل داشت ولی به نظر من خیلی جالب بود :d همین arrange کردن کمبوهای مختلفش لذتبخش بود! کلاً بازیش رو خیلی دوست میداشتم :d

قسمت اول با تمام مشکلاتش عالی بود
فقط یکم روی فایتینگ کار کنن که زود تکراری نشه و یکم کاراکتر اصلی خوشگلتر بسازن چی بود این خخخ
بقیه موارد مشکل نداشت داستانش بنظرم خیلی قشنگ بود

همون موقع که بازی رو تموم کردم یه سری ایرادات گیم پلیش رو گفتم که همونا رو اینجا هم میزارم:
اما از همه اینا که بگذریم میرسیم به گیم پلی.قبل از اینکه برم سروقت مشکلات گیم پلی اول لازمه بگم که تنوع دشمن ها بسیار زیاده و نلین هم راه های زیادی برای مبارزه با اونها داره که همین موضوع باعث جذابیت گیم پلی و مبارزات بازی میشه (خصوصا وقتی همه قابلیت های نلین رو باز کرده باشید) اما خب گیم پلی هم ایراداتی داره که پایینتر بهشون اشاره میکنم.

گیم پلی چندتا ایده جالب داشت که متاسفانه بعضی هاشون درست اجرا نشده بودن. اولین و جالبترین ایده بازی ساخت کمبوهای مختلف بسته به سلیقه بازیکن بود که متاسفانه سازنده ها نتونسته بودن به خوبی اجراش کنند.

تعداد کمبوهای بازی برای یه بازی کمبو محور خیلی کم بود. اگه اشتباه نکنم در مجموع 5 یا 6 کمبو در بازی وجود داشت که شما باید با قرار دادن حرکات در جای خودشون کمبوی مخصوصا خودتون رو درست کنید. متاسفانه سازنده ها بجای اینکه بیان ابتدا ترکیبی از کمبو های کوچیکتر رو ایجاد کنند و بعد از اون چند کمبوی بزرگتر برای بازیکن قرار بدن، فقط یک کمبو 3 حرکتی ایجاد کرده بودن و بقیه کمبوها همگی طولانی و پیچیده بودن که این جهش ناگهانی میتونه باعث سردرگمی بازیکن و عدم تواناییش در اجرای کمبوهایی که میخواد بشه.

هرچند لازم به ذکره که شما خودتون میتونید کمبو رو ناتموم بزارید و برای خودتون کمبوهای کوچیکتر درست کنید ولی به دلیل اینکه توی بازی از قبل Input ها (دکمه ها) توی کمبوها دسته بندی شدن و تعداد کمبوها نیز از قبل مشخص شدن با کوچیک کردن کمبو شما در واقع دارید توانایی های خودتون رو محدود میکنید چون اینطوری تعداد زیادی از Input ها بی استفاده میمونند.
علاوه بر این مشکلات بعد از اجرای هر ضربه بازی یه مکث کوچیک در حد نیم ثانیه میکنه تا در واقع به بازیکن نشون بده ضربه اش به حریف برخورد کرده که همین موضوع باعث میشه تا مبارزات بازی اون نرمی و روونی لازم رو نداشته باشند.

دومین مشکل بازی به نظرم نبود Lock-On ـه. بارها برای خودم پیش اومد که موقع اجرای یه کمبو مجبور شدم ضربات دشمنان رو جاخالی بدم و وقتی خواستم کمبو ـم رو ادامه بدم Nelin به یه دشمن دیگه حمله کرده که باعث شدن کمبو قبلی من ریست بشه. Remember Me یکی از اون بازیهاست که بشدت به Lock-On احتیاج داره و امیدوارم سازنده ها توی نسخه های بعدی این قابلیت رو توی بازی قرار بدن.

مشکل بعدی دوربین بازیه که خیلی وقتا اصلا نه نلین رو نشون میده و نه دشمن رو و حتی اکثر اوقات به صورت دستی هم به سختی میشه کنترلش کرد. و آخرین اشکال بازی پلتفورمینگ ساده اونه که اصلا شما رو به چالش نمیکشه.

در کل به نظرم Remember Me یه بازی خیلی خوب با ایده های تازه و فوق العاده بود که پتانسیل خیلی زیادی داشت اما سازنده ها نتونستن به خوبی از این پتانسیل استفاده کنند.

به نظرم اگر بتونند این موارد رو اصلاح کنند نسخه دوم میتونه عنوان به یاد موندنیی بشه. من که امیدوارم کپکام بهشون یه شانس دیگه بده. (هرچند وضعیت مالی کپکام هم زیاد جالب نیست و بعید میدونم بتونه ریسک کنه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or