اما از همه اینا که بگذریم میرسیم به گیم پلی.قبل از اینکه برم سروقت مشکلات گیم پلی اول لازمه بگم که تنوع دشمن ها بسیار زیاده و نلین هم راه های زیادی برای مبارزه با اونها داره که همین موضوع باعث جذابیت گیم پلی و مبارزات بازی میشه (خصوصا وقتی همه قابلیت های نلین رو باز کرده باشید) اما خب گیم پلی هم ایراداتی داره که پایینتر بهشون اشاره میکنم.
گیم پلی چندتا ایده جالب داشت که متاسفانه بعضی هاشون درست اجرا نشده بودن. اولین و جالبترین ایده بازی ساخت کمبوهای مختلف بسته به سلیقه بازیکن بود که متاسفانه سازنده ها نتونسته بودن به خوبی اجراش کنند.
تعداد کمبوهای بازی برای یه بازی کمبو محور خیلی کم بود. اگه اشتباه نکنم در مجموع 5 یا 6 کمبو در بازی وجود داشت که شما باید با قرار دادن حرکات در جای خودشون کمبوی مخصوصا خودتون رو درست کنید. متاسفانه سازنده ها بجای اینکه بیان ابتدا ترکیبی از کمبو های کوچیکتر رو ایجاد کنند و بعد از اون چند کمبوی بزرگتر برای بازیکن قرار بدن، فقط یک کمبو 3 حرکتی ایجاد کرده بودن و بقیه کمبوها همگی طولانی و پیچیده بودن که این جهش ناگهانی میتونه باعث سردرگمی بازیکن و عدم تواناییش در اجرای کمبوهایی که میخواد بشه.
هرچند لازم به ذکره که شما خودتون میتونید کمبو رو ناتموم بزارید و برای خودتون کمبوهای کوچیکتر درست کنید ولی به دلیل اینکه توی بازی از قبل Input ها (دکمه ها) توی کمبوها دسته بندی شدن و تعداد کمبوها نیز از قبل مشخص شدن با کوچیک کردن کمبو شما در واقع دارید توانایی های خودتون رو محدود میکنید چون اینطوری تعداد زیادی از Input ها بی استفاده میمونند.
علاوه بر این مشکلات بعد از اجرای هر ضربه بازی یه مکث کوچیک در حد نیم ثانیه میکنه تا در واقع به بازیکن نشون بده ضربه اش به حریف برخورد کرده که همین موضوع باعث میشه تا مبارزات بازی اون نرمی و روونی لازم رو نداشته باشند.
دومین مشکل بازی به نظرم نبود Lock-On ـه. بارها برای خودم پیش اومد که موقع اجرای یه کمبو مجبور شدم ضربات دشمنان رو جاخالی بدم و وقتی خواستم کمبو ـم رو ادامه بدم Nelin به یه دشمن دیگه حمله کرده که باعث شدن کمبو قبلی من ریست بشه. Remember Me یکی از اون بازیهاست که بشدت به Lock-On احتیاج داره و امیدوارم سازنده ها توی نسخه های بعدی این قابلیت رو توی بازی قرار بدن.
مشکل بعدی دوربین بازیه که خیلی وقتا اصلا نه نلین رو نشون میده و نه دشمن رو و حتی اکثر اوقات به صورت دستی هم به سختی میشه کنترلش کرد. و آخرین اشکال بازی پلتفورمینگ ساده اونه که اصلا شما رو به چالش نمیکشه.
در کل به نظرم Remember Me یه بازی خیلی خوب با ایده های تازه و فوق العاده بود که پتانسیل خیلی زیادی داشت اما سازنده ها نتونستن به خوبی از این پتانسیل استفاده کنند.