ساخت God of War III تمام شده است.

Silent Death

کاربر سایت
godofwarIII4.jpg

John Hight یکی از کارگردانان شرکت سونی به US PS Blog گفت که ساخت بازی God of War III تمام شده است.

"ساخت بازی کاملا تمام شده - ما هیچ چیز به بازی اضافه نخواهیم کرد. ما نسخه ی بتای بازی را ساختیم و مشغول بازی و امتحان آن هستیم, بازی را مورد ارزیابی قرار می دهیم تا مطمئن شویم بازی به اندازه ی کافی لذت بخش است, پیچیدگی بازی را می سنجیم تا بیش از حد نباشد و البته بازی را بهینه سازی می کنیم تا به صورت کاملا روان اجرا شود."

بازی مارچ 2010 عرضه می شود.

منبع

پ.ن: تاپیک قبلی (Halo: Reach بازی سال 2010 خواهد شد نه GT5) چی شد؟! :confused: :eek:

ایولا دیگه وقتشه سیبیلی چرم کنیم :baby: من دیونه میشم تا بازی بیادش هر چند دموشو 120 بردمش اخر:love:
عزیز دلم میتونم از شما خواهش کنم همونطور محاوره ای صحبت میکنید اونو به صورت نوشتار درنیارید ؟ خدا وکیلی کامنت هاتون از نظر دستوری و قواعد نوشتاری اصلا قابل درک نیست .
یه ذره بیشتر دقت کنید تا کاربر های کم سوادی مثل من قادر به درک کردن مفهوم کامنت شما باشن .
مرسی عزیزم .:blushing:

===============

خب از الان تا فوریه میرن تو کار تست و رفع باگ و بعد از اون هم میره برای پکینگ و Ad ها تلوزیونی و ... ! وای که 3 ماه تحمل چقدر سخته .:biggrin1:

فک کنم باید امسال رو دور و بر مسافرت خط کشید چون باید نصف بیشتر حقوقم رو بدم بازی.
خدا کنه به مانند نسخه اول به ما یکی یه حال اصاصی بده.
ممنون بابت خبر احمد رضا.

ای جانم به فدایشان :d
3 مله تحمل واقعا سخته!!!بیش از حد سخته!! میترسم تو این 3 ماه یک کاری دست خودم بدم :d
امیدواریم تو این همه وقتی که گزاشتن برای رفع اشکال هیچ مشکلی تو بازی نبینیم :love:

دزدی از جدیدترین نوعش! :دی اینجا رو ببینید! با تغییر رنگ و لعاب کپی زده طرف! :دی
اُه اُه اینا دیگه کی بودن !
پ.ن.عزیز سایتی که در و پیکر نداشته باشه همین میشه دیگه !
احتمالا این برادر Ahmad King، کاربر فعال بخش "اخبار دزدی" هستن !:laughing:

دزدی از جدیدترین نوعش! :دی اینجا رو ببینید! با تغییر رنگ و لعاب کپی زده طرف!

خیلی جاها دیدم اخبار سایت BC رو کپی کنن البته در بعضی موارد منبع هم همین جا رو قرار میدن این نباید جای نگرانی باشه به نظرم و خیلی هم خوبه

دو تا خبر گفتیم یکی تکراری بود یکی دیگش نمیدونم چرا قفل شد
:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or