ساخت یه تیم انیمیشن سازی توسط فلش

nobakht

کاربر سایت
سلام . من علیرضا هستم . اهل آبادان . راستش را بخواین می خوام یه تیم انیمیشن سازی بسازم . درسته که جاش اینجا نیست ولی دیگه چکار کنم . شرمنده .
به تمامی افرادی که برنامه Macromedia Flash بلدند و روی آن مهارت دارند یه خبر می دم .
من می خوام یه تیم بسازم . اول از همه بگم نه به کسی پول میدم و نه از کسی پول می گیرم . هر کی تو این زمینه ها میتونه کمکم کنه به ID من خبر بده تا با من همکاری کنه . ( کاری به سن و محل سکونت نداریم . )

- ساخت کاراکتر های طنز یا جدی (2 نفر ) یکیش خودم هستم .
- صداگذاری دقیق (1 نفر )
- برنامه نویسی با Flash به طور عالی یا متوسطه (2 نفر ) یکیش خودم هستم
- داستان نویسی (1 نفر )
- به حرکت دراوردن اجسام ( 1 نفر )
- ساخت یه وبلاگ زیبا برای تیم ( 1 نفر)

آیدی من هست : Darkprinceofworld

قربان همه ی شما ، علیرضا :cool:

داستان نویسیه چی ؟ انیمیشن؟
من داستان نویسی رو هستم ولی باید بدونم موضوع خاصی می خوای یا هز چی که راحتم ؟
و جزییات بیشتر از کلیت طرحت و هدف تیم هم بدی, بد نیست .;)

داستان نویسیه چی ؟ انیمیشن؟
من داستان نویسی رو هستم ولی باید بدونم موضوع خاصی می خوای یا هز چی که راحتم ؟
و جزییات بیشتر از کلیت طرحت و هدف تیم هم بدی, بد نیست .;)
سلام . دوست عزیز فعلا داستان خاصی انتخاب نشده . اگه شما داستان جالبی داری بهم PM بده .
my id : darkprinceofworld

هدف از ساخت تیم ساخت انیمیشن زیبا با فلش است که بلکه بتونیم تو جشنواره ای شرکت کنیم و یه جایزه برنده شیم . البته تا زمانی که تیم کامل نشه ، تیم شورع نمی کنه .
لطفا هر کی Flash بلده یا کس را می شناسه که بلد باشه ID را بده .

خوب حالا یه کلیتی از کار اینجا بگو , مثلا داستان ِ آموزشی باشه , واقعی باشه , بازی باشه ,من داستان کوتاه زیاد نوشتم ولی نمی فهمم یعنی برای شما داستان تخیلی مد نظر هست یا واقعی یا مثلا آموزنده برای نو جوان ها ! یا جشنواره خاصی مثلا آب رو در نظر داری؟

خوب حالا یه کلیتی از کار اینجا بگو , مثلا داستان ِ آموزشی باشه , واقعی باشه , بازی باشه ,من داستان کوتاه زیاد نوشتم ولی نمی فهمم یعنی برای شما داستان تخیلی مد نظر هست یا واقعی یا مثلا آموزنده برای نو جوان ها ! یا جشنواره خاصی مثلا آب رو در نظر داری؟

دوست عزیز می خوام داستان طرفای رزمی باشه . آقا کسی را شما پیدا نکردی که فلش بلد باشه . فعلا که جز شما و خودم کسه دیگه ای تو تیم نیست :((

نه کسی نیافتم ولی اگه تو فروم سایت p30world یه تاپیک بزنی لینک اینجا رو بدی خوب می شه ,بچه های فعال اونجا زیادن ,بعد اگه قرار ِ انیمیشنمون حالت دمو داشته باشه من تجربه ی کارگردانی هم دارم ,یه سناریو ی رزمی هم آماده دارم ;) می مونه طزاحای تیم (اصل کاری) :(

نه کسی نیافتم ولی اگه تو فروم سایت p30world یه تاپیک بزنی لینک اینجا رو بدی خوب می شه ,بچه های فعال اونجا زیادن ,بعد اگه قرار ِ انیمیشنمون حالت دمو داشته باشه من تجربه ی کارگردانی هم دارم ,یه سناریو ی رزمی هم آماده دارم ;) می مونه طزاحای تیم (اصل کاری) :(
باشه حتما یه تاپیک تو این Forum که گفتی می زنم . طراحان سایت که فعلا خودم یکیشون هستم . یکی دیگه هم نیاز داریم که Background های انیمیشن را بسازه . یک دیگه هم می خوایم که بتونه صداگذاری دقیق کنه .
راستی این ID منه . Add کن تا با هم دیگه بیشتر آشنا بشیم .;)

سلام عليرضا ،
من حميد هستم. کار خوبيه که مي خواي يه تيم انيميشن سازي درست کني منم با اينکه تازه 2 ساله که وارد خانواده انيميشن سازا شدم ولي مي تونم تو صداگذاري يا وبلاک نويسي يا به حرکت درآوردن اجسام کمکت کنم. در ضمن من مشهد زندگي مي کنم.
ايميلمه : hamidataie.70@gmail.com شمارتو برام بفرست تا با هم در اين مورد صحبت کنيم. ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or