ساخت نسخه‌ی PS4 بازی Rise of the Tomb Raider به اتمام رسید

VICTORLyNCH

کاربر سایت
#82.jpg
کار ساخت نسخه‌ی PS4 بازی Rise of the Tomb Raider به اتمام رسید یا به اصطلاح "گُلد [Gold]" شد؛ این به این معنی‌ست که بازی در زمان مقرر [ماه اکتبر] بدون هیچ تاخیری عرضه خواهد شد و آماده‌ی تحویل به مشتریان جهانی‌اش است.

شرکت Square Enix از طریق یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد:" Square Enix، Crystal Dynamics و Nixxes Software امروز اعلام می‌کنند که کار ساخت و توسعه‌ی Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration به اتمام رسیده و این بازی آماده‌ی عرضه برای سراسر جهان در تاریخ 20 مهر ماه [11 اکتبر میلادی] است. در بازی Rise of the Tomb Raider، لارا بیش از یک بازمانده خواهد شد و برای جستجوی رازی خانوادگی سفر خواهد کرد. او به کاوش در جهانی گسترده و خشن می‌پردازد و علاوه بر مبارزه، مقبره‌های مرگبار متعددی را نیز کشف می‌کند."

نسخه‌ی PS4 این بازی علاوه بر محتوای اصلی شامل بسته‌های الحاقی [عرضه شده] و پشتیبانی از هدست واقعیت مجازی Playstation VR نیز می‌شود. علاوه بر بسته‌های الحاقی‌ای که تاکنون برای پلتفرم‌های PC و Xbox One این بازی ارائه شده این نسخه شامل یک بسته‌ی الحاقی تازه و بزرگ نیز می‌باشد.

بسته‌ی الحاقی تازه معرفی شده برای این بازی برای تمام کسانی که پیش از این Season Pass آنرا برای PC و Xbox One خریداری کرده‌اند نیز در دسترس قرار خواهد گرفت. Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration در تاریخ سه شنبه 20 مهر ماه [11 اکتبر میلادی] برای کنسول PS4 منتشر خواهد شد.

منبع

20 مهر منتظر 20 آبانم :((:| ، چه وعضشه :D این همه تاخیر 1 ماه دیگه هم روش (نه که PRO رو ما هم DAY 1 میخریم :| واسه همین زمانبندیمون دقیقه:D ) بچه ها این تور کوجیمائو سرنی چی شد ؟؟ میخوام بهش بگم مارک ... تو اسم خودتو میزاری مسلمون ؟؟ :D

• Like
Reactions: gamer1998y
با توجه به اینکه من چند ماه هست که اکس باکس وان را خریدم صبر کردم تا نسخه ps4 را بازی کنم. طبق فرمایشات دوستان من از انچارتد 4 خیلی بهتر هست.

با توجه به اینکه من از انچارتد 4 خوشم نیومد قطعا و حداقل از این عنوان لذت بیشتری را نسبت به انچارتد 4 خواهم برد.(بماند که من اصلا از انچارتد 4 خوشم نیومد)

• Like
Reactions: hitman68
بازی که همه دنیا تحسین کردند و واقعا عالی هستش تو دو خط سه بار گفتی خوشم نیومد.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
امیدوارم این بازی کم فروش بکنه رو pS4 و با کله زمین بخوره که انقدر PS4 دارها رو معطل کرد.
گرچه من رو pc بازیش کردم...

• Like
Reactions: jhoobin
هر موقع قیمتش برابر با The Order: 1886 تو سایتهای دست دوم فروشی شد شاید بهش فکر کنم:laughing:
مگه اینکه بازیش کرده باشی روی PC که انقده راحت میتونی تا اون موقع صبر کنی ، من DAY1 میگیرم . تنها ناراحتیم اینه که دوس داشتم روی PRO تجربش کنم .

مگه اینکه بازیش کرده باشی روی PC که انقده راحت میتونی تا اون موقع صبر کنی ، من DAY1 میگیرم . تنها ناراحتیم اینه که دوس داشتم روی PRO تجربش کنم .
نه بازیش نکردم حتی اگه همزمان روی PS4 هم می اومد بازم صبر میکردم چون چیز ویژه ای نیست که گیمر رو دست پاچه کنه.تو نسل 8 فقط 2 تا بازی رو هفته اول خریدم یکی MGS V و بعدی Uncharted 4 .بقیه رو گذاشتم کامل ارزون بشن بعد تجربشون کردم.
البته اینو هم اضافه کنم سلیقه ها متفاوته و هر کسی طبق سلیقش یه بازی میتونه براش خیلی مهم قلمداد بشه و واسه کس دیگه ای نه مثلا FF XV مطمئنا واسه طرفدارای قدیمیش یه عنوان بسیار مهم محسوب میشه و بیشترشون مطمئنا سعی میکنن تو سریعترین زمان ممکن تهیش کنن ولی برای من نه.گرچه حتی اون 2 تا عنوانی رو هم که نام بردم با قیمت معقول خریدم

دیگه برا بعضیا از جمله خودم همون انچارتد کافی بوده واقعنم قشنگ بود من tr رو ps3 بازی کردم واقعا هیچ چیز هیجانی یا خاصی نداشت که بخوام باهاش حال کنم موارد دیگشم که اصن نگم بهتره باعث بهث های بیخود میشه

نه بازیش نکردم حتی اگه همزمان روی PS4 هم می اومد بازم صبر میکردم چون چیز ویژه ای نیست که گیمر رو دست پاچه کنه.تو نسل 8 فقط 2 تا بازی رو هفته اول خریدم یکی MGS V و بعدی Uncharted 4 .بقیه رو گذاشتم کامل ارزون بشن بعد تجربشون کردم.
البته اینو هم اضافه کنم سلیقه ها متفاوته و هر کسی طبق سلیقش یه بازی میتونه براش خیلی مهم قلمداد بشه و واسه کس دیگه ای نه مثلا FF XV مطمئنا واسه طرفدارای قدیمیش یه عنوان بسیار مهم محسوب میشه و بیشترشون مطمئنا سعی میکنن تو سریعترین زمان ممکن تهیش کنن ولی برای من نه.گرچه حتی اون 2 تا عنوانی رو هم که نام بردم با قیمت معقول خریدم
لارا شخصیت مونث (زن) زندگیمه :Dاز سالهای دوره که با همیم واسه دیدن دوبارش لحظه شماری میکنم . شما شاید بحث هزینه ها برات مهمتر باشه وگرنه هر گیمری دوس داره بازیهای نه صرفا خاطره انگیز ، #1 رو day1 بازی کنه .

پ ن : فکر نکنی برا من مهم نیس چون دارم ، من شعارم اینه ، میگم ما که نداریم بزار الانم خب نداشته باشیم .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kratos-_-0_0

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or