ساخت فیلم NFS توسط DreamWorks رسما تایید شد

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
همان طور که مطلع هستید ماه گذشته خبرهایی در مورد گرفتن حق ساخت فیلمی از سری بازی های Need For Speed توسط شرکت DreamWorks اعلام شدو این گونه که به نظر می رسد DreamWorks در این مورد شوخی نکرده است.

بر اساس لیستی که دیروز منتشر شده است می توان فیلم Need For Speed را در تاریخ 7 فوریه 2014 مشاهده کرد. هنوز اطلاعات بیشتری در مورد داستان این فیلم و بازیگرانی که قرار است در این فیلم ایفای نقش کنند، گزارشی داده نشده است ولی بر اساس خبرهای گذشته John Gatins و Mark Sourianmad که در فیلم Act of Valor ایفای نقش کرده بودند در ساخت این عنوان نیز حضور خواهند داشت.

اطلاعات تکمیلی به زودی در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

http://www.deadline.com/2012/07/need-for-speed-movie-release-date-february-7-2014-disney-dreamworks/

آخرین ویرایش:
اي خدا كنه يه شخصيت درست بزارن ور ندارن 4 تا كچل كله خر بندازن تو فيلم:|اگه عين بازي هاش Black List داشته باشه حسابي ازش استقبال ميكنم:d:x>:d

فیلم های آینده

فیلم های آینده :

1- فیلم ماریو فارور ( قارچ خور )

2- فیلم قوست ریکون

3- فیلم کالاف دیوتی

4- فیلم Dirt

5- فیلم جی تی ای

:d

البته punisher اول فیلم بود بعد شد بازی.
البته فکر کنم اول کمیک بوده بعد رو کنسول سگا بازیش اومد
یادش بخیر چقدر این پانیشر رو روی سگا بازی کردم =((
تا حالا فیلمی از یه بازی من ندیدم که بتونه طرفداران اون بازی رو کاملاً راضی بکنه و فکر نکنم ساخته بشه چون دو مقوله جداگونست و هیچ کارگردان و نویسنده ای نمیتونه اون چیزی که بازیساز ساخته رو بی کم و کاست ارائه بده مگه اینکه هر دوتاش یه نفر باشه (کارگردان فیلم و بازیساز)
همون طوری که معمولاً فیلم اقتباسی از یه داستان ادبی بخوبی کتابش نیست ودر عوض فیلمهایی که سناریست و کارگردانشون یه نفرن فیلمهای خوبی در میان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or