شایعه ساخت ریمستر God of War Greek Saga به پایان رسیده.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت
gow3_crop.jpg

لیکر معروف Ignus در صفحه توییتری خود تایید کرد که ساخت ریمستر بازی God of War Greek Saga
به پایان رسیده است

بله، شایعات درست هستند، God of War Greek Saga REMASTERED (عنوان واقعی نیست) در استودیو Santa Monica و Nixxes Software در دست ساخت است.

ساخت به پایان رسیده است و آنها فقط منتظر معرفی آن هستند.

انتشار در سال 2025 با معرفی دسامبر-مارس.​

آخرین ویرایش:
به احتمال ۹۹٪ یه ریمستر ساده از نسخه‌های قبلی هست که با فریم‌ریت و رزولوشن بالاتر عرضه می‌شه. :دی
۰.۹٪ احتمال داره اندکی بالاتر از ساده باشه و مثلاً یه کاری شبیه Tomb Raiderها و Soul Reaverها کرده باشن. یعنی اصل و اساس بازی همون نسخه‌های قدیمی باشه، ولی با یه سری بهبودها.
۰.۱٪ رو هم می‌ذاریم برای احتمالات بالاتر که امیدی بهش نیست! :دی

ولی باز نشر(!) ایده آل من، این بود که با سیستم های نسخه های جدید، کل بازی ها بازسازی بشن...

و مثلا توی دو نسخه عرضه بشن...

محیط ها حتما سندباکسی که بعدا هم بشه بهشون برگشت نمیخواست باشه(مخصوصا به خاطر پرش های زمانی، نهایت استایل چپتر سلکت میزاشتن)
ولی محیط های بزرگ تر، با گشت و گذار بیشتر ، باس آپشنال های بیشتر و اشارات به Loreهای یونان بیشتر، و پرداخت بیشتری به شخصیت کریتوس میشد...

نخوایم برای فهموندن کاراکتر این بشر به یک عده، بگیم بابا فلان نسخه، فلان فلش بک رو مگه یادت نیست، فلان جمله رو فلان جا گفت، فلان کاری که کرد به این معنی بود دیگه، و یا ارجاع بدیم به کمیک...

خلاصه یه ریمیک FF7 R استایل!
بکوبن کامل از نو بسازن طراحی مراحل و سیستم ها رو...در عین حال وفادار باشن :دی

اما ریمستر...حالا استایل هورایزن1 یا تلو1 هم اگر باشه...
فقط امیدوارم حس طراحی دشمن ها تو نسخه های مختلف رو حفظ کنند...
مثلا نسخه اول طراحی ها خیلی حس وحشی تر و ... چطور بگم... نا متمدن تری داشتن! :دی
ولی تو نسخه سوم دشمن ها یه حالت سلطنتی تری داشتن... (طراحی، زره و ... )
امیدوارم این حفظ بشه و دشمن های یک نژاد رو تو بازی ها کپی نکنند...
مخصوصا اینطور که میگن "همه نسخه های یونان" قراره باشه

اینی که گفتم هم به خاطر والهالاست...
اگر اون حالت 99% و حتی 0.9%ه آریا باشه که...کلا خسته نباشن:))

من الان رو 0.1%ه آریا دو احتمال دادم که یکیش 99.9%ه و یکیش 0.1%ه :)) (بیشتر آرزوهه البته اون 0.1%ه :( )

سونی بازی سال 2017 که همه چیشو آماده داشت و فقط جایگزین کرد رو 50 دلار داره میفروشه اصلا نمیتونم باور کنم 3-4 تا نسخه از پرفروش ترین آی پیشو بیاد پک کنه تحویل ما بده :D

یا صرفا یه پورت ساده مثل DMC ـه که کپکام داد.

نسخه های یک دو سه خصوصا یک که حالت کلاسیک برای من داره تنها بازی هایی هستن که تا اخر عمرم هر چقدر بازی کنم بازم برام جذابیت و تازگی داره امیدوارم درجه سختی رو هم بیشتر بکنن و به اصالت بازی هم دست نزنن
شبح اسپارتا و زنجیرهای المپیوس و اسنشن هم تجربه نکردم خیلی خوشحال میشم بازیشون کنم برام مثل یک هدیه میمونه
جزو بازی هایی خواهند بود که دیسک اورجینالش رو تهیه میکنم

امیدوارم این بار دیگه خبرش واقعی باشه که در این صورت حتما ارتقاع گرافیکی هم برای این بازیها داره

هر چند من به همون نسخه های اورجینال هم راضیم و دوست دارم دوباره بازیشون کنم.
همین الان PS5 بدون هیچ دستکاری و یا تغییرات خاصی و فقط با شبیه ساز داخلی میتونه GOW 1 و 2 رو به صورت 4K اجرا کنه و فقط یه سیستم تروفی کم داره که به بازیها اضافه کنن اما نمیدونم چرا سونی تا الان هیچ کاری برای نسخه های قدیمی نکرده

آخرین ویرایش:
سونی کلا یکسری سهامدار داره که اشغال هم بده میگن به به چقدر خوبی تو
الانم داره شیر دوشی راه میندازه
بجای ایپی جدید خفن چسبیده به ریمیک ریمستر
اکثرا نمیخرن این ریمسترهارو . و اینم بگم تقریبا تمام ناشرها روی آوردن به این ریمسترها و فقط سونی نیست.

کلا سه قشر این جور ریمسترهارو میخرن:

- یکی اونهایی که کلا این بازیا رو تا حالا بازی نکردن. احتمالا اونایی که زمان ریلیز این بازیا حتی به دنیا هم نیومده بودن.

- دوم کسانی که بواسطه فیلم و سریال هایی که داره به موازات اینها ساخته میشه مثل فیلم گاد اوار یا هورایزن به سمت تجربه بازی کشیده میشن‌ ‌‌ . یعنی طرف حتی تاحالا گیم هم نزده اما بواسطه سریال یا فیلم ممکنه برای دیدن زوایای دیگه داستانی بیان و اینهارو بخرن. توجه کنید هورایزن ، گاد او وار، انتیل داون گاست سوشیما و کلی فرانچایز دیگه فیلم و سریالشون در دست ساخته.

- سوم هم قشری این بازیارو میخرن که مشکل مالی ندارن و همه چیزو میخوان آرشیو کنند و میخوان بازیهایی که قدیم خیلی دوستشون داشته را با ویژوال و گیمپلی به روز تر تجربه کنه.

این ریمسترها هیچ کدوم توسط استودیوهای اصلی درست نمیشه و امثال نیکسس رو خریدن که اینکارها را انجام بده‌‌ و فقط بهشون به چشم یک محصول اضافه نگاه کنید. اینها جای هیچ بازی دیگه ای رو تنگ نمیکنند و هیچ اجباری برای خریدن اینها نیست . پروژه های جدید توسط استودیوهای اصلی در دست ساخت هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or