ساخت دنبالهDarksiders 2 در گرو موفقیت این عنوان هست.

Augustus

Caesar
کاربر سایت
Haydn Dalton طراح ارشد عنوانDarksiders 2 در شرکت Vigil Games عنوان کرد که آنها علاقه زیادی به ساخت عنوان Darksiders 3 دارند و این در صورتی است که کمپانیTHQ برای ساخت نسخه جدید چراغ سبز بدهد . او معتقد است اگر نسخه جدید موفق باشد بعید است که کمپانی THQ شرکت Vigil Games را مامور ساخت پروژه دیگری بکند. به گفته او اگر عنوان Darksiders 2 نزدیک 4 یا 5 میلیون نسخه فروش کند ریاست شرکت THQ اقایJason Rubin تمایل به ساخت دنباله ای برای این عنوان خواهد داشت . اگر چه رئیس شرکت THQ انتظار دارد که شرکت Vigil Games با کاهش وسعت این بازی زمان بیشتری در اختیارشان قرار بگیرد تا این عنوان را پولیش کنند. انجام اینکار حتی باعث افزایش توجهات به این بازی می شود.
ساختن یک دنیای open world کوچک ضرورتا چیز بدی نیست و البته نسخه های موفقی همچون بازیهای batman گواه بر این ادعا هست . از طرفی فروش 4 میلیون نسخه یک بازی کار کوچکی نیست . عنوان saint row :the third از بازی های موفق کمپانیTHQ محسوب می شود که برنامه ریزی شده که در طول حدود 7 ماه نزدیک به 4.5 میلیون نسخه ازاین عنوان شیپ شود .
منبع

آخرین ویرایش:
تو پست های اخیر کلمه تقلید رو خیلی شنیدم!
من اسم این کار رو تقلید محض نمیذارم!
یه سری از المان ها تو بازی ها وجود داره که به یه استاندارد برا اون سبک تبدیل میشه ...
مثلا قابلیت کاورگیری رو تقریبا داریم تو همه بازی های شوتر سوم شخص میبینیم ...
این بازی تقریبا از تمام المان های بازی های هم سبک قبلی خودش به بهترین نحو ممکن استفاده کرده بود و صد البته نو آوری هایی هم از خودش داشت ... یه نکته بسیار مثبت و مهمی که داشت این بود که گیمر مجبور بود از تمام قابلیت های "وار" استفاده کنه ... بازی های بزرگی بودن که قابلیت های زیادی رو داشتن ولی نحوه به کار بردنشون بد تو بازی گنجانده شده بود و زیاد مجبور به استفاده ازشون نبودی!
مثلا تو بازی آساسینز کرید 2 اتزیو اون همه قابلیت رو به دست آورده بود ولی نهایتش یا از هیدن بلید استفاده میکردی و یا شمشیر!
و یا حتی نسخه اول خدای جنگ ... من تا آخر بازی از جادویی که به وسیله سر مار بود و موجودات رو خشک میکرد چند باری بیشتر استفاده نکردم!
ولی تو این بازی کاملا محبور بودی که از همه قابلیت هات استفاده کنی و این خودش یه نکته خیلی مثبت بازی بود ...
من به گرافیک بازی ها اهمیت میدم ولی در مرحله اول داستان برام مهمه، بعدش گیمپلی و بعد شخصیت پردازی و در آخر هم گرافیک ... گرافیک بازی فانتزی و خیلی عالی بود ولی خوب همونطور که اکثرا هم گفتن از لحاظ فنی نمیتونست با بازی های این نسل مقابله کنه و کسایی که خیلی به گرافیک اهمیت میدن شاید به همین خاطر بازی رو نرفتن!
ولی واقعا هرچقدر هم که به گرافیک اهمیت بدی وقتی بازی رو بری به قدری توش غرق میشی و اینقدر محصور المان های مثبت بازی میشی که چیزی به نام گرافیک یادت میره ...
من همین چند وقت پیش یه بار دیگه قسمت اول مافیا رو تموم کردم و صادقانه میگم اصلا گرافیک حتی یک درصد هم برام اهمیت نداشت! البته بازی زمان خودش گرافیک ممتازی داشت ولی وقتی بازی رو تموم کردم جلوش زانو زدم و درود فرستادم بر سازندگانش که این فوق شاهکار رو اون زمان خلق کرده بودن ...
شخصیت پردازی این بازی عالی بود .. "وار" کاراکتری نبود که فقط بزنه و بکشه و بره جلو ... به نظرم برای شخصیتی اینطوری واقعا عالی تونسته بودن شخصیت پردازی بکنند ... مثلا ما وقتی با شخصیتی مثل کریتوس آشنا میشیم گذشته اون رو میبینیم و اتفاقاتی که واسش افتاده و باهاش پیش میریم و همین چیزا باعث میشه که از لحاظ احساسی هم شخصیت فوق العاده ای رو تجربه کنیم ...
ولی "وار" چی؟!؟!ای مسائل رو نمیشد رو "وار" پیاده کرد و اصلا هم منطقی نبود ولی از لحاظ رفتاری و گفتاری چنان قوی روی این شخصیت کار کرده بودن که واقعا اون رو در سطح بالایی قرار میداد ...
هر جمله ای که "وار" میگفت یه حالت عالمانه ای داشت به طوری که انگار از پشت پرده چیزایی میدونه و حرفاش واقعا عمیق بود ...
مثلا تو یکی از قسمت های بازی با یولتان (همون یارو که چکش بزرگی داشت) داشت بحث میکرد و یولتان بهش گفت من ترسی از مرگ ندارم! وار در جواب بهش گفت : مرگ اون چپیزی نیست که تو باید ازش بترسی!
صدا گذاری شخصیت ها هم عالی بود ...
به نسخه دوم هم شدیدا امیدوارم ... شخصیت "مرگ" هم شک ندارم از همه لحاظ فوق العاده است ... واقعا شخصیت خوفی داره و به شدت وحشی تر از واره ...
سامائل هم تو نسخه دوم هست و سرنوشت ناتمام اون رو هم میبینیم ... اونم شخصیت عالی داشت تو نسخه اول ...
واقعا دارم لحظه شماری میکنم برای سه هفته دیگه تا این شاهکار رو تجربه کنم ...
م

این بحث تقلید ازون تقلیدایی نیست که روزانه توی بازی سنتر صد بار میشنویم. تقلید های این بازی از سری زلدا به شکل خیلی واضحه طوری که اصلا دست بهش نزدن و کپی پیست کردن تو بازی. کامل توی اون پستم توضیح دادم که این تقلید کاربن کپی هست نه الهام و ... برای همین ارزش بازی برای افرادی که همه بازی های این ژانر رو رفتن پایین میاد ولی برای کسایی که اصلا زلدا ندیدن و متوجه تقلید ها نمیشن یه بازی عالی میشه که خوب مشخصا باید عالی بشه چون از تاپ ترین عنوان این ژانر استفاده کردن، از چیزایی که قبلا نینتندو توی سری زلدا انجام داده و به بهترین شکل ممکن هم جواب داده
برای همین هم هست که میگم اگه ازین بازی خوشتون میاد احتمالا با رفتن یه شماره از زلدا اونو می پرستید :دی

این بحث تقلید ازون تقلیدایی نیست که روزانه توی بازی سنتر صد بار میشنویم. تقلید های این بازی از سری زلدا به شکل خیلی واضحه طوری که اصلا دست بهش نزدن و کپی پیست کردن تو بازی. کامل توی اون پستم توضیح دادم که این تقلید کاربن کپی هست نه الهام و ... برای همین ارزش بازی برای افرادی که همه بازی های این ژانر رو رفتن پایین میاد ولی برای کسایی که اصلا زلدا ندیدن و متوجه تقلید ها نمیشن یه بازی عالی میشه که خوب مشخصا باید عالی بشه چون از تاپ ترین عنوان این ژانر استفاده کردن، از چیزایی که قبلا نینتندو توی سری زلدا انجام داده و به بهترین شکل ممکن هم جواب داده
برای همین هم هست که میگم اگه ازین بازی خوشتون میاد احتمالا با رفتن یه شماره از زلدا اونو می پرستید :دی
مسلما اکثر گیمرا زلدا بازی نکردن ...
ما که دنبال لذت بردن از بازی هستیم و این لذت رو هم بردیم ...

بابا joe madureira بدبخت بارها گفته بود که ما بیشتر قسمت ها رو از زیلدا تقلید کردیم و یه قسمتهایی رو هم از GOW
یعنی سازنده اینو نمیدونه *. . .
از بازیهای دیگه تقلید کردن و بازی خوبی شدن خودش هنر میخواد که خیلی ها هنرشو ندارن !
*شما زیلدا رو تو چندتا آیتم و . . . میبینین ؟!

قسمت اول بازی عالی بود گرافیک بدش در مقابل اونهمه خوبی دیگه اصلا دیده نمیشه
صداگذاری زیبا مخصوصا صدای وار عالی بود.
راستی ترلر جدید بازی رو دیدین؟ اسم تریلرش مرگ برای همه می آید!
یه صحنه دیدم وار و مرگ دارن باهم مبارزه میکنن جریان چیه!!؟

آخرین ویرایش:
اونوقت اگه یکی فکر کنه که دانجن های زلدا خسته کننده هستن ،داستان خوبی ندارند و دارکسایدرز داستانش خیلی بهتره و سیستم مبارزه تو دارکسایدر کلا در یک سطح دیگست تکلیف چیه؟ b-)

موضوع الگو برداری از دیگران نیست، موضوع چگونه استفاده کردن و کیفیت اونه. بازی داریم از ابتدا تا انتها با المانهای بازیهای موفق دیگه ساخته شده ولی اینقدر درست و بجا و باکیفیت اونها رو ساختن و بکار بردن که به چشم نمیاد.
مهم نیست DS از ایده های چند تا بازی استفاده کرده بودم چون بازی نهائی فوق العاده با کیفیت و کم ایراد بود.

دقیقا تنها ایرادی که من خودم به بازی میگیرم گرافیک فنی اش هست که اونم نمیدونم چرا بعد از یکم ادامه دادن بازی کلا از یاد میره چون بازی به قدری زیبا ساخته شده که اصلا فکر نمیره به سمت گرافیک فنی. من خودم زیر 9 به این بازی نمیدم :دی

چون بعد از یه ربع اول ، گرافیک فنی هم خوب میشه (عالی نمیشه ولی از اون افتضاح مرحله ی اول خیلی خیلی بهتر میشه)
من برای اولین بار که خواستم بازی کنم ، مرحله ی اول رو که دیدم احساس کردم بازی نسل قبله ! بیخیالش شدم ، ولی بعدا که تعریفشو شنیدم دوباره بازی کردم ، عجیب خوشم اومد:d

خُلاصه اگه همه بتونن اینطور تقلید کنن ، دستشون درد نکنه ، از کارشون استقبال میشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or