به نظر می رسد اگر عنوان Armikrog در kickstarter موفق ظاهر شده و به طور کامل توسط بازیباران پشتیبانی شود می توان دنباله واقعی Neverhood و Earthworm Jim را نیز دید.امروز در صفحه فیسبوک بازی Earthworm Jim اینگونه نوشته شد: "واقعیت این است که اگر Armikrog ساخته نشود هیچ موقع دنباله Neverhood و Earthworm Jim نیز به دست خالق اصلی آن ساخته نمی شود.ما از این بازی به عنوان اهرمی برای باز کردن درهای جدید به سوی خودمان استفاده می کنیم,یا می توان ثابت کرد که هنوز فرصت ریسک کردن در این صنعت وجود دارد و میتوان موفق بود یا اینکه تیم ما محکوم به فنا خواهد بود. چیزی که من در مورد kickstarter دوست دارم این است که محلی برای پشتیبانی از خلاقیت است.این گامی مثبت و صدای شما شنیده شده است پس من از همه ی شما تشکر میکنم.(با دوستان خود نیز این مسئله را در میان بگذارید.)"
با گفتن این مسائل به نظر می رسد آنها به فکر دنباله هایی برای Neverhood و Earthworm Jim نیز هستند اما به شرطی که Armikrog پشتیبانی شود.
منبع
با گفتن این مسائل به نظر می رسد آنها به فکر دنباله هایی برای Neverhood و Earthworm Jim نیز هستند اما به شرطی که Armikrog پشتیبانی شود.
منبع