ساخت دنباله ای اصلی برای Neverhood و Earthworm Jim.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

به نظر می رسد اگر عنوان Armikrog در kickstarter موفق ظاهر شده و به طور کامل توسط بازیباران پشتیبانی شود می توان دنباله واقعی Neverhood و Earthworm Jim را نیز دید.امروز در صفحه فیسبوک بازی Earthworm Jim اینگونه نوشته شد: "واقعیت این است که اگر Armikrog ساخته نشود هیچ موقع دنباله Neverhood و Earthworm Jim نیز به دست خالق اصلی آن ساخته نمی شود.ما از این بازی به عنوان اهرمی برای باز کردن درهای جدید به سوی خودمان استفاده می کنیم,یا می توان ثابت کرد که هنوز فرصت ریسک کردن در این صنعت وجود دارد و میتوان موفق بود یا اینکه تیم ما محکوم به فنا خواهد بود. چیزی که من در مورد kickstarter دوست دارم این است که محلی برای پشتیبانی از خلاقیت است.این گامی مثبت و صدای شما شنیده شده است پس من از همه ی شما تشکر میکنم.(با دوستان خود نیز این مسئله را در میان بگذارید.)"
با گفتن این مسائل به نظر می رسد آنها به فکر دنباله هایی برای Neverhood و Earthworm Jim نیز هستند اما به شرطی که Armikrog پشتیبانی شود.

منبع

خوشبختانه ملت دارن به خوبی از Armikrog پشتیبانی میکنن و در طول 7 روز ، بیشتر از 400 هزار دلار جمع شده. 500 هزار دلار دیگه باقی مونده که باید توی 23 روز جمع بشه. البته هرچقدر جلوتر میره ، سرعت کمک ها هم طبیعتاً کندتر میشه و طرفدارهای اصلی بازی کمک هاشون رو کردن و می مونه افراد دیگه. امیدوارم هزینه بازی جور بشه و شاهد یه عنوان محشر در حد Neverhood باشیم ! ویدئوش که فوق العاده بود و از خود بازی گرفته تا عشق و علاقه سازنده هاش نشون میداد که احتمالاً با چیز خیلی خوبی طرف هستیم !

کى فکرشو ميکرد بعد از اين همه سال دوباره بتونيم neverhood ببينيم يعنى اميدوارم.
انقدر با اين بازى خاطره دارم که هنوزم اگه بازيش کنم يکى از بهترين بازياى تاريخه برام.
به شدت منتظرشم! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or