خبر رسمی ساخت بازی لاک پشت های نینجا الهام گرفته از نسخه های جدید God of War تایید شد

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
tlr_lee.0.jpg

بازی جدید Teenage Mutant Ninja Turtles با تم بزرگسالانه به صورت رسمی توسط Paramount تایید شد . استدیو سازنده بازی هنوز مشخص نشده ولی قرار هستش داستان کامیک بوک The Last Ronin که سال 2020 منتشر شد رو بازگو کنه. داستان The Last Ronin کاملا بزرگسالانه و دارک ـه در آینده اتفاق میوفته و فقط یکی از اعضای لاکپشت های نینجا زنده مونده . همچنین قرار ـه از God of War جدید در مباحث المان های RPG و کامبت الهام بگیره .

Beloved TMNT graphic novel The Last Ronin is becoming a video game

آخرین ویرایش:
نه چرا
جذاب می‌کنه همه چی رو که
اگه معقول و محدود مثل GOW باشه خوبه. ولی شلوغ و سرگیجه آور مثل اساسینز کرید، واقعا رو مخه. چند روز پیش گیم بایبل هم یه مقاله در این مورد نوشت که چقدر این مدل اسکیل تری رو مخه.

آقا این The Last Ronin خیلی داستان جالبی داره! اگه نخوندین من اسپویلش نمیکنم اما همونطور که داخل متن خبر نوشته حال و هواش بشدت دارک هست. در کل هر استودیویی داره میسازتش یه متریال توپ و عالی در اختیار داره.

امیدوارم اونی که زنده مونده لئوناردو باشه، چون واقعا حسی نسبت به تجهیزات بقیه نیست که باهاشون مبارزه کنیم.
احتمالا هر چهارتا شخصیت برای انتخاب پلیر باز باشه و با توجه به کاراکتری که انتخاب میکنی سه تای دیگ کشته میشن ( یا بازیکن دیگ کنترل نمیکنه). شاید برای اینکه تکرار بازی رو بالا ببرن سراغ این روش برت.

میزان هایپم کاملا بستگی به این داره که سازنده کیه. :-"
میزان هایپم کاملا بستگی به طراحی کاراکتر داره:-"
مسلما انتظار گوگولی از یک بازی دارک ندارم، ولی یه چیز حال بهم زن و بی ریخت هم نمیطلبم:-"

---

@FERYGAMER
من که کمیک رو نخوندم، ولی معمولا لئوناردو بیشتر به عنوان رهبر و نمادشون استفاده میشه
فکر میکنم اون زنده باشه
و سلاح (و حرکات) بقیه رو توی بازی به دست میاریم

احتمالا هر چهارتا شخصیت برای انتخاب پلیر باز باشه و با توجه به کاراکتری که انتخاب میکنی سه تای دیگ کشته میشن ( یا بازیکن دیگ کنترل نمیکنه). شاید برای اینکه تکرار بازی رو بالا ببرن سراغ این روش برت.
امیدوارم اینطور نباشه
چون که هر کدوم از لاکپشت ها شخصیت های متفاوتی دارن
و فکر نکنم واسه هر کدوم بیان شخصیت پردازی جدا و دیالوگ متفاوت بزارن
امیدوارم روی یکییشون تمرکز کنن که به نظر من رافائل بهتر همشونه واسه این فضا و داستان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or