زنان در FIFA 14 حضور نخواهند داشت - آمار جالب پیرامون گیمرهای مونث در فیفا

A.R.A.$.H

کاربر سایت
fifa14-women.jpg

جدا از درخواست نامه اینترنتی که به دست مردم اینجاد شده بود پیرامون حضور زنان در FIFA 14 بود و توانست 10000 امضا جمع آوری کند ، ما شاهد حضور بازیکنان زن نخواهیم بود. سازنده FIFA 14 یعنی Sebastian Enrique اعلام کرده است که " ما صحبت هایی پیرامونش داشتیم اما شاهد آن در بازی نخواهیم بود" اگر قرار باشد در بازی بازیکنان زن حضور داشته باشند "به طور کلی انیمیشن ها،برخوردها،مدل های مو .... تغییر خواهد کرد.به طور کلی موارد زیادی دخیل خواهد بود"
یک مطلب جالب :
Fernanda Schabarum که این نظرسنجی اینترنتی را آغاز کرده بود گفته است فیفا یکی از پرفروش ترین بازی های تاریخ است اما هیچ کدام دارای بازیکن زن نیستند!او می گوید این مورد جور در نمی آید زیرا 47% گیمر های فیفا در دنیا و 40 % گیمرها در انگلستان دختر هستند!
فیفا 14 اولین بازی نیست که به زنان اجازه حضور را نمی دهد.هرچند چه دیدی؟زمانه در حال عوض شدن است.در Battlefield به تازگی و Call of Duty ما شاهد حضور زنان هستیم.روزی هم برای حضور زنان در فیفا شاید فرار خواهد رسید!
نظر شما چیست؟
Gamingbolt

آخیش آخیش واسه چیه دقیقا این وسط؟0_o

خب اگه حضور میداشتن که خیلیم جالب بود:))

تازه بدم نبود تفکیک جنسیتی میکردن یه دیوار میکشیدن وسط بازی همون اول خودت انتخاب کن که میخوای بری سمت خواهران بازی یا سمت برادران بازی:))))

حالا امسال نشد، سال بعد واسه فیفا 15 مونثا رو بیارنم اشکالی نداره ما استقبال میکنیم کلا از نو آوری:دی

آخرین ویرایش:
واقعا تاسف داره که جو زن ستیز جامعه روی افکار نسل جوان و گیمرها هم اثر گذاشته و وقتی کامنت ها رو میخونیم به جز تاسف خوردن کار دیگه ای نمیشه کرد
اگر فقط چند ثانیه به خودتون زحمت بدید و به این فکر کنید که اگر من یه دختر بودم باز هم دوست داشتم اینطوری قدرت دست مردها باشه و منو آدم حساب نکنن باز هم همین حرف ها زده میشد ؟!

اقا سعید خودتو خیلی اذیت نکن،اگه این جوی که شما میگی بین اقشار جامعه حتی جوونا وجود داره دلیلشو هممون میدونیم و تقصیر کی هم هست مشخصه،
ولی خداییش نزدیک به بیست سال هست دارن روی فیزیک و حرکات نرها فوتبال میسازن فک کنم زیاد کار داشته باشه بخواد لیدی های محترمو روشون این کار هارو پیاده کنن:d

"به طور کلی انیمیشن ها،برخوردها،مدل های مو .... تغییر خواهد کرد.به طور کلی موارد زیادی دخیل خواهد بود"

کلا EAبا گرگ دنبه ميخوره، با چوپان گريه ميكنه

خوب یه کلمه بگو میترسی سرمایه گذاری کنی بهونه واسه چی میاری
47%گیمر مونث کم نیست

نوشته شده توسط [/SIZE:
Mr-Game]
واقعا تاسف داره که جو زن ستیز جامعه روی افکار نسل جوان و گیمرها هم اثر گذاشته و وقتی کامنت ها رو میخونیم به جز تاسف خوردن کار دیگه ای نمیشه کرد
اگر فقط چند ثانیه به خودتون زحمت بدید و به این فکر کنید که اگر من یه دختر بودم باز هم دوست داشتم اینطوری قدرت دست مردها باشه و منو آدم حساب نکنن باز هم همین حرف ها زده میشد ؟!​

یدنیا ممنون از شما سعید جان
فرض براینکه تیم بانوان هم باشه مگه از تیم آقایون کم میشه؟ :d
حالا ما تنها بازیمونهم ماریو بود چیزی به صنعت گیم اضافه میشه؟ پونت اضافه ای واسه آقایون قرار میدن؟ چه اتفاق خاصی برای گیمرای پسر میوفته اگه اینجور بازیهای فقط واسه اونا عرضه بشه؟

اقا سعید خودتو خیلی اذیت نکن،اگه این جوی که شما میگی بین اقشار جامعه حتی جوونا وجود داره دلیلشو هممون میدونیم و تقصیر کی هم هست مشخصه،
ولی خداییش نزدیک به بیست سال هست دارن روی فیزیک و حرکات نرها فوتبال میسازن فک کنم زیاد کار داشته باشه بخواد لیدی های محترمو روشون این کار هارو پیاده کنن:d

این فیزیکی که شما میگی مگه برای بازیهای ورزشی دیگه اعمال نمیشه؟
نهایت کاری که میخوان بکنن تنظیم قدرت بدنیه وگرنه اولین باز نیست که قراره خانمی رو وارد بازیهای ورزشی بکنن
حداقل میتونن برای شروع بعنوان بسته الحاقی یه امتحانی بکنن
قرار نیست همین اول کاری بهترین بازی رو ارائه بدن که

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or