زمزهایی عجیب پیرامون بازی Final Fantasy XV!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

s0vejce0c9egokuja1bx.jpg

درود.

در حالی که طرفداران سری بازی‌های فاینال فانتزی بی‌صبرانه منتظر Final Fantasy Versus XIII هستند، امروز در خبری عجیب، نام عنوان Final Fantasy XV به گوش رسید. این خبر از انجا می‌آید که شرکت طراحی لباس ژاپنی با نام "Roen" که بیشتر کارهای اقای Hiromu Takahara را گذاشته است (اسکوار انیکس در سال 2008 بیان کرده بود این شرکت طراحی لباس‌های FF Versus را بر عهده دارد. اگر الان نیز به صفحه ویکی‌پدیای بازی ورسوس بروید نام اقای Hiromu Takahara به عنوان طراح لباس این بازی ذکر شده است.) در سایت خود نام بازی را FFXV را درج کرده است و در لیست کاری خود عنوان نموده است که در سال 2008 برای این بازی لباس طراحی نموده.(تصویر بالا)

نکته عجیب در این خبر ان است که در لیست بازی‌هایی که این شرکت طراحی کرده است نام بازی Final Fantasy Versus XIII دیده نمی‌شود! آیا نام FFXV همان FF Versus می‌باشد که نامش تغییر یافته است(؟). زیرا در جلوی نام بازی (موقت) دیده می‌شود! آیا به طور پنهانی بازی Final Fantasy Versus XIII نامش به Final Fantasy XV تغییر یافته است؟

لیست شرکت "Roen"

یادتون باشه من مدت ها قبل گفتم بشدت محتمل هست versus با اسم XV و به عنوان یه FF شماره دار منتشر بشه. احتملا همین اتفاق افتاده که درستش هم همین هست!

منظورم شخصیت‌ها و گیم پلیی هست که تو آخرین تریلر نشون دادند

Versus به واسطه شخصیت کولش یعنی Noctis این همه طرفدار پیدا کرده، در نتیجه مگه اینکه مغز خر خورده باشن بخوامن از این حیث تغییری توی شخصیت ها یا تمسفر بازی بدن. اما در مورد گیم پلی؛ کیتاسه رسما گفته FFXIII آخرین FF ای هست که به این سبک ساخته شد که احتمالا خودت هم در جریانش هستی. در نتیجه اصلا از این به بعد همه FF ها، چه سری اصلی و چه Spin Off، به صورت Action/RPG ساخته میشن. پس نتنها گیم پلی Versus تغییر نمیکنه بلکه گیم پلی بقیه شماره های مجموعه رو هم تحت تاثیر قرار میده!

اینا هر کار کاری از دستشون بر بیاد برای گند زدن به سری انجام میدن هیچ تضمینی نیست:d ولی‌ خوب من یه نسل برای versus صبر کردم برای اتمسفر شاهکاریم که داره حتما تجربش می‌کنم

من که توی Versus هیچ چیز بدی نمیبینم. حتی گیم پلیش. دیگه همه باید مرگ JRPG های سنتی رو بپذیرن. این نسل عملا این ژانر مرد و جز چندتا عنوان خیلی مشهور چیز دیگه ای رو ندیدیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or