زلنیک (Take-Two) : بازی هایمان را بر روی گیمپس عرضه نمیکنیم / عرضه COD برای مدتی آمار گیمپس را بهتر میکند.

Solidsnake_1

کاربر سایت

استراوس زلنیک در مصاحبه با gamesindustry.biz درباره عرضه بازی های Take-two بر روی گیمپس گفته است :

عرضه دی وان بازی پریمیوم ۷۰$ (COD) باعث میشود برای مدتی مخاطب جذب آن سرویس اشتراکی شود ولی این اتفاق تاثیری بر تصمیمات ما ندارد، چون ما منطقی فکر می‌کنیم.

همچنین در سال 2022 هم زلینک گفته بوده عرضه بازی بر روی گیمپس از لحاظ اقتصادی منطقی نیست .

Take-Two expects Call of Duty will boost Game Pass numbers 'for a period of time'

عجيبه كسى نيومده دو تا فحش بهش بده :D
من ... به مدیرعامل کمپانی ای که به بازی AAA ۶۰-۷۰ دلاری گاچا وصل میکنه :دی
اصلا ربطی به بحث نداره من کلا از EA و 2K و این بازی های کپی پیست ورزشی بدم میاد :دی اینا باید به جای اینکه از پلیر پول بگیرن واسه وقت گذاشتن سر این آشغالا به پلیر پول بدن :دی

من ... به مدیرعامل کمپانی ای که به بازی AAA ۶۰-۷۰ دلاری گاچا وصل میکنه :دی
اصلا ربطی به بحث نداره من کلا از EA و 2K و این بازی های کپی پیست ورزشی بدم میاد :دی اینا باید به جای اینکه از پلیر پول بگیرن واسه وقت گذاشتن سر این آشغالا به پلیر پول بدن :دی
دیگه همه میدونن منظورش GTA 6 بوده.

IMG_20240811_090018_099.jpg

البته این بابا هم مستقیما علیه گیمپس حرفی نزده و بصورت کلی در مورد سرویس ها گفته این کار منطقی نیست چون بهرحال خود تیک تو هم سرویس داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or