زلدای IOS | نقد و بررسی Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas

siavashgg

کاربر سایت
i40146_20131118132651.jpg

​
یک سفر حماسی!

صنعت بازیهای تاچ روز به روز در حال گسترش است, بطوری که همه می دانیم و برای همگان اشکار است تعدد انتشار هفتگی این بازیها به مراتب از پلتفرمهای دیگر بیشتر و فراتر است.هر هفته شاهد انتشار بسیاری از بازیها از سبکها و موضوعات مختلفی در فروشگاه App store شرکت اپل هستیم.یکی از شرکتهای موفق در ای زمینه شرکت المانی FDG Entertainmen می باشد, این شرکت کار خود را از حدود 3 الی 4 سال پیش اغاز نمود و با بازیهایی چون Across Age ,Cover Orange و خیلی های دیگر به شهرت رسید. اخرین بازی این شرکت که Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas نام دارد که پس از ماه ها طراحی و اماده سازی سرانجام تکمیل و 14 نوومبر به انتشار رسید.Oceanhorn بمانند سری بازیهای محبوب The Legend of Zelda می باشد که با موضوعی قهرمانانه اغاز و به پایانی خوش نایل می گردد.Zelda زمانی که برای اولین بار در سال 1986 عرضه شد بخاطر سبک Adventure و ماجراجویی خود, موفقیت را کسب کرد. فکرش را بکنید شما یک شخصیتی در بازی دارید اما داستان ان براساس سفرهای شما در واقع ساخته و پرداخته می شود نه یک سناریوی از پیش تعیین شده, شما می توانید پس و پیش بازی را خود کنترل و ادامه دهید.Oceanhorn هم دقیقا براساس همین موضوع نقش گرفته است, این شما هستید که داستان را می سازید نه یک روال از پیش ساخته شده.خوب سری بازیهای Zelda کاملا یک بازی تخصصی و انحصاری برای کنسولهای بازی شرکت Nintendo بوده است.

i40145_Oceanhornbloglogonew5.png

Oceanhorn نیز با این دیدگاه به مثل, خود را عرضه نموده تا نه تنها جالی خالی ان سبک را پر کند بلکه نسل جدید و سری جدیدی از این سبک را برای پلتفرم iOS به ارمغان اورد, حال ما نمی خواهیم زیاد این دو را با هم مقایسه کنیم یا از برتری Zelda برای شما تمجدید کنیم, باید گفت که Oceanhorn در نوع خود نیز بسیار جذاب است.بازی ای با موضوع, گرافیک, موسیقی و جذابیت بسیار بسیار عالی.

i40140_oceanhorniphone5screenshot1.jpg

موضوع بازی حول پسری می چرخد که ناگهان از خواب بیدار می شود و با گردنبند اسرار امیزی و دفتر یادداشت پدرش روبرو می شود که برای امری و رویارویی با هیولایی بنام Oceanhorn روانه پیکار با او شده است.اما پدر هیچ گاه دیگر به خانه بازنگشته است و این حالا وظیفه شماست که برای پیدا کردن او عازم بشوید و سفر هیجان انگیز خود را شروع کنید.بازی ابتدا از جزیره محل سکونت پسرک ما شروع می شود که همین طور با داستان رو به جلو می روید جزایر و شهرها و تمدنهای مختلف دیگر نیز برویتان گشوده می شود. بازی بسیار زیبا, ظریف و هیجان انگیز ساخته شده است, زمانی که شما انرا در دست می گیرید حس قوی و خوش ساختی بازی را می بینید, گرافیک بازی بسیار زیباست, محیط ها و جزایز فوق العاده طراحی و چیدمان شده اند ضمنا انها متفاوت هستند, جزیری ای سر سبز است, دیگری خشک یا دیگری غاری.محیط بازی ان قدر دلچسب است که وقتی پا به درون ان می گذارید اصلا راضی نمی شوید که از ان خارج بشوید, ممکن است ساعتها با ان مشغول بشوید.رنگ امیزی و جلوه بازی بسیار شاد است.

i40141_oceanhorniphone5screenshot2.jpg

گیم پلی بازی بسیار روان است, شما دو کنترل تاچ و D-Pad دارید که در تنظیمات برنامه می توانید هر کدام را انتخاب کنید.شخصیت شما ابتدا دارای سلاح ساده ای چون چوب است ولی به مرور انواع مختلفی از سلاحها مانند شمشیر , سپر, تیر و کمان, بمب و قابلیتهای جادویی نظیر یخ و اتش نیز به ان اضافه می شود.سبک بازی همانطور که در بالا مفصل به ان اشاره شد ماجراجویی است و شما با سیر و گذر در جزایر و محیطهای مختلف بایستی داستان را پیش ببرید. ممکن است جستجو و داستان شما در جزیزه ای نصفه تمام شود اما با گرفتن قابلیتهای بیشتر خود, مجددا به انجا باز می گردید تا داستان را تمام کنید.بازی دارای درصد است و شما از یک درصد شروع می کنید تا انرا تمام کنید.هر جزیره نیز دارای درصدی بر حسب نشان دادن تمام کردن ان نیز می باشد.شما با استفاده از یک قایق کوچک به این و ان ور می روید.دشمنان شما بسیار متنوع هستند و در هر جزیره ممکن است فرق کنند بعضی زنده بعضی مرده همانند اسکلتها.بازی دارای چندین نوع Boss می باشد که همگی قدرتمند هستند و شما هر کدام از انها با توجه به هوش و ذکاوت خود فقط می توانید از بین ببرید چون همانطور که قید شد متفاوت هستند.

i40142_oceanhorniphone5screenshot3.jpg

سبک بازی ماجراجویی, خود در برگیرنده سبکهایی می شود نظیر Action و معمایی.بازی پر از انواع معماهای جالب است, برای گشودن انها ممکن است دقایقی به فکر فرو روید.شما در هر جزیره می توانید سکه و گنج پیدا کنید با افزودن این سکه ها می توانید برای خود تیر و بمب و جان خریداری کنید اما باز نیاز نیست?!!?, شما با از بین بردن دشمنان و حتی تخریب طبیعت نظیر گل و گیاه و..می توانید این ایتمها را دریافت کنید.شما در محیط بازی کاملا ازاد هستید می توانید وسایلی را جا به جا کنید یا از کوزه و کنده درخت و..بجای سلاحهایتان برای نابودی دشمنان استفاده کنید.لازم نیست حتما شمشیر یا تیر بزنید با کنده درخت پرتاب کنید و بکوبید توی سر دشمنان بازی کمدی هم هست این هم یک حس دیگر.

i40143_oceanhorniphone5screenshot4.jpg

موسیقی بازی که خود دارای توضیح هست,شرکت FDG Entertainment برای اینکه بازی حس و حال بازیهای هم رقیب گذشته و حال خود را داشته باشد از دو اهنگساز برجسته صنعت بازی سازی کشور ژاپن بنامهای Nobuo Uematsu و Kenji Ito جهت موسیقی و Soundtrack بازی بهره جسته است.هر دوی این اهنگسازان خود دارای سابقه تاریخی در این صنعت هستند.از جمله کارهای پیشین این دو نفر می توان به موسیقی های زیبای بازیهای Final Fantasy و Seiken Densetsu اشاره نمود.موسیقی بازی بسیار زیباست و ان حس قهرمانی و اسطوره ای را به خوبی در نقش شما ایجاد می کند.موسیقی در صحنه های نبرد, دریانوردی و هر جزیره متفاوت است.شما با ورود به هر جزیره و دنیای ان می توانید به اسرار نهفته ان دست پیدا کنید اسراری که شخصیت شما را قوی تر و کاملتر می کنند که برای رویارویی با هیولای دریا Oceanhorn و تمدن ناشناخته kingdom Arcadia اماده بشوید.در طول سفر هیجان انگیز خود علاوه بر دشمنان با دوستانی بسیاری نیز اشنا می شوید که به شما کمک می کنند تا پدر گمشده تان را پیدا کنید.در هر جزیره با بخشها و رازهای ان مواجه می شوید ممکن است رازی درون جنگل ان باشد یا غارهای زیر زمینی ان.شخصیتهای بازی قادر به صحبت کردن با شما نیز هستند که شما را به مسیری راهنمایی می کنند.شما با پیدا نمودن این شخصیتها و حتی نامه های اب اورده بطریهای دریا می توانید اسامی جزایر و در نتیجه موقعیت هر جزیره را در نقشه سفر خود پیدا کنید.در منوی بازی می توانید درصدتان در بازی, ایتمهای کسب شده یا اخرین صحبتها با شخصیتها و فیلمهای ذخیره شده بازی را ببینید.

i40144_oceanhorniphone5screenshot5.jpg

شرکت سازنده زمان اتمام بازی را 10 ساعت قید نموده است اما این زمان, زمان دیفالت است بی شک شما برای اشنا شدن با محیط و معماها و رازها, زمان بیشتری را صرف می کنید چون بازی ان قدر ها هم ساده نیست.طراحی شخصیتها در بازی بسیار خوب از اب در امده است و همه مشابه یکدیگر نیستند.گرافیک بازی ان قدر زیباست که جای ستودن دارد, ان هم با حجم بسیار کمی که شخصا طی گفتگویی با سازنده ان که داشتم عنوان نمود حجم را فشرده کردیم تا برای همه و کسانی که فضای خالی روی دستگاهشان ندارند, قابل نصب باشد.
Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas به قیمت $8.99 در Appstore و یکی از عناوین انحصاری ios میباشد .حجم نهایی نصب ان 290 مگا بایت است.

کلام اخر:

راحت می روم سر اصل مطلب, Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas یکی از بهترین بازیهایی هست که تاکنون از زمانی که iOS را داشته ام با ان مواجه شدم.بازی بسیار زیبا کار شده است و کیفیتی کاملا مشابه با سایر کنسولهای بازی از جمله کنسول Wii را دارد.می دانم عرضه این بازی برای iOS باعث حصرت دارندگان دیگر پلتفرمها می شود. بازی علیرغم قیمت به ظاهر گرانش به یکی از پر فروشترین بازی های این هفته Appstore تبدیل شده است که نه تنها در ایالات متحده بلکه در سایر کشورهای جزو TOP 10 جدول فروش ان کشور لحاظ شده است.اگر قصدتان خرید است بله ما ان را توصیه می کنیم زیرا ارزش دارد و شما هرگز متاسف نخواهید شد.بازی می تواند بهترین بازی سال Appstore برای سال 2013 بشود.

نقاط قوت:

گرافیک بسیار زیبا و دلپسند
موسیقی و Soundtrack دلنشین
موضوع جذاب و دنباله دار
قابلتهای متنوع تهاجمی و دفاعی
دارای دو نوع کنترلر
ساپورت کنترلر فیزیکی iOS7 شرکت اپل

نقاط ضعف:

وجود بعضی از باگها که ممکن است سبب گیر کردن شما در نقطه ای بشود

منبع: مرجع تخصصی سیستم عامل آیفون

وای خدا یه ترکیب بی نظیر از زلداهای کلاسیک و و Zelda The wind Waker !!!!:x
تیترو که دیدم یا سر اومدم تو!!!!
چرا من یه اندروید بازم!!!:( چرا این برا اندروید نمیاد!!!:(( )
چـــــــــــــــــــرا من میخــــــــــــــوام سر به تن IOS نبــــــــــــاشـــــــــه؟؟؟؟

عکسا که خیلی شبیه WWه
اگه بازی هم شبیهش باشه واقعا محشره
امشب تستش میکنم ببینم چند مرده حلاجه
متشکر بخاطر معرفی بازی

به جرئت میتونم بگم یکی از بهترین بازی های iOS بود که تا الان بازی کردم ! قیمتش 9 دلاره ولی کاملا ارزشش رو داره ! انقدر من رو جذب خودش کرده این بازی :دی
هنوز تمومش نکردم ولی بازی خیلی از زلدا الهام گرفته ... خیلی وقت بود دوست داشتم که یک بازی شبیه زلدا رو iOS بازی کنم که بالاخره اومدش :)
در یک کلام بخوام بگم اینه که اگه iOS دارین به هیچ عنوان این بازی رو از دست ندینش !
(من رو خیلی یاد زلدا انداخت :x ) مثلا توی بازی یک چیزی هست به اسم Triloth که توی زلدا شبیهش به اسم Triforce :دی
اینطوری هم که داشتم نظرات ملت توی app store رو در موردش میخوندم بازی حدودا 10-11 ساعت گیم پلی داره
سیاوش جان ممنون بابت نقد خوبت :)

آخرین ویرایش:
وای خدا یه ترکیب بی نظیر از زلداهای کلاسیک و و Zelda The wind Waker !!!!:x
تیترو که دیدم یا سر اومدم تو!!!!
چرا من یه اندروید بازم!!!:( چرا این برا اندروید نمیاد!!!:(( )
چـــــــــــــــــــرا من میخــــــــــــــوام سر به تن IOS نبــــــــــــاشـــــــــه؟؟؟؟

یعنی چی میخوام سر به تن iOS نباشه سید ؟ :دی اگه خودت هم داشتی همین حرف رو میزدی ؟ :دی

یعنی چی میخوام سر به تن iOS نباشه سید ؟ :دی اگه خودت هم داشتی همین حرف رو میزدی ؟ :دی
نمیفهمی پارسا:((
وسع من به هیچ کدوم از وسایل حامل IOS نمیرسه و از اون طرف هی بازی خفن میاد روش!!!میدونی من چقدر آرزومه Infinite Blade رو بازی کنم :(

اپل همیشه تو بحث گیمینگ موبایل بهترین بوده و خواهد بود ... همین کلامسی نینجا رو ادم بازی میکنه ادم خر کیف میشه ... روزی 10 تا بازی هم رایگان میکنه اریج باز ها عشق و حال کنن.
گوشی رو میخری یبار تا 3-4 سال خیالت از بازی و برنامه ها راحته...

اپل همیشه تو بحث گیمینگ موبایل بهترین بوده و خواهد بود ... همین کلامسی نینجا رو ادم بازی میکنه ادم خر کیف میشه ... روزی 10 تا بازی هم رایگان میکنه اریج باز ها عشق و حال کنن.
گوشی رو میخری یبار تا 3-4 سال خیالت از بازی و برنامه ها راحته...

آخ آخ گفتی کلامسی نینجا ... چه حالی میده خداییش ها ! :دی
یک خبری هم الان خوندم که کپکام و اپل یک سرمایه گزاری 39 میلیون دلاری کردن ... فکر کنم تا چند وقت دیگه شاهد RE انحصاری باشیم :دی

نمیفهمی پارسا:((
وسع من به هیچ کدوم از وسایل حامل IOS نمیرسه و از اون طرف هی بازی خفن میاد روش!!!میدونی من چقدر آرزومه Infinite Blade رو بازی کنم :(

آیپد مینی 990 تومنه ... انداره تبلت هایی مثل جی تبلت ال جی و نکسوس گوگل ... خیلی هم قیمتش خوبه ... کلا وقتی از اپل خرید میکنین این اعداد ارقام و بنچ کارک رو بندازین بره ..
اونقدر حال میده . من الان مدرن کمبت رو راحت با روسا و بچه های داخل انلاین میزنم .خودت میتونی سرور بسازی و دوستاتو دعوت کنی

واقعا نقد خوبی بود ممنون ، الان میرم که بگیرمش .
دوستان بازی "Reaper" رو بگیرید ، فری هست و rpg واقعا جالبیه و استایل گرافیکیش حرف نداره !

ویرایش 1 : کسی از دوستان لینکی برای نسخه جیلبریک داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or